Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
kerenski написа:Адски много съм разочарован от Apple - как може да не мислиш за клиентите си ами да правиш каквото си искаш без да те интересува мнението им.Как може да направят така че да не може да се връщаш към по-стара версия,било то заради iphone 4 или заради това че просто не ти допада iOS 7.Може да е добър но за последните модели тоест 5S и 5C, при iphone 4 доста неща не работят и какъв е смисъла тогава от ios 7.То все едно имам някакъв шарен андройд с който не мога да правя нищо.Защо премахнаха изчистения дизайн, функционалността и хубавите икони за да направят този боклук iOS 7, който идва в повече на iphone 4 ките.Поне да има опция или едното или другото като искаш 6 като искаш 7..... Някой беше писал по назад в темата - защо е този геноцид !!!
Еми нали целта е да си купиш нов телефон ...а ако си джейлбрейквал някога имаш запазени сигнатури в сидия и винаги може да върнеш на 5.1.1 примерно (щом си с 4-ка)...ако никога не си джб си седиш на 7 и за напред мисли преди да правиш нещо..нормално е 3 годишен телефон да не работи добре с най новия софтуер...той е направен специално за новите устройства..а не за него..това че можеш да ъпдейтнеш си е просто бонус който спроед мен го позволяват за да се убедиш че телефонът ти е за смяна
е да но като видиш че е за смяна не значи че си готов да го смениш.не знам мисля че не е правен джейл телефона го взех на старо, смисъл не съм първи собственик ако има как да проверя и да се върна назад ще е перфектно
iPhone 4 16GB -> Black -> ФО -> OS Version:6.1 -> Model:MC603GB/A -> Firmware: 04.12.05
Used apple devices: iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6S and always JB..
Странна работа. Наскоро ъпдейтнах iTunes. В последните 3-4 дни, като свържа телефона с компютъра и започне синхронизацията, iTunes забива на Finishing Synchronization. Ей така и си стои безкрайно... И това стана след последният ъпдейт на iTunes. Някой с подобен проблем!?
Е да, с изваждане на кабела и при мен е така, ама е дразнещо, че от първият опит винаги ми зацикля по този начин и не го знам дали си е свършило работата или не. Не знам на какво се дължи това - дали на Седмицата или на iTunes. По-скоро би следвало да е на iTunes, ама... преди нямах такива проблеми.
май общите впечетления от iOs 7 са по-скоро негативни....за съжаление.Аз бях за малко с 7-цата и се върнах на 6.1.4 и и няколко дена по-късно разбрах от този форум че вече не може да се прави.Затова не смятам да го ъпдейтвам докато не оправят повечето проблеми,а май това няма да е скоро.