iOS 7
- basssforever
Re: iOS 7
Който чака джейл да не бърза да качва 7.0.3!Не че няма да може да се джейлне със сигурност,но все още MuscleNerd не е успял да погледне за какво става въпрос в ъпдейта,за това засега изчакайте.
Иначе за самия ъпдейт най важно ми се струва възможността да не са толкова бавни графиките,и оправянето на бъговете на imessage и акселерометъра.
Иначе за самия ъпдейт най важно ми се струва възможността да не са толкова бавни графиките,и оправянето на бъговете на imessage и акселерометъра.
iPhone 6s White FO iOS 9.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
- basssforever
Кое тваgogi71 написа:Явно вече е история, неприятно

iPhone 6s White FO iOS 9.2
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Ооо 7.0.3 е уникално махнати са анимацийте(reduce motion на on) който го дразнеха и всичко зарежда уникално бързо, светкавично е просто, не съм виждал нищо подобно никога.
Също така няма нужда от increase contrast на on вече, няма го лага на клавиатурата
))
Има пълно щастие значи, супер бързо работещ телефон + хамелеонското в ios7 няма вече сив контрол център.
Много съм доволен от ъпдейта, Apple не разочароваха, никога не съм вярвал че аповете могат да зареждат толкова бързо за някакви милисекунди, който е с 5 и нагоре ще види за какво става дума. Да, няма анимации, ама не ми трябват.
Също така няма нужда от increase contrast на on вече, няма го лага на клавиатурата

Има пълно щастие значи, супер бързо работещ телефон + хамелеонското в ios7 няма вече сив контрол център.
Много съм доволен от ъпдейта, Apple не разочароваха, никога не съм вярвал че аповете могат да зареждат толкова бързо за някакви милисекунди, който е с 5 и нагоре ще види за какво става дума. Да, няма анимации, ама не ми трябват.
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
и при мен не ми излиза този ъпдейт...айде ако някой си го е качил да пише дали е оправен проблема про входящо позвъняване да се прекъсва разговора при заключен екран.
Все още не ми е дошъл ъпдейт 

iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Някой с 4-ка ъпдейтвал ли е, как е? Да не се набутам пак, че още ме е яд, че качих на 7!
iPhone 4, 16 GB, iOS 7.0.3
Ами - прочети темата по-назад... писано е доста. Добре си е иОС7 и при айФон 4, но все пак по дефолт работи забележимо по-мудно от иОС 6 и е добре да се цъкнат няколко опции (да се изключат няколко екстри) за да работи добре. Иначе - няма грижи. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
новия IOS 7.0.3 на 4С - ми върви много добре 

7.0.3 работи перфектно на 4s много бърз след като reduce motion e на ON .Tова е много добра работа на apple.
Да не са махнали паралакс ефекта
Че след като махнаха панорамните тапети от бетата, нещо не съм доволен.
Иначе 7.0.2 на 4s, при мен си върви без никакви лагове а reduce motion и increase contrast са на off.

Че след като махнаха панорамните тапети от бетата, нещо не съм доволен.
Иначе 7.0.2 на 4s, при мен си върви без никакви лагове а reduce motion и increase contrast са на off.
iPhone 6 64GB / iPad mini 2 32GB / iPad Air 2 128GB
MacBook Air
MacBook Air
И при мен е добре, но пак тази батерия....
не говоря за лагове просто разликата в скороста на зареждане на приложенията е драстична без reduce motion направо лети
Да дайте reduce motion на on и гледайте за какво става дума.
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Никой не казва махнали ли са паралакс ефекта?
Могат ли да се разрешават останалите ефекти или са тотално премахнати?
iPhone 6 64GB / iPad mini 2 32GB / iPad Air 2 128GB
MacBook Air
MacBook Air
Не е премахнат много ясно, ако reduce motion си е на off го има както и всички останали ефекти, но телефона е по-бавен, ама на някои така им е по "жив"acronym написа:Никой не казва махнали ли са паралакс ефекта?
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Да кажа и моите впечатления до тук.Имам Ипад 2 и на него всичко си е точно и работи чудесно с ИОС 7.Сега видях в темата че има ъпдеит и го пуснах да се инсталира,ще пиша после впечатления от него.
А по отношение на Ифона ми които е 4-ка все още не се престрашавам да инсталирам 7-ца.Сега като чета постовете ви за последния ъпдеит се замислям ,но ще почакам да събера още впечатления и тогава ще реша.Иначе много ми харесва 7-цата и ще се радвам да я ползвам и на телефона.Поздрави на всички и честит Ъпдеит!
А по отношение на Ифона ми които е 4-ка все още не се престрашавам да инсталирам 7-ца.Сега като чета постовете ви за последния ъпдеит се замислям ,но ще почакам да събера още впечатления и тогава ще реша.Иначе много ми харесва 7-цата и ще се радвам да я ползвам и на телефона.Поздрави на всички и честит Ъпдеит!
Преди малко ъпдейтнах от 7.0.2 на 7.0.3 и веднага забелязах, че го няма това леко насичане при въвеждането на паролата ми за отключване на телефона. Определено върви доста по-добре

Iphone 6 64GB No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
- TheOriginal
В 7.0.3 оправен ли е проблема с Call Failed?
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Не е описано , предполагам и не е оправено.TheOriginal написа:В 7.0.3 оправен ли е проблема с Call Failed?
iPhone 5 16GB
Абсолютно съгласен телефона върви много по-добре от 7.0.2filkata88 написа:Преди малко ъпдейтнах от 7.0.2 на 7.0.3 и веднага забелязах, че го няма това леко насичане при въвеждането на паролата ми за отключване на телефона. Определено върви доста по-добре![]()

iPhone 4 16GB iOS 7.0.3 FW * BB 04.12.09 * SHSH 6.0.1;6.1;6.1.2 * M-Tel (ФЗ)*
както предполагам че не е оправен и проблема с прекъсване на връзката когато има позвъняване.kiriku написа:Не е описано , предполагам и не е оправено.TheOriginal написа:В 7.0.3 оправен ли е проблема с Call Failed?
и аз най-после се реших да инсталирам седмицата. от обяд съм с нея и засега нямам абсолютно никакви забележки и оплаквания. жалко, че им отне толкова време, но живнаха. сега мисля, че отново всички сме доволни от телефоните си, дано проблемът с обажданията да е оправен, аз не съм се сблъсквал с него. 

iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
И аз ъпдейтнах минито,по добре е сега.Да питам има ли вариянт нотификейшън лентата да ми е прозрачна?В момента е черна.
Iphone SE Ipad Mini