iOS 7
Re: iOS 7
7h usage, 1d15h standby, 16% left. Wi-fi always on.
Това е с игра на различни игри, че разчиствах и инсталирах нови.
Все пак имам усещането, че беше малко по-добре с 7.0.3, но карай, не е за умиране.
Все още се чуда как ги изкарвате тези 10+ usage самоче.
Това е с игра на различни игри, че разчиствах и инсталирах нови.
Все пак имам усещането, че беше малко по-добре с 7.0.3, но карай, не е за умиране.
Все още се чуда как ги изкарвате тези 10+ usage самоче.
Последно промяна от Eklektik на 17 Ное 2013, 13:44, променено общо 1 път.
Някой има ли идея на кои устройства не е препоръчително да се слага 7.0.4
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Разликата с 7.0.3 с почти никаква. И какво означва "не се препоръчва"? Аз го бутам на iPhone 4 и съм доволен. Следващите модели не би трябвало да имат проблеми.
● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
Аз съм доволен от новата версия на софта. 2 дена стенд бай, 8 часа използване и 8% батерия - Wi-fi винаги е пуснато - блутуута само в колата.
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Когато излезе iOS 7 и имах проблем с набиранията, веднага го оправих. В последно време обаче този проблем се случва много често. Дори само днес се случи три пъти..
- keeponrollin
Абе батерията пак не е много добре-4часа 30мин usage - с включено 3Г, брайтнеса по средата, цъкане на някви игри(билярдче, asphalt 8, infinity blade 3) музика 2-3 часа: 66% батерия.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
- TheOriginal
На някой да му се е случвало да му гличне менюто? В смисъл отварям мултитаска да си затворя нещата и като цъкна да се върна в хоум всичко става черно, и като го заключа и отключа се оправя.?
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Не. Единствения бъг, който в момента ми се случва е от време на време да ми цъфва 1-чка за пропуснато повиване, а такова да нямам. Това най-често става след като говоря с някой и после като отключа телефона.
● iPhone X
- TheOriginal
Хм, интересно, явно само при мен се получава...
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Прави ми впечатление, че батерията ми пада много по-бързо от преди. Не мога да разбера на какво се дължи това. Използвам го все по един и същи начин, но сега "яде" батерията като ламя 

iPhone 5, ФО, iOS 7.1.2, BB 6.02.00
Проблема може да не е софта, а да е сим картата. Жена ми имаше освен този проблем - доста често се случваше да дава, че телефона е изключен. След смяна на картата всичко се оправи.viktor_k написа:Когато излезе iOS 7 и имах проблем с набиранията, веднага го оправих. В последно време обаче този проблем се случва много често. Дори само днес се случи три пъти..
iPhone 11 Pro Max 256 gb Midnight Green - Verizon
Apple Watch Space Gray
MacBook
Apple Watch Space Gray
MacBook
Мтелkiriku написа:Колега, за кой оператор става въпрос?
И аз го имах това, смених картата и до там.
Освен и аз да пробвам , макар че ме съмнява защото картата ми е нова ( дадоха и я с телефона и е на 1 година) - не е няква стара , да съм я рязал
. Колко парички ви взеха за картата ( преди май беше 50 лв. )

iPhone 5 16GB
И мойта карта беше нова, дадоха ми я с 5s-a.
Колко пари даде за новата?Eklektik написа:И мойта карта беше нова, дадоха ми я с 5s-a.
iPhone 5 16GB
Не ъпдейтвайте до БЕТА версията на 7.1 - от Apple предупреждават, че не може да се свали след това!
● iPhone X
Не дадох. Казах им, че е дефектна. Малко бяха объркани, но ми свършиха работата.kiriku написа:Колко пари даде за новата?Eklektik написа:И мойта карта беше нова, дадоха ми я с 5s-a.
The release comes just four days after Apple updated the public version of its mobile software to iOS 7.0.4.beaver написа:iOS 7.1 бета- за разработчици е налична:)
и какво толкова откриха за 4 дена проблемно че да решат да правят ъпдейт.Тия от apple нещо не вървят на добре ми се струва,много често взеха да сменят и апаратите и операциооната им система и то без никаква явна разлика и оптималност.

Sashiko20 - този път поне се сетиха да предупредят... то не че от ios 7.х.х като цяло може да се понижи....
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S
and always JB..

Е то попринцип ние не би трябвало да инсталираме БЕТА версии, ама както и да е
А за ъпдейтите - сега ще има бета 1, след седмица и нещо бета 2 и така до бета 3 или 4 докато пуснат официален релийз, тоест след около месец май ще имаме 7.1.
И все нещо по-голямо ще трябва да са променили, освен малки бъгчета. Все пак първата бета за 5s е с големина 1.4gb така че ме съмнява да има оправен 1 бъг само 

А за ъпдейтите - сега ще има бета 1, след седмица и нещо бета 2 и така до бета 3 или 4 докато пуснат официален релийз, тоест след около месец май ще имаме 7.1.

● iPhone X
Бързо google search и ще видиш какво има в 7.1 за сега.
Едни от нещата са:
At first glance, it appears iOS 7.1 beta 1 includes a number of bug fixes and (seriously needed) performance enhancements.
A few other changes include a new toggle for ‘dark keyboard’ in the accessibility settings and an option to upload ‘burst mode photos’ to Photo Stream for iPhone 5s users
Едни от нещата са:
At first glance, it appears iOS 7.1 beta 1 includes a number of bug fixes and (seriously needed) performance enhancements.
A few other changes include a new toggle for ‘dark keyboard’ in the accessibility settings and an option to upload ‘burst mode photos’ to Photo Stream for iPhone 5s users
не знам аз всяка вечер преди лягане се моля да върнат 6.1.2 за 4ките 

iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
and always JB..