Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
По повод батерията... Този този отляво с iOS 7.0.3 е моя, а този от дясно - на приятелката ми е с iOS 6.0.1. Моя все още е в гаранция тоест е по нов ако някой се замисли че е използван повечко.Разликата в използваните часове е близо на половина.
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S and always JB..
Това беше за около минута колкото да се свалят 5 снимки.не вярвам то да е оказало такова голямо влияние, а и по принцип като сме си говорили нейния кара доста повече- поне с 2 часа над моя.
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S and always JB..
Е, нормално да има разлика в батерията между ios7 и ios6. Аз съм с 4ка, която е на 4 месеца и ъпдейтнах, сега съм със 7.0.3 и честно казано много трудно докарвам до 4 часа usage с постоянно включено 3г. Лошото е, че са го направили да не можеш да се върнеш към Ios6, което е много, ама много голяма глупост от страна на Apple.
Лично аз предполагам или по скоро силно се надявам да дойде момента в който след като apple продадат достатъчно от новите устройства да сложат опцията да се сваля поне на 4ките до последната им възможна а именно 6.1.3 тъй като тази 7ца е все едно някакво демо.Така или иначе след 5 месеца примерно ти или си взел нов iphon или все още караш със стария и не смяташ да се разделяш с него така че вече ще им е все тая дали си с 6 или 7.Вариантите са два или да не им пука и да го оставят така или да решат че е по-добре да го направят за да не се откажеш изцяло от apple устройствата и за напред.
Аз посвикнах с iOS 7, но ако бих имал възможност и аз бих върнал към iOS 6. Reduce Motion ми е на On, като така ми допада доста повече, а и пести батерия. Но като цяло много детска ми се вижда новата iOS, а и сякаш верно не си е много много за 4ката. Има си и плюсове разбира се, но ми липва опростения дизайн и по-гладката и мазна работа на iOS 6
Iphone 6 64GB No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
Apple никога няма да се върнат назад, а и никой не ви е карал насила да ъпдейтвате! Изписаха се тонове, че новата версия не е за 4-ка, ама кой да слуша?!
gogo това не мисля че е крачка назад, когато направиха възможно свалянето на стари приложения през itunes пак ли беше крачка назад... просто това че имаш apple не значи че трябва да е последен модел било то по финансова или по лична причина.
Между другото,някой знае ли как може да се персонализира клавиатурата при iOS 7 от бяла да става черна( както когато ти иска парола за Appstore). Мисля, че не може, но все пак да попитам
Iphone 6 64GB No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
kerenski написа:gogo това не мисля че е крачка назад, когато направиха възможно свалянето на стари приложения през itunes пак ли беше крачка назад... просто това че имаш apple не значи че трябва да е последен модел било то по финансова или по лична причина.
Само в страни като България това е лукс, на всякъде другаде е просто консуматив....
Пичове нещо ново за джейл не се ли чува? Всъщност ще го ползвам само за сваляне на филми директно от замунда примерно на айпада като се замисля за нищо друго не ми трябва.
kerenski написа:gogo това не мисля че е крачка назад, когато направиха възможно свалянето на стари приложения през itunes пак ли беше крачка назад... просто това че имаш apple не значи че трябва да е последен модел било то по финансова или по лична причина.
Само в страни като България това е лукс, на всякъде другаде е просто консуматив....
vladi1 написа:Пичове нещо ново за джейл не се ли чува? Всъщност ще го ползвам само за сваляне на филми директно от замунда примерно на айпада като се замисля за нищо друго не ми трябва.
Ами той ако е на 6.0 - 6.1.2 има джейл за него, но предполагам щом пишеш тук е на 7.х
Да верно голяма част от тукашните потребители са "газари" а не практици.Лично аз най - много харесвам iPhone 3G и ако не беше ограничен до там да ползва само приложенията до 4.2.1 и до сега щях да си го ползвам.Даже в интерес на истината дълго се колебах дали да го сменям и накрая реших че все пак iphone 4 е подходящия,но недоглеждането ми изигра лоша шега с този ios 7... Даже днес открих още един минус - телефона ми беше в джоба и явно като съм си сложил ръката вътре съм го отключил (понеже нали сега не е нужно да плъзнеш само стрелката а може целия екран) и как е станала тая магия да влезна в съобщения и от там да набера един от абонатите си че и на високоговорител и по едно време седя в магазина и са чуват някакви гласове "Ало.. Ало кажи бе защо званиш..." и хората ме гледат а аз не се усещам че е от мене, абе голям цирк че ся сложих парола на клавиатурата уж да не се повтаря случката ама много неудобно постоянно да я въвеждам,че така.
Не разбирам...има си я стрелката за отключване на екрана,защо казваш че я няма....Виж си настройките да не би да си я махнал и да си я заменил с допир до целия екран за да отключиш.