IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Re: IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне

Мнение от hovi »

5s 16 gb -550 £ . 2,4 =1320лв + доставка..
И с гаранция само една година ... Доста скъпо ми се вижда, ама аиде..
sdimov

Мнение от sdimov »

hovi написа:5s 16 gb -550 £ . 2,4 =1320лв + доставка..
И с гаранция само една година ... Доста скъпо ми се вижда, ама аиде..
Същата цена като в М-тел - аз бих изчакал още малко да има нормално количество бройки и да си го купя от М-тел на свободна продажба, т.е. отключен. Хем същата цена, хем с две години гаранция, хем ако стане нещо - офиси на м-тел навсякъде.

Разбира се парите са си на човека и той си решава какво да ги прави. Аз бих изчакал.
Sovar написа:Нормална цена на iPhone в
България е мираж :) Поръчай си го от Apple UK чрез Еконт и ще ти излезне на добри пари за ФО.
Не че нещо ама да повторя - М-тел цената е същата, даже като сметнеш, че получаваш бонус ДВЕ години гаранция идва доста по-добре от Англия - ти ако на това му казваш мираж - явно гледаш друг канал. Недей заблуждава хората.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Аватар
kiriku

Мнение от kiriku »

И да допълня , че паунда не е 2,40 , а 2,34лв. към днешна дата , което прави 549x2.34=1284.66 . Друга привилегия е ,че избираш какъвто искаш цвят !! Като цяло според мен е едно и също дали ще го вземеш от Англия или от България. Ако мислите , че 2-рата година гаранция от Мтел е някакво преимущество... По-добре да не ви се налага да я ползвате!!
iPhone 5 16GB
svetliocskar

Мнение от svetliocskar »

kiriku написа:И да допълня , че паунда не е 2,40 , а 2,34лв. към днешна дата , което прави 549x2.34=1284.66 . Друга привилегия е ,че избираш какъвто искаш цвят !! Като цяло според мен е едно и също дали ще го вземеш от Англия или от България. Ако мислите , че 2-рата година гаранция от Мтел е някакво преимущество... По-добре да не ви се налага да я ползвате!!
Разбира се,че е преимущество,имам 4 сменени телефона и то точно по време на втората година,ако бях с едногодишна гаранция щях да плащам като поп :)
iPhone 6 Plus Gold,64 GB, FU
MacBook Air 13' Early 2015
st0kata

Мнение от st0kata »

аз съм го на мерил и в други бъггарски сайтове на 1300 обаче се притеснявам дали телефона ще е качествен при положение че го няма в м-тел пък във някакви други по малки вериги магазини го има ....?
Аватар
kiriku

Мнение от kiriku »

svetliocskar написа:
kiriku написа:И да допълня , че паунда не е 2,40 , а 2,34лв. към днешна дата , което прави 549x2.34=1284.66 . Друга привилегия е ,че избираш какъвто искаш цвят !! Като цяло според мен е едно и също дали ще го вземеш от Англия или от България. Ако мислите , че 2-рата година гаранция от Мтел е някакво преимущество... По-добре да не ви се налага да я ползвате!!
Разбира се,че е преимущество,имам 4 сменени телефона и то точно по време на втората година,ако бях с едногодишна гаранция щях да плащам като поп :)
Това , че са ти ги заменили е доста странно ( ако е така) , защото след първата година те имат право да ти отварят телефона и каквото е повредено да ти оправят. Просто няма логика да го сменят с нов . Така се набутват. През първата година го пращат на епъл и готово, ама през втората не е така.
iPhone 5 16GB
st0kata

Мнение от st0kata »

кой цвят е по добре space grey или silver
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Мнение от hovi »

Това е цената, но при плащане има такси и от фиксинг 2.34лв става 2.43лв :) . Освен ако не отидете в ЛОНДОН на разходка и не платите в кеш.
На мен са ми сменили също 3 телефона втората година. Никакви проблеми
ilkooy

Мнение от ilkooy »

Какво стана ще има ли iPhone 5S от глобул?
Аватар
beckhem
supporter

Мнение от beckhem »

И днес не ;)
Проверки и консултации!
SiCKPuP

Мнение от SiCKPuP »

абе от къде го измислхте това че в Англия телефоните са с 1 година гаранция. Да не мислите че в БГ има 2 години щото операторите ни са готини. Това е закон в ЕС, и доколкото знам, Англия е в ЕС, така че, телефон купен от там си има 2 години гаранция. http://www.apple.com/uk/legal/statutory-warranty/
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Мнение от hovi »

Стоките ,който съм закупил от Острова са с 1г гаранция , затова казах 1

Apple One (1) Year Limited Warranty - (UK and Ireland)
For Apple Branded Products Only
CONSUMER LAW
The Apple One-Year Limited Warranty is a voluntary manufacturer's warranty. It provides rights separate to rights provided by consumer law, including but not limited to those relating to non-conforming goods.

http://www.apple.com/legal/warranty/pro ... sh-uk.html
SiCKPuP

Мнение от SiCKPuP »

2 години е. Просто епълската стандартна гаранция ти дава няколко "екстри" в първата година, които се свеждат до телефонен съпорт за първите 90 дена.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Вместо да ляляш, прочети ЗЗП(хармонизиран с евродирективите) и каква е разликата между "гаранция от производител"/търговска такава.
"Мисля-значи съществувам"
Аватар
Sashiko20

Мнение от Sashiko20 »

kiriku написа:
svetliocskar написа:
Това , че са ти ги заменили е доста странно ( ако е така) , защото след първата година те имат право да ти отварят телефона и каквото е повредено да ти оправят. Просто няма логика да го сменят с нов . Така се набутват. През първата година го пращат на епъл и готово, ама през втората не е така.
Моя също го смениха в Мтел около 15 дни преди да ми изтече втората година гаранция. :)
iPhone X
Apple Watch Series 1 38mm
MacBook Pro Retina Early 2015
PavelAndreev

Мнение от PavelAndreev »

тея кавали от Mtel искам да им дам 1 куп пари и още нямат 5S.. ебахти смешната история е тая държава!
познати в чужбина ми се смеят ,че не мога да си купя 5S ,а то вече ще станае време за 6...
sdimov

Мнение от sdimov »

PavelAndreev написа:тея кавали от Mtel искам да им дам 1 куп пари и още нямат 5S.. ебахти смешната история е тая държава!
познати в чужбина ми се смеят ,че не мога да си купя 5S ,а то вече ще станае време за 6...
Айде сега. Жена ми си получи нейния златен преди две седмици, а сме в Америка и го поръчахме на 20-ти септември. Не виждам какво ти е виновна държавата в случая. Явно проблема е, че някои ти смее някъде, а не че няма телефони.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
theuser

Мнение от theuser »

В САЩ има недостиг на телефони, пък какво остава за такива държавици като нашата. Да не мислите, че Apple ги изпращат с ТИРовете, а Мтел ги връщат? Съвсем нормално е да получават малко бройки в началото.
Аватар
beckhem
supporter

Мнение от beckhem »

Аз имах огромно желание да го взема (след като не успях да спечеля на представянето) и на 25-ти в 18:20 часа си бях с телефона в ръка, отключен, закупен на свободна цена. Хората които много ги искаха и успяха да реагират навреме, а именно в първите няколко дни изкупиха наличните 300-400 бр. и сега докато Apple не се наканят ще трябва да се почака.

Аз почти всеки ден виждам по един наличен апарат в електронният магазин, някой да е правил опит да го поръча от там ?
Проверки и консултации!
PavelAndreev

Мнение от PavelAndreev »

това са пълни цигании ,ако питате мене.
нямам си работа ще ходя да чакаля някакви 400 бройки ,това да не е преди 20-30 години да чакаме за банани на опашката хахаха =))
искам като бял човек да си взема телефона.дерта не е голям ,ама се ядосвам и реших да си го кажа .. няма нужда да има упреци :-B
Аватар
lambreto
Обратна връзка:

Мнение от lambreto »

ми да си го беше поръчал преди месец онлайн от мтел като бял човек и щяха да ти го донесат у вас, вместо сега да мрънкаш
preslav35

Мнение от preslav35 »

Вярно ли е,че не мога да взема iPhone - а на лизинг, ако нямам карта към мтел към момента ?!
Аватар
beckhem
supporter

Мнение от beckhem »

Ако искаш да го изплащаш на Мтел само с тяхна карта, ако ли не, TBI или някое друго дружество :P
Проверки и консултации!
preslav35

Мнение от preslav35 »

Преди малко говорих с оператор и той ми каза, че трябва да имам история към мтел за да ми бъде позволено да взема телефона на лизинг + план за 2 години .. , а досега съм бил само на глобул.
Аватар
nino_xman

Мнение от nino_xman »

Логично,за нов абонат това са изискванията.
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
Публикувай отговор