iOS 7
- TheOriginal
Re: iOS 7
Където и да плъзнеш, екрана се отключва.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Точно понеже сме практици и времето ни е ценно, за това си купуваме по-бързи апарати....аз лично смених 4-ката защото ми беше бавна вече, иначе само за говорене можеше да изкара още поне 2-3 години, не беше мръднала, а батерията и беше на 89% живот при 530 цикъла...kerenski написа:Да верно голяма част от тукашните потребители са "газари" а не практици.Лично аз най - много харесвам iPhone 3G и ако не беше ограничен до там да ползва само приложенията до 4.2.1 и до сега щях да си го ползвам.Даже в интерес на истината дълго се колебах дали да го сменям и накрая реших че все пак iphone 4 е подходящия,но недоглеждането ми изигра лоша шега с този ios 7... Даже днес открих още един минус - телефона ми беше в джоба и явно като съм си сложил ръката вътре съм го отключил (понеже нали сега не е нужно да плъзнеш само стрелката а може целия екран) и как е станала тая магия да влезна в съобщения и от там да набера един от абонатите си че и на високоговорители по едно време седя в магазина и са чуват някакви гласове "Ало.. Ало кажи бе защо званиш..." и хората ме гледат а аз не се усещам че е от мене, абе голям цирк че ся сложих парола на клавиатурата уж да не се повтаря случката ама много неудобно постоянно да я въвеждам,че така.
iPhone 5S FW 7.1.2
По тази причина и аз смених 4-ката взе да ме дразни, че много бави с новата иОС7, а аз съм си един практик.. ;Д както и да е доволен съм от полученото от 4ката за 2 години никакъв проблем не ми е създала, освен бутоните на volume-то при едно по-жестоко изтърване, което си е поради моя вина, но все пак мисля, че иОС 7 не е за 4 и, има моменти лагове, който ме дразнят лично мене.
- keeponrollin
Сега последно за 5S има ли смисъл от ъпдейт от 7.0.2 на 7.0.3 ?
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
- keeponrollin
И какъв е смисълът? Кратко точно и ясно, какви са плюсовете?
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
- beckhem
- supporter
This update contains improvements and bug fixes, including:keeponrollin написа:И какъв е смисълът? Кратко точно и ясно, какви са плюсовете?
■Adds iCloud Keychain to keep track of your account names, passwords, and credit card numbers across all your approved devices
■Adds Password Generator so Safari can suggest unique, hard-to-guess passwords for your online accounts
■Updates lock screen to delay display of "slide to unlock" when Touch ID is in use
■Adds back the ability to search the web and Wikipedia from Spotlight search
■Fixes an issue where iMessage failed to send for some users
■Fixes a bug that could prevent iMessage from activating
■Improves system stability when using iWork apps
■Fixes an accelerometer calibration issue
■Addresses an issue that could cause Siri and VoiceOver to use a lower quality voice
■Fixes a bug that could allow someone to bypass the Lock screen passcode
■Enhances the Reduce Motion setting to minimize both motion and animation
■Fixes an issue that could cause VoiceOver input to be too sensitive
■Updates the Bold Text setting to also change dial pad text
■Fixes an issue that could cause supervised devices to become un-supervised when updating software
Проверки и консултации!
- beckhem
- supporter
keeponrollin написа:И какъв е смисълът? Кратко точно и ясно, какви са плюсовете?
Да ти кажа какво ме дразнеше най-много.
Понеже затварям доста често на хора и когато им затварях на 7.0.2 на lock screen много ме дразнеше, че не оставяше иконката от която директно с плъзване мога да си ги набера. А сега съм щастлив че мога отново.
Работя с хора, а имам и доста входящи разговори на ден, като откажа разговора на някой да си го набера след като се освободя от lock screen
Проверки и консултации!
- keeponrollin
А осезаема промяна в издръжливостта на батерията има ли?
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
- keeponrollin
В положителна насока ли 

iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
На мен не ми остава като пропуснато след като затворя на някой като е заключен телефона ( както при iOS 6). Или ти имаш друго в предвид ?beckhem написа:keeponrollin написа:И какъв е смисълът? Кратко точно и ясно, какви са плюсовете?
Понеже затварям доста често на хора и когато им затварях на 7.0.2 на lock screen много ме дразнеше, че не оставяше иконката от която директно с плъзване мога да си ги набера. А сега съм щастлив че мога отново.
Работя с хора, а имам и доста входящи разговори на ден, като откажа разговора на някой да си го набера след като се освободя от lock screen
Iphone 6 64GB No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
- beckhem
- supporter
След като си развалих Lock бутона на 5-цата затварям по-нов начин.
Звъни ми телефона и вместо от Lock buton избирам: Remind me - после "In 1 hour"
Така дори и да си забравя да звънна на някой, след 1 час ми напомня, а ако ли не на Lock screen остава инфо, че ме е тарсил "Еди кой си" и мога от там да си го набера както бе при iOS 6
Звъни ми телефона и вместо от Lock buton избирам: Remind me - после "In 1 hour"
Така дори и да си забравя да звънна на някой, след 1 час ми напомня, а ако ли не на Lock screen остава инфо, че ме е тарсил "Еди кой си" и мога от там да си го набера както бе при iOS 6
Проверки и консултации!
Ясно
Това си е вариант, но вместо да го оставят като опция са го махнали. Още едно нещо което лично мен ме дразни. Липсва си ми стария дизайн и опростеното меню, без анимаций и излишни козметични промени... Както и да е, минало-заминало 

Iphone 6 64GB No Jailbreak
Аз ако трябва да звънна веднага и не искам да си правя reminder затварям от lock screena с Massage > Custom > Cancel.
Принципно не ми е мерак да натискам hardware бутони постоянно.
Принципно не ми е мерак да натискам hardware бутони постоянно.
Не знам дали е от новата ОС /7.0.3/, но днес от 34% при пускане на камерата със светкавица, 4 кадъра и ... изгасна. При опит да го включа дава празна батерия и иска зарядно. При включване на зарядно - зарежда от 35% нагоре ?!? А сега де.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Рестор:) на мен ми се е изключвал на 8%
По някой път ми пада с по 5-6% на един път
По някой път ми пада с по 5-6% на един път
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
Преди да правиш растор аз бих го ползвал до 0% батерия и да го зареда така. Ако не се лъжа просто има грешка с калибрирането на батерията и показва грешни проценти, пълен заряд от 0 до 100% би трябвало да го оправи.darkheroz написа:Не знам дали е от новата ОС /7.0.3/, но днес от 34% при пускане на камерата със светкавица, 4 кадъра и ... изгасна. При опит да го включа дава празна батерия и иска зарядно. При включване на зарядно - зарежда от 35% нагоре ?!? А сега де.
има вероятност телефона да се изключва и занапред на 34% и така няма как да го използва до 0%.
преди рестор може да пробва с някакъв reset - на network или settings, поне да не качва всичко наново. пък ако пак е така - рестор.
преди рестор може да пробва с някакъв reset - на network или settings, поне да не качва всичко наново. пък ако пак е така - рестор.
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
При мен и на 7.0.3 пак не оставя иконка? Как го постигна това?beckhem написа:keeponrollin написа:И какъв е смисълът? Кратко точно и ясно, какви са плюсовете?
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
- beckhem
- supporter
maintf написа:При мен и на 7.0.3 пак не оставя иконка? Как го постигна това?beckhem написа:keeponrollin написа:И какъв е смисълът? Кратко точно и ясно, какви са плюсовете?
Малко по-нагоре съм написал:
След като си развалих Lock бутона на 5-цата затварям по-нов начин.
"Звъни ми телефона и вместо от Lock buton избирам: Remind me - после "In 1 hour"
Така дори и да си забравя да звънна на някой, след 1 час ми напомня, а ако ли не на Lock screen остава инфо, че ме е тарсил "Еди кой си" и мога от там да си го набера както бе при iOS 6"
Проверки и консултации!
Още на 4S, а сега и на 5S, забелязвам, че батерията от 100% на 99% на моменти пада за много кратък интервал от време. Рядко става, но се получава. И след рестарт на телефона батерият е на 100% и изкарва на тази цифра доста време. Това от iOS ли е или?
- beckhem
- supporter
Аз примерно днес 5S го изключих от зарядно и станах в 6 часа. Към 8 го погледнах и си беше на 100%.Sovar написа:Още на 4S, а сега и на 5S, забелязвам, че батерията от 100% на 99% на моменти пада за много кратък интервал от време. Рядко става, но се получава. И след рестарт на телефона батерият е на 100% и изкарва на тази цифра доста време. Това от iOS ли е или?
Към момента:
Usage - 54 min
Standby - 3 Hours, 35 minutes
При 97% батерия
Проверки и консултации!