Ами кеш да...даже ми направиха отстъпка защото имах Мтел точки някакви тамм...keeponrollin написа:Ти твоята кеш ли я взе направо?tribaleo написа:Аз бях този дето я купувашеидва с 7.0.2 ...значи са горе-доло преснички
Сега мисля дали на някой роднина да го взема, т.к. има някои дето са по 2-3 сметки на едно име, а моята е само 1 и като стойност е по-ниска. Кеш няма да им дам пари, въпреки че мога, просто защото подхода им е супер цигански..имат 100 изисквания, а нито едно не е упоменато в сайта с плановете...там като погледнеш излиза че всеки НОВ или НАСТОЯЩ потребител може да си избере който план/лизинг иска...а какво излиза, аз каот настоящ не мога нито един да избера
IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне
Re: IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне
iPhone 5S FW 7.1.2
- keeponrollin
А колко отстъпка за колк оточки ако не е тайна, аз имам към 1300точки.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
1000 точки за 20 лв 

iPhone 5S FW 7.1.2
- keeponrollin
Щедра и благородна фирма са Мтел, квото и да си говорим 
Как е иначе така, на първо четене телефона...Сподели впечатления.

iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
По това, което виждам 5-цата е по-скъпа от 5C, а уж се води по-стар модел... Иначе на свободна продажба е на 1119лв според сайта на ментел.
● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
Еми как..екстра е..малко не мога да свикна да използвам хоум бутона защото на 4-ката бях със Zephyr и всичко ставаше без бутона, така че едно джейлче няма да му дойде зле ..само дето ще има да си почакаме за тоя джейл..ии естествено е доста бърз, което е нормално имайки предвид че ми беше 4-ка предишния..сега този ми се струва като самолет...вече за това което ме притеснява друго, а именно дали се драска лесно...само времето ще покажеkeeponrollin написа:Щедра и благородна фирма са Мтел, квото и да си говорим

iPhone 5S FW 7.1.2
Нормално, 5-цата се води по-вискок клас телефон от 5CSashiko20 написа:По това, което виждам 5-цата е по-скъпа от 5C, а уж се води по-стар модел... Иначе на свободна продажба е на 1119лв според сайта на ментел.
iPhone 5S FW 7.1.2
- TheOriginal
5С се води бюджетен, за това.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
5С не е бюджетен, просто го произвеждат, защото пластмасата им излиза по-евтино от алуминия. Няма как бюджетен телефон да е на такава цена.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
-
ХАХАХАХАХАХАХАааааааа с 5 лева по евтин на месец това бюджетен телефон ли му викаш................................................. от 1 година искам да си взема айфон ииииии не мога да си го позволя, че ми е много скъп и все се надявах да падне цената на 5тицата като излезнат тия 2та новите ама нанайци или поне тоя пластмасовия да беше на прилична цена....................... не стига че плановете за тия айфони са под секва критика ами и това.... нямам думи просто
Nokia 5530 XpressMusic
- basssforever
Сега е момента да споделиш колко я плати кешtribaleo написа:Ами кеш да...даже ми направиха отстъпка защото имах Мтел точки някакви тамм...keeponrollin написа:Ти твоята кеш ли я взе направо?tribaleo написа:Аз бях този дето я купувашеидва с 7.0.2 ...значи са горе-доло преснички
Сега мисля дали на някой роднина да го взема, т.к. има някои дето са по 2-3 сметки на едно име, а моята е само 1 и като стойност е по-ниска. Кеш няма да им дам пари, въпреки че мога, просто защото подхода им е супер цигански..имат 100 изисквания, а нито едно не е упоменато в сайта с плановете...там като погледнеш излиза че всеки НОВ или НАСТОЯЩ потребител може да си избере който план/лизинг иска...а какво излиза, аз каот настоящ не мога нито един да избера

Като гледам на свободна продажба е 1329лв. интересно ми е това ФО ли е или си е заключен към тях
iPhone 6s White FO iOS 9.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Само 16 гб ли е за сега или има и 32-ки? и ако няма някой знае ли кога ще ги пуснат ?
- basssforever
Sovar написа:Аз ли съм разбрал грешно или iPhone 5S ЗЛАТЕН няма, а цвят шампанско?!
Навсякъде пише gold,на кутията също.Водел се "Kardashian's iPhone".
http://www.latimes.com/business/technol ... z2ijYwhyY1
В началото бях много негативно настроен,мислех че ще е страхотна цигания.Докато купувах бял преди няколко дни за сестра ми от колега във форума,ми сподели че като видял златния на живо се оказал мн по приятен,и му харесал повече от белия.Та аз му се доверих и наистина се оказа прав.
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
- basssforever
Засега са само 16ки,по големи най вероятно след нова година.Най добре следи в сайта на мтел,те няма да пропуснат да кажат като имат.justbones написа:Само 16 гб ли е за сега или има и 32-ки? и ако няма някой знае ли кога ще ги пуснат ?

IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Преди малко ходих в магазина на Мтел - Ловеч, да си платя сметката и имаше налични iPhone 5S 16GB черни и бели само! Попитах ги,може ли да си купя на свободна продажба, отговора беше - НЕ, само с някакъв план! Не бил телефон за свободна продажба...а на сайта им пише, че го има свободно за 1329лв.?! Иди ги разбери...никога няма да се н....я на тия за 2 години!!! 

Mr. Bean
809лв. със iPhone XLbasssforever написа:Сега е момента да споделиш колко я плати кеш![]()
Като гледам на свободна продажба е 1329лв. интересно ми е това ФО ли е или си е заключен към тях

iPhone 5S FW 7.1.2
Има планове по 20лв на месец...не знам какво не ти харесва..план с интернет за 5лв на месец ли искаш?alwaysultra написа:ХАХАХАХАХАХАХАааааааа с 5 лева по евтин на месец това бюджетен телефон ли му викаш................................................. от 1 година искам да си взема айфон ииииии не мога да си го позволя, че ми е много скъп и все се надявах да падне цената на 5тицата като излезнат тия 2та новите ама нанайци или поне тоя пластмасовия да беше на прилична цена....................... не стига че плановете за тия айфони са под секва критика ами и това.... нямам думи просто
iPhone 5S FW 7.1.2
- keeponrollin
Щом ми се правят на итнересни в Мтел прибегнах и аз до връзки нема как. Заявката е пусната, сега чакам да ми докарат спейс грей-определено е най-як от трите като видях на живо.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
- Angel-Petkov
Правят се на луди и на мен ми лазят по нервите. Днес като говорих с един от служителите в техен магазин първо ми каза, че не се продава на свободна продажба и като повдигнах въпроса за сайта очевидно се позачуди какво да ми отговори, но в крайна сметка каза, че има опция за свободна продажба. Така, че бъдете нахални и не се оставяйте на глупаците от М-тел да се правят на приятно разсеяни!gogo68 написа:Преди малко ходих в магазина на Мтел - Ловеч, да си платя сметката и имаше налични iPhone 5S 16GB черни и бели само! Попитах ги,може ли да си купя на свободна продажба, отговора беше - НЕ, само с някакъв план! Не бил телефон за свободна продажба...а на сайта им пише, че го има свободно за 1329лв.?! Иди ги разбери...никога няма да се н....я на тия за 2 години!!!
iPhone 7 Plus / iPhone 6 / iPhone 5C / iPhone 5 / iPhone 4
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
2 бона кеш да им даваш и не ги щат.
Сигурно са инструктирани да подписват договори.

Сигурно са инструктирани да подписват договори.
Computers are like air conditioners- they stop working if you open Windows. :lol:
- basssforever
Екстра е цената така може и без пари да ти го дадат с 55лв тарифа на месецtribaleo написа:809лв. със iPhone XLbasssforever написа:Сега е момента да споделиш колко я плати кеш![]()

IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Служителите лъжат и мямят с всякакви трикове - имат таргети и колкото повече договори подпишат толкова повече бонуси получават. Не ги интересува продажба без договор и за това казват така. Всякакви трикове съм виждал и чувал и от клиенти и от продавачите. Най-новото е : " Трябва да подпишете поне за 2 години, господине, очаква се срив в системата ни (Глобул) и цените ни ще скочат двойно, така че сега е момента да се подсигурите и без това ще си запазите таксата" и това на тъста. Той хайвана подписал.. и после в офиса пристигна ураган.. няма смисъл и жалби да пишете при тях а само при КЗП - на дали и там ще има ефект , вързали са си гащите с тия договори.
iPhone 6+
- basssforever
Според мен тая цена 1329 лв е задължителна да я има на сайта за пред aplle,щото нали се сещаш че имат договор и ако не го спазват ше им резнат главите.Иначе е ясно че ще го има на тая цена като имат БРОЙКИ АМА СЛЕД НОВА ГОДИНАgogo68 написа:Преди малко ходих в магазина на Мтел - Ловеч, да си платя сметката и имаше налични iPhone 5S 16GB черни и бели само! Попитах ги,може ли да си купя на свободна продажба, отговора беше - НЕ, само с някакъв план! Не бил телефон за свободна продажба...а на сайта им пише, че го има свободно за 1329лв.?! Иди ги разбери...никога няма да се н....я на тия за 2 години!!!

IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Точно, аз съм на Глобул и отидах да си взема тел.. Като ми каза ония 90 лв на месец, казах им чао, отидах и си взех от Глобул Ноут 3 и дори съм по-щастлив (в смисъл парите си струват в момента повече). Но пуснат ли Айфон с по-голям екран всяка цена е приемлива 

iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
Най-интернесното е, че на лизинг 5-цата е по-скъпа от 5s. Поне в сайта на Мтел така пише.