Искаме... (apps request)
Re: Искаме... (apps request)
Каква е разликата , в случея ми трябва по - доброто за iphone 4 , мисля че HD - то
- izzo
- Обратна връзка:
АЗ ли да знам ква е разликатаAntonRawn написа:Каква е разликата , в случея ми трябва по - доброто за iphone 4 , мисля че HD - то

FL Studio Mobile HD v2.1
Колега извинявам се може ли FL Studio Mobile версията без HD
- izzo
- Обратна връзка:
Мерсаж
- izzo
- Обратна връзка:
нпAntonRawn написа:Мерсаж
Айде пак да се пробвам и аз...
izzo написа:Някой да има идея за Talkatone Premium? Само Talkatone е безплатна (http://www.talkatone.com/),
но Premium маха гадните реклами, и което е по важно - по добро качество на звука при разговор...
Извадих си очите да чета онлайн, форуми моруми, мъчих се с IAP Free и IAP Cracker и не става и не става...
sportingbet.app. Не налично в Bg store.
Здравейте!Трябва ми приложението Philips MyRemote.Регистриран съм в щатския стор,а там я няма.Някой може ли да помогне...? Благодаря!
Някой срещал ли е приложение за звуково напомняне за пропуснато събитие (смс, обаждане).
Винаги съм ползвал Missed Reminder, но сега съм с ios 7 и естествено без джейл
Голям зор без такава програмка. Понеже не го нося постоянно с мен като съм на работа и всеки път трябва да включвам дисплея за да видя нямам ли нещо пропуснато.
Винаги съм ползвал Missed Reminder, но сега съм с ios 7 и естествено без джейл

Голям зор без такава програмка. Понеже не го нося постоянно с мен като съм на работа и всеки път трябва да включвам дисплея за да видя нямам ли нещо пропуснато.

iPhone 6 64GB / iPad mini 2 32GB / iPad Air 2 128GB
MacBook Air
MacBook Air
-
Здравейте, искам да попитам съществува ли някаква програмка за проверяване на автобусите (градския транспорт) в гр.София нещо като виртуалните табла
- izzo
- Обратна връзка:
Здравей, тва ме подсети за тоя виц...knoxville92 написа:Здравейте, искам да попитам съществува ли някаква програмка за проверяване на автобусите (градския транспорт) в гр.София нещо като виртуалните табла
Манго и Айшъта - първа брачна нощ, Манго казал: -Ай шъ, откога чекам, а дано си девствена...
Айшето казала: -Дано Манго, ама надали....
Здравейте,
Имам нужда от следните OBDII Scanner програмки ако някой може да се отзове. Благодаря Ви!
Engine Link
Rev
Torque Pro
Имам нужда от следните OBDII Scanner програмки ако някой може да се отзове. Благодаря Ви!
Engine Link
Rev
Torque Pro
"След глад и мизерия настъпи тежка индустриализация!"
iPhone 6+ 64gb
iPhone 5 32gb
iPhone 4 16gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 2G 4gb & 8gb
- izzo
- Обратна връзка:
Rev: http://www.appaddict.org/download.php?trackid=302420711stoy2die4 написа:Здравейте,
Engine Link
Rev
Torque Pro
- marti6kata
Здравейте,
трябва ми програма която да показва и помни паролите на Wifi-точките към които съм бил закачен.
Преди ползвах Wifi password от Cydia но вече съм с ios 7 и не намирам нищо подобно?
трябва ми програма която да показва и помни паролите на Wifi-точките към които съм бил закачен.
Преди ползвах Wifi password от Cydia но вече съм с ios 7 и не намирам нищо подобно?

iphone 5 64GB-iOS 8.0.2-MF 7.03.00
Няма и да намериш, понеже с джейл-а даваш достъп до системните файлове, без този достъп няма и как да има такава програма.
- marti6kata
Izzo, Благодаря!izzo написа:Rev: http://www.appaddict.org/download.php?trackid=302420711stoy2die4 написа:Здравейте,
Engine Link
Rev
Torque Pro
На някой да му се намира Engine Link?
"След глад и мизерия настъпи тежка индустриализация!"
iPhone 6+ 64gb
iPhone 5 32gb
iPhone 4 16gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 2G 4gb & 8gb
-
Програма за ремоут контрол
Здравейте, има ли програма като ремоут на апъл с която мога да си управлявам единия айфон от другия? Идеята е като седи на док станцията която е вързана към уредбата ми и да мога да сменям песните например.
Здравейте, интересува ме дали някой знае от къде мога да си сваля Българо-Италианския речник на Понс. Много спешно ми трябва. Благодаря предварително.
- izzo
- Обратна връзка:
Re: Програма за ремоут контрол
Няма да е много елегантно, ама пробвай veency + MochaVNC...zdravko555 написа:Здравейте, има ли програма като ремоут на апъл с която мога да си управлявам единия айфон от другия? Идеята е като седи на док станцията която е вързана към уредбата ми и да мога да сменям песните например.
Здравейте. Искам да попитам кое е най-доброто приложение за споделяне на файлове през блутут, но не само към "i - устройства" ,а от и към всички телефони. Не съм с джейл, но дори да е платено повечето ги има в pp25.
Имам и още един въпрос. Има ли начин да се измами оператора за количеството данни през 3G, тоест да не си достигам никога лимита на максимална скорост и винаги да е на максимум ?
Имам и още един въпрос. Има ли начин да се измами оператора за количеството данни през 3G, тоест да не си достигам никога лимита на максимална скорост и винаги да е на максимум ?
- izzo
- Обратна връзка:
Като са първи пост не искаш хич много, евала.blazarov написа:Има ли начин да се измами оператора за количеството данни през 3G, тоест да не си достигам никога лимита на максимална скорост и винаги да е на максимум ?
Аз да попитам. А относно блутут споделянето ,може ли да кажеш кое според теб е най-добро?
- izzo
- Обратна връзка:
search.php?keywords=bluetooth&terms=all ... mit=Search и четешblazarov написа:Аз да попитам. А относно блутут споделянето ,може ли да кажеш кое според теб е най-добро?
Здравейте, може ли да ми дадете skype за iOS 4.2.1.
Също така SBSettings за 4.2.1. и Insomnia за 4.2.1. Благодаря