Въпроси относно Update към iOS7 (имам Jailbrake)
Въпроси относно Update към iOS7 (имам Jailbrake)
Здравейте на всички съфорумници!
Имам IPad 2 Wi-Fi , 16gb с firmware 5.1.1! С този firmware ми е донесен от USA и от тогава не съм минавал към към по-нов поради същите опасения които имам и сега! Веднага след като ми го донесоха го Jailbrake-нах към въпросния firmware и съм нямал почти никакви проблеми! НО сега искам малко разнообразие и искам да го update-на до iOS7. Знам, че при преминаването от един firmware към друг jail-a се губи - това не ми е проблем
защото вече няма installious и такива глупости и си свалям безплатните проложения от AppStore и мисля и занапред да продължа така! Обаче много ме интересува дали като премина към iOS7 всичко от iPad-a ще се изтрие.Това е много важно да НЕ става, защото имам програми които са свалени от пиратските сайтове ,които са ми скъпички в AppStore, както и имам много доста бележки в Notes. Най-общо казано искам да мина от една версия на операционна система към друга без да губа съдържанието на iPada! Има ли начин това да стане! Ако няма ще се радвам да чуя някакви варианти като например някак да си ги запиша тези програми,notes и прочее , след това да си update-на операционната и накрая някак да си ги върна! Искам да добавя, че ще update-вам през "Settings" менюто, а не през iTunes! Още няколко въпроса имам - iPad-а е 16 гб. , а фактически на него имам 13.8 с тази операционна. IOS7 повече ли място ще заема?iOS7 е съвместим с iPad2, но ще го прави ли по бавен?Ако имам някакви проблеми със 7-цата , ще мога ли да си се върна към по-стар firmware и бавен процес ли е това?
Малко дълъг роман стана,но наистина много живо ме интересува отговора на всеки въпрос!!! Вече сте ми помагали няколко пъти и ще съм благодарен ако го направите и сега! Поздрави!!!
Имам IPad 2 Wi-Fi , 16gb с firmware 5.1.1! С този firmware ми е донесен от USA и от тогава не съм минавал към към по-нов поради същите опасения които имам и сега! Веднага след като ми го донесоха го Jailbrake-нах към въпросния firmware и съм нямал почти никакви проблеми! НО сега искам малко разнообразие и искам да го update-на до iOS7. Знам, че при преминаването от един firmware към друг jail-a се губи - това не ми е проблем
защото вече няма installious и такива глупости и си свалям безплатните проложения от AppStore и мисля и занапред да продължа така! Обаче много ме интересува дали като премина към iOS7 всичко от iPad-a ще се изтрие.Това е много важно да НЕ става, защото имам програми които са свалени от пиратските сайтове ,които са ми скъпички в AppStore, както и имам много доста бележки в Notes. Най-общо казано искам да мина от една версия на операционна система към друга без да губа съдържанието на iPada! Има ли начин това да стане! Ако няма ще се радвам да чуя някакви варианти като например някак да си ги запиша тези програми,notes и прочее , след това да си update-на операционната и накрая някак да си ги върна! Искам да добавя, че ще update-вам през "Settings" менюто, а не през iTunes! Още няколко въпроса имам - iPad-а е 16 гб. , а фактически на него имам 13.8 с тази операционна. IOS7 повече ли място ще заема?iOS7 е съвместим с iPad2, но ще го прави ли по бавен?Ако имам някакви проблеми със 7-цата , ще мога ли да си се върна към по-стар firmware и бавен процес ли е това?
Малко дълъг роман стана,но наистина много живо ме интересува отговора на всеки въпрос!!! Вече сте ми помагали няколко пъти и ще съм благодарен ако го направите и сега! Поздрави!!!
Re: Въпроси относно Update към iOS7 (имам Jailbrake)
Здасти,
1. програмите от сайтове ще изчезнат - все пак са хакнати
2. Нотес ще се запазят
3. Ще изгубиш Джейла и всички преференции с него.
4.иОС 7 е по-бърз, да
5. не можеш да върнеш към по-стар фирмуаре след ъпдат-а
6. използвай йТюнес при евентуален ъпдейт.
ако искаш да си запазиш въпросните скъпи аппс, не ъпдейтвай
1. програмите от сайтове ще изчезнат - все пак са хакнати
2. Нотес ще се запазят
3. Ще изгубиш Джейла и всички преференции с него.
4.иОС 7 е по-бърз, да
5. не можеш да върнеш към по-стар фирмуаре след ъпдат-а
6. използвай йТюнес при евентуален ъпдейт.
ако искаш да си запазиш въпросните скъпи аппс, не ъпдейтвай

iPhone 6 - iOS 8.4.1
iPhone 5 - iOS 7.1.2, JB
iPad 2 - iOS 7.0.1, JB
iPhone 4 - iOS 7.1.2, JB
iPhone 4S - iOS 6.1.2, JB
iPhone 5 - iOS 7.1.2, JB
iPad 2 - iOS 7.0.1, JB
iPhone 4 - iOS 7.1.2, JB
iPhone 4S - iOS 6.1.2, JB
- TheOriginal
Дрън, дрън пенкеле. Нали се сещаш, че ако даде Software Update ще прецака айпада?
П.С До автора, отиваш в айтунс и даваш рестор до последен фърмуер..
П.С До автора, отиваш в айтунс и даваш рестор до последен фърмуер..
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Ще ревна! А photos ще останат ли... ,че има към 3000 броя... ?
- TheOriginal
Ще се изтрие всичко! Запази си най - важните неща.
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
-
Ако даде software update ще прецака джейла не ipad-a.
Аз моя така го ъпдейтнах и всичко се запази.
Аз моя така го ъпдейтнах и всичко се запази.
iPhone 11Pro Max 256GB SpaceGrey iOS 13
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
Apple Watch 5
Apple TV 4K 32GB
MacBook Air 2017
- TheOriginal
Не, няма да прецака джейл-а ще прецака фърмуера щото ще остане на ябълката и ще мига и само рестор го оправя в тоя случей.
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Да не сте джейлвали.

Mac Pro Quad
MBA '13 Maxed Specs
iPhone 5
MBA '13 Maxed Specs
iPhone 5
извинявам се предварително ако въпросът ми не е към тази тема но не намерих подобна
имам ipad2 с 4.3.3 джейлнат и бих желал да попитам възможно ли е да го ъпдейтна но не до 7 а примерно до 6 ръчно за да го джейлна пак или още по добре ако се запази джейла
благодаря предварително
имам ipad2 с 4.3.3 джейлнат и бих желал да попитам възможно ли е да го ъпдейтна но не до 7 а примерно до 6 ръчно за да го джейлна пак или още по добре ако се запази джейла
благодаря предварително
значи ли това че трябва да го ъпдейтна до 7 и после да чакам да излезе джейл за него
преди години ъпдейтвах стария си айфон 2г с различни версии на софтуера независимо от актуалната като просто дърпах съответния файл и го ресторвах ръчно с ай тюнс
с айпада не е ли подобно
преди години ъпдейтвах стария си айфон 2г с различни версии на софтуера независимо от актуалната като просто дърпах съответния файл и го ресторвах ръчно с ай тюнс
с айпада не е ли подобно
ами тогава какво ще ме посъветвате
падът е с 4.3.3 и почти нищо не мога да инстална вече апък ако го ъпна до 7 направо от айтюнс пък не мога да го джейлна
падът е с 4.3.3 и почти нищо не мога да инстална вече апък ако го ъпна до 7 направо от айтюнс пък не мога да го джейлна
Че те тия устройства само с джел ли работят ? Къде спа когато беше актуална 6.1 като толкова ти е зор джела !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
- TheOriginal
Ееее, стига с тоя джейл. Качвай на 7ца и стига си мислил за джейл..
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
искам 6.1.3 защото 7 не ми харесва като графичен дизайн
класическия вид ми харесва повече
та за това питам някой знае ли как да ресторна от 4.3.3 до 6.1.3
имам ipsw файла
джейла не е толкова важен
благодаря за отговорите
класическия вид ми харесва повече
та за това питам някой знае ли как да ресторна от 4.3.3 до 6.1.3
имам ipsw файла
джейла не е толкова важен
благодаря за отговорите
Вече ти беше даден отговор по-горе - НЕ може да го ъпдейтнеш на 6.1.3. Може на актуалният в момента 7.0.4... и забравяш за джейла. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.