IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
XAMCTEPA

Re: IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне

Мнение от XAMCTEPA »

Sashiko20 написа:И пак е повече от колкото да отиде един и да вземе една карта :)
@XAMCTEPA това казвам - че фирмите, които подписват повече от една карта трябва да получат телефони преди другите клиенти.
Да,но в случая става точно обратното - за частни клиенти има(или имаше),за корпоративни клиенти няма...
iPad Air 16G + Cellular
Samsung Galaxy S5
sdimov

Мнение от sdimov »

Sashiko20 написа:И пак е повече от колкото да отиде един и да вземе една карта :)
@XAMCTEPA това казвам - че фирмите, които подписват повече от една карта трябва да получат телефони преди другите клиенти.
И защо така реши? :)

Аз не съм фирма, но плащам месечно повече от доста фирми...ако сметнеш, че нормална фирма с 10-15 карти не плаща повече от 300-400 лв на месец. Грубо от карта идват 30 лв. Не смятам, че ти като фирма си с предимство...

Добави към това, че фирмите имат много безплатни минути, преференциални цени и т.н. Дали не е по-добре за Мтел да подпише с 5 човека, да де 5 iPhone-а или да подпише с теб, и да ти даде 1 на преференциална цена? :)
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
tribaleo

Мнение от tribaleo »

Ама как така реши, че трябва? На какво основание..на основание оборот? На освнование оборот получаваш апарата на преференциални цени, което е повече от достатъчно. Много повече се печели от частни клиенти от колкото от бизнес (като съпоставим предоставена услуга-цена). Колкото до твоята логика...дори да беше така както ти казваш с твоите 5 картички ще има да си чакаш до другата година.
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
XAMCTEPA

Мнение от XAMCTEPA »

Еми ние плащаме м/у 3000 и 5000 лв. всеки месец,дали сме им важен клиент не знам...,явно - не.Някой частен клиент,който ще подпише за 25лв такса явно им е по-важен.
Както и да е,ще почакаме,все ще започнат по-редовни доставки и ще има за всички :) Поне няма да го взема за 1300лв. :)
iPad Air 16G + Cellular
Samsung Galaxy S5
Аватар
beckhem
supporter

Мнение от beckhem »

viewtopic.php?f=26&t=55468&p=328883#p328883

На който не му се чака ;)
Проверки и консултации!
Sovar

Мнение от Sovar »

XAMCTEPA написа:Еми ние плащаме м/у 3000 и 5000 лв. всеки месец,дали сме им важен клиент не знам...,явно - не.Някой частен клиент,който ще подпише за 25лв такса явно им е по-важен.
Както и да е,ще почакаме,все ще започнат по-редовни доставки и ще има за всички :) Поне няма да го взема за 1300лв. :)
Да не би тези цифри да ви правят повече от останалите клиенти? Богопазани ли трябва да бъдете, че плащате 5000 лв. / месец? Сърдете се на друг, а не да обяснявате как ние правещите 20 лв. сметка нямаме право на апарати ....
Аватар
XAMCTEPA

Мнение от XAMCTEPA »

Напротив,точно това казвам,че всички имаме право,но за сега частните клиенти са с предимство.
Още в началото,ако исках,като частно лице щях да си го купя,но за бизнес клиенти няма налични.
Аз не се сърдя на никой,просто си чешем езиците тука :)
Хайде останете си със здраве и без лоши чувства ;)
iPad Air 16G + Cellular
Samsung Galaxy S5
tribaleo

Мнение от tribaleo »

Значи, май не разбра какво казах...плащате 5000 за 50-150 карти или в най-добрия случай(което не е така) по 100лв на карта..и за тея 100лв Вие ползвате мрежата много по-повече (заради всички отстъпки) от колкото един частен клиент ползва за 100лв. така, че не знам защо си помисли, че с нещо сте повече...повече сте като номера..но като % от печалбата не, ако искате мога да го обясня още 5 пъти, въпреки че го обясних като за идиоти 2 пъти, ако искате мога да се опитам и да Ви го нарисувам??
iPhone 5S FW 7.1.2
Аватар
Sashiko20

Мнение от Sashiko20 »

Спокойно, бе човек. :)
iPhone X
Apple Watch Series 1 38mm
MacBook Pro Retina Early 2015
Eklektik

Мнение от Eklektik »

Аз пак не мога да звъня. Идва Ми да сменя апарата вече.
Аватар
kiriku

Мнение от kiriku »

Изключи 3г-то
iPhone 5 16GB
Eklektik

Мнение от Eklektik »

Нищо не направи това. Четох, че 7.1 поправяло TCP-то и нямало проблеми за сега от този вид.
Аватар
kiriku

Мнение от kiriku »

При мен го оправи
iPhone 5 16GB
sdimov

Мнение от sdimov »

Eklektik написа:Нищо не направи това. Четох, че 7.1 поправяло TCP-то и нямало проблеми за сега от този вид.
Вместо да се тюхкаш - вземи направи един рестор, ако си го направил иди си смени сим-а. Ако и това си направил - отиваш да ти сменят апарата :)

Иначе с писане по форума няма да се самооправи за съжаление.
Apple Watch Space Gray
MacBook
ivoalex

Мнение от ivoalex »

XAMCTEPA написа:Още в началото,ако исках,като частно лице щях да си го купя,но за бизнес клиенти няма налични.
Това бе така и миналата година, поради което този път направих следното: на 25-ти октомври сутринта заявих от версията на е-магазина за частни абонати 1 бройка space gray (към този момент версията на е-магазина за бизнес абонати показваше липса на наличности), като при оформянето на поръчката зададох "фирма", но наместо БУЛСТАТ, попълних ЕГН-то на управителя на фирмата; посочих опция за нов номер + някакъв (без значение какъв) абонаментен план; поръчах апарата. Веднага след това позвъних на акаунт-мениджъра си и й обясних какво съм направил, като я помолих да се свърже с колегите си от е-магазина и да коригира новия номер с преподписване, както и специфичния абонаментен план за бизнес номера, на който купувах апарата (лизинг). След час ми позвъниха от е-магазина, за да потвърдят уговорката с моя акаунт-мениджър, след което дадоха зелена светлина на сделката. На следващия ден (26-ти, събота) отидох до централния склад на Спиди, за да си взема апарата (не ми се чакаше до понеделник да ми го доставят до офиса). Та така...
iPhone 5s 16 GB Space Gray 7.1 beta 2
Аватар
hovi
Обратна връзка:

Мнение от hovi »

Вече iphone ,ще се предлага само от Mтел ,':|
Аватар
XAMCTEPA

Мнение от XAMCTEPA »

ivoalex написа:
XAMCTEPA написа:Още в началото,ако исках,като частно лице щях да си го купя,но за бизнес клиенти няма налични.
Това бе така и миналата година, поради което този път направих следното: на 25-ти октомври сутринта заявих от версията на е-магазина за частни абонати 1 бройка space gray (към този момент версията на е-магазина за бизнес абонати показваше липса на наличности), като при оформянето на поръчката зададох "фирма", но наместо БУЛСТАТ, попълних ЕГН-то на управителя на фирмата; посочих опция за нов номер + някакъв (без значение какъв) абонаментен план; поръчах апарата. Веднага след това позвъних на акаунт-мениджъра си и й обясних какво съм направил, като я помолих да се свърже с колегите си от е-магазина и да коригира новия номер с преподписване, както и специфичния абонаментен план за бизнес номера, на който купувах апарата (лизинг). След час ми позвъниха от е-магазина, за да потвърдят уговорката с моя акаунт-мениджър, след което дадоха зелена светлина на сделката. На следващия ден (26-ти, събота) отидох до централния склад на Спиди, за да си взема апарата (не ми се чакаше до понеделник да ми го доставят до офиса). Та така...
И аз мислих да направя подобно нещо,но нали за това са акаунт-мениджърите...Явно твоя е по-печен и ти е свършил работа (и е одобрил това което си направил) :)
Аз както вървят нещата ще има да си чакам.. :(
Общо взето няма някаква драма,все пак това е един телефон.

П.С. Миналата година моя шеф и управител на фирмата си чака неговата 5-ца до края на януари ако не се лъжа :) ,така,че има време :)
iPad Air 16G + Cellular
Samsung Galaxy S5
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

hovi написа:Вече iphone ,ще се предлага само от Mтел ,':|
Имам информация,че от понеделник - 25ти глобул пускат новите устройства.
Потвърдиха ми че щяло да бъде предлаган с програма на глобул и на изплащане.
Източника е сериозен,остава да видиме истина ли е.
iPhone 6s White FO iOS 9.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
SiCKPuP

Мнение от SiCKPuP »

Много интересно тогава защо Глобул биха държали подобна информация в тайна, и от горе на това да си правят труда да заличат всеки помен от iPhone от сайта си.
sdimov

Мнение от sdimov »

Това което аз си мисля е, че Теленор просто ще прехвърлят бройки към Глобул и така ще се избегне плащането на необходимите реклами и пари, който Епъл изискват от всеки оператор за официална продажба на апаратите. Ако е така е много хитро, но са си лично мои разсъждения и не са подкрепени с никаква вътрешна информация.
Apple Watch Space Gray
MacBook
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

SiCKPuP написа:Много интересно тогава защо Глобул биха държали подобна информация в тайна, и от горе на това да си правят труда да заличат всеки помен от iPhone от сайта си.
Интересно ми е и на мене,но както казах източника ми е сериозен.
Sdimov- близо си до истината.Точно затова и не го обявяват официално.Врътката ще е теленор глобул,и типично както всичко в българия,има тарикатлък да се заобиколят условията на aplle.
Утре ще видим.
iPhone 6s White FO iOS 9.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Sovar

Мнение от Sovar »

Ако така се заобикаляха условията на Apple, нямаше всички да ги критикуват за тези условия.

Понеделник е, някой да е видял 5S в Глобул?
st0kata

Мнение от st0kata »

в глобул няма да го има за сега предималко звънях някой не знае ли някои коректен и хубав саит от кадето да си го поръ4ам и да нямам проблеми с телефона и да е на нормална цена
Sovar

Мнение от Sovar »

Нормална цена на iPhone в България е мираж :) Поръчай си го от Apple UK чрез Еконт и ще ти излезне на добри пари за ФО.
st0kata

Мнение от st0kata »

викаш от българските сайтове да не рискувам
Публикувай отговор