IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне
- keeponrollin
Re: IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне
Понеже никой не ми отговаря в раздела за тапети-откъде и може ли изобщо, да се свалят допълнтиелни динамични уолпейпъри? Че тия дефолтските са всъщност само 1 с различни цветове. Ясно ми е че ще бутда доволно батерията, но все пак. По възможност ако е чрез приложение да е безплатно.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
В appstore имаше някви free,но не съм ги свалял
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
- keeponrollin
Е как да ги търся...апп-ове или?
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
В американския апп стор има тапети. И препоръчвам на всички да си направят регистрация за USA магазина.. (Как се прави? Ами като регистрирате новия акаунт избирате държава USA) Така ще си ползвате Itunes радиото и ще имате много благинки които в Бг ги няма
)))

iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
Германия, Англия, Русия... Apple не правят различни отстъпки на различните оператори и според евентуалния жизнен стандарт в съответната държава - вариация на цените. Никой оператор никъде няма да се постави в положението на нетно губещ от продажбата на едно устройство/продукт, само за да "угоди" на претенциите за ценова адекватност. След като едно предлагане има своето търсене, то значи моделът, по който е формирано (предлагането/предлаганото), е правилен (работещ).Alxx написа:Не ме карай да изпадам в истеричен смях. Не знам ти какво си проерявал и къде, но само за пример, виж цените на Т-мобайл в БЮР Македония...
П.П. Леко намирисва с коя фирма очевидно имаш вземане - даване.
Чувствителният ти нос не е доловил прецизно аромата: към днешна дата имам вземане-даване и с трите мобилни оператора в България: МТел (от 1998), ГлоБул (от 2009), Вивател (от 2008). Но да: не съм имал проблеми с надчислени сметки. Възмутително, нали?
Възмутително за кого?
Късметлия си, явно или играеш с добър акаунт мениджър. Ясно ми е какво обясняваш, но не говоря за това а за чистото операторско субсидиране. Как би обяснил схемата с четворката в Македония? Споменавам конкретно нея, понеже тогава видях офертата на място в Скопие, а грабул все още бяха част от Дойче телеком(т.е. t-mobile.bg). Топ планът на t-mobile.mk беше около 22,5 евро на месец за две години, с цена на четворката 1 денар(т.е. по тогавашните курсове - 16 стотинки). В същото време тук, същата групировка, предлагаше топ план от 27,5 евро за две години и цена на апарата около 400 евро(!!!) по спомен.

"Мисля-значи съществувам"
- keeponrollin
Не е нужно да е нова регистрация-просто можеш да си смениш в настройките на нстоящия.sladyrko написа:В американския апп стор има тапети. И препоръчвам на всички да си направят регистрация за USA магазина.. (Как се прави? Ами като регистрирате новия акаунт избирате държава USA) Така ще си ползвате Itunes радиото и ще имате много благинки които в Бг ги няма)))
Иначе не намирам аз в апп стора като напиша dynamic wallpapers ми вади само едно приложение, и то с рейтинг 1/5 звезди за 1$.
За трети път да питам-малко по-конкретно КЪДЕ в апп стор-а?
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
- beckhem
- supporter
Апаратите са изчерпани почти.
В търговската мрежа в момента има около 40 апарата.
Пристигнал е GOLD въпросът е че отново са много малко бройки и предополагам първо ще бъде пуснат за сериозните фирми.
С този темп (който не зависи от Мтел) защото Apple решава, кога и колко бр. да изпрати действително към края на декември месец или началото на януари ВСЕКИ ще може да отиде в магазин и да си го закупи.
В търговската мрежа в момента има около 40 апарата.
Пристигнал е GOLD въпросът е че отново са много малко бройки и предополагам първо ще бъде пуснат за сериозните фирми.
С този темп (който не зависи от Мтел) защото Apple решава, кога и колко бр. да изпрати действително към края на декември месец или началото на януари ВСЕКИ ще може да отиде в магазин и да си го закупи.
Проверки и консултации!
Македонската оферта изглежда действително фантастична; откровено казано не съм срещал нищо подобно. Трудно ми е да коментирам, още повече, че не мога да видя и логиката на подобен подарък - 540 евро за апарат+абонамент...Alxx написа:Възмутително за кого?Късметлия си, явно или играеш с добър акаунт мениджър. Ясно ми е какво обясняваш, но не говоря за това а за чистото операторско субсидиране. Как би обяснил схемата с четворката в Македония? Споменавам конкретно нея, понеже тогава видях офертата на място в Скопие, а грабул все още бяха част от Дойче телеком(т.е. t-mobile.bg). Топ планът на t-mobile.mk беше около 22,5 евро на месец за две години, с цена на четворката 1 денар(т.е. по тогавашните курсове - 16 стотинки). В същото време тук, същата групировка, предлагаше топ план от 27,5 евро за две години и цена на апарата около 400 евро(!!!) по спомен.
Да, акаунт-мениджърът ми в МТел е едно девойче, което е изключително коректно, приветливо и отзивчиво.

-
Зачетох темата и реших да запитам и аз Глобул и ето техния отговор.
Здравейте г-н Ризов,
Новият мобилен апарат iPhone 5S ще бъде предлаган, но за съжаление нямаме възможност да се обвържем с точна дата. Актуална информация можете да получавате от нашия официален интернет сайт на адрес: http://www.globul.bg/bg/index.html , където ще бъде обявена продажбата, от нашите представителни магазини или като се обадите на номер 123, нашият център за „Информационно обслужване на клиенти“.
Оставаме на разположение!
С уважение,
Дирекция "Обслужване на клиенти"
"Космо България Мобайл" ЕАД /GLOBUL/

Здравейте г-н Ризов,
Новият мобилен апарат iPhone 5S ще бъде предлаган, но за съжаление нямаме възможност да се обвържем с точна дата. Актуална информация можете да получавате от нашия официален интернет сайт на адрес: http://www.globul.bg/bg/index.html , където ще бъде обявена продажбата, от нашите представителни магазини или като се обадите на номер 123, нашият център за „Информационно обслужване на клиенти“.
Оставаме на разположение!
С уважение,
Дирекция "Обслужване на клиенти"
"Космо България Мобайл" ЕАД /GLOBUL/
- beckhem
- supporter
Няма да е скоро 

Проверки и консултации!
Днеска се уредих с 5S на горе-долу добра цена на лизинг от Мтел, обаче си чакам апарата. Евентуално следващата седмица ще бъде доставката, като ми казаха, че от Apple доставяли по 200 бройки на седмица за цялата страна, за да има глад за телефони.
● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
-
- Обратна връзка:
Колеги 5S в Глобул началото на 2014!Сигурна информация!
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
От както си накупят хората от чужбина и Мтел... 

Mr. Bean
-
Ми по-добре така няма да се чака на опашки пред глобул 

Златен 5S в Мтел кога?
Здравейте колеги, някой има ли представа кога ще се появи златния 5S в Мтел ?
Споко, ще го имаш за новогодишното празненство в Син Сити...
iPhone 5S FW 7.1.2
Някой има ли опит със сервизните статуси в сайта на мтел за проверка на сервизни поръчки? Оставих моя с разлепен екран и сега виждам нещо, което не ми харесва (дано не съм прав) 
Тип: Ремонт
Статус: Сервизирането е извършено. Устройството скоро ще бъде изпратено в магазин или офис
Детайли на устройството
Производител: Apple iPhone
Модел: iPhone 5S 16GB
IMEI: [removed for privacy reasons]
Сервизна информация
Сервизен статус: Не е поправен
Статус на гаранцията: Устройството е в гаранция
Доколкото разбирам, нито е "поправен", нито е заменен, прав ли съм?

Статус: Сервизирането е извършено. Устройството скоро ще бъде изпратено в магазин или офис
Детайли на устройството
Сервизна информация
ДА ЩЕ ТИ ГО ВЪРНАТ РАЗВАЛЕН И ЩЕ СКЪСАТ ГАРАНЦИЯТА ПРЕД ТЕБ, СЛЕД КОЕТО ЩЕ ИМАШ И ПАРИ ДА ДАВАШ!!!!
а сега малко по-сериозно...ще ти го заменят с нов...
а сега малко по-сериозно...ще ти го заменят с нов...
iPhone 5S FW 7.1.2
Кофти, ще имаш мнооого бързо рециклиран телефон :S
Не е лошо, защото аз смених 4S-а ми 6 пъти
Не е лошо, защото аз смених 4S-а ми 6 пъти

След 3-тия път по закон може да си поискаш връщане на парите...така че не знам за какво си се мъчил 6
А и незнам какво толкова плачете от така рециклираните телефони....

iPhone 5S FW 7.1.2
Тъй като вече минах през това мога да те уверя, че този статус означава, че ще ти го сменят с нов. Това което виждаш е становището на сервиза, който не подменя телефонни, а само ги ремонтира. Сега телефона се изпраща от сервиза (който е външна фирма) в Мтел където бива заменен и след това се изпраща до конкретния офис в който си оставил твоя телефон. Според мен тъй като модела е съвсем нов най-вероятно няма да ти намерят рециклиран, а ще ти дадат чисто нов, което е почти едно и също реално.creep написа:Някой има ли опит със сервизните статуси в сайта на мтел за проверка на сервизни поръчки? Оставих моя с разлепен екран и сега виждам нещо, което не ми харесва (дано не съм прав)
Детайли на устройството
Сервизна информация
- beckhem
- supporter
Какво дефектира на 5S-а колега ?
Проверки и консултации!
Това не съм го знаел. Не знам как ще ми върнат парите, при положение, че апаратът беше лизингов.tribaleo написа:След 3-тия път по закон може да си поискаш връщане на парите...така че не знам за какво си се мъчил 6А и незнам какво толкова плачете от така рециклираните телефони....
Re: Златен 5S в Мтел кога?
Вчеара 12.11.13г. познат мой го закупи кеш от София,но за жалост се оказа дефектен.Предполагам имат някакви бройки но са ограничени.Emo91 написа:Здравейте колеги, някой има ли представа кога ще се появи златния 5S в Мтел ?
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB