IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
donchos

Re: IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне

Мнение от donchos »

Не са глупости, наистина предлагат.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

donchos написа:Не са глупости, наистина предлагат.
Така е,но само закупени кеш и са ФО.
Колкото за Глобул май ще се окажеш прав,че няма да се предлагат изобщо новите телефони.
От много високо получих инфо,че изобщо го нямат в портфолиото с което ще представят Теленор.Това ще бъде голяма грешка,но те си знаят.Аз лично чакам да се потвърди и от 4 карти само 1 ще си продължа договора другите отиват към мтел,колкото и да ги мразя!
iPhone 6s White FO iOS 9.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Sovar

Мнение от Sovar »

А да вземеш от тях на лизинг (примерно), трябва да си поне 6 месеца клиент.
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

Sovar написа:А да вземеш от тях на лизинг (примерно), трябва да си поне 6 месеца клиент.
Дам,първия ще е кеш другите 2 след 6м.
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

tribaleo написа:
Lyubo_lvl написа:Виваком предлагат iPhone от поне 2-3 години но само за корпоративни клиенти.
Пълни глупости.
Изобщно не са глупости! Мога да дам и пример-борда на директорите на Еконт са с 5-ци купени от Виваком. Не знам, след като не си запознат, защо оспорваш.
tribaleo

Мнение от tribaleo »

Защото така казват хората от Виваком..нарочно накарах приятел с 50 карти на неговата фирма да попита и естествено му отговориха че няма и никога не еимало...това са градски легенди!
iPhone 5S FW 7.1.2
sladyrko

Мнение от sladyrko »

Тая година наистина само М-тел ще го предлага от операторите... Говорех с един приятел от Глобул, регионален мениджър и ми каза, че по всяка вероятност няма да го предлагат... Така, че минах през М-тел и си запазих един, ако изобщо има бройки за Добрич... Хубавата новина е, че може да се вземе на изплащане без карта.. И ако го вземеш така, дори да е бил заключен към М-тел веднага ще ти го отключат :-)))
iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

Познай защо е така, защото няма да го предлагат другите фирми и Мтел ще лапнат печалбите и овациите. :))
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
gopeto_86

Мнение от gopeto_86 »

tribaleo написа:Защото така казват хората от Виваком..нарочно накарах приятел с 50 карти на неговата фирма да попита и естествено му отговориха че няма и никога не еимало...това са градски легенди!
Този пример, който аз дадох не е никаква легенда! Един от най-добрите ми приятели беше в борда на директорите в Еконт, които му дадоха служебен Iphone 5 купен от Виваком ;)
acronym

Мнение от acronym »

sladyrko написа:. Хубавата новина е, че може да се вземе на изплащане без карта.. И ако го вземеш така, дори да е бил заключен към М-тел веднага ще ти го отключат :-)))
Какви са условията, и тарифите?
На мен миналата седмица ми казаха, че може само с нов план. Макар че съм им абонат с 3 карти от 14 години, отделно и интернет и телевизия от 2.

Дори за малкия като като попитах понеже взимах прима кидс, дали няма някой телефонче, обикновено ... подарък като за дете, ми казаха - не може, само с договор.
Лоялен клиент от толкоз години ..., в белите страни не само телефон щяха да подарят ами и краката да целуват. :))
iPhone 6 64GB / iPad mini 2 32GB / iPad Air 2 128GB
MacBook Air
Аватар
keeponrollin

Мнение от keeponrollin »

Aз скоро като питах, понеже моя договор се води безсрочен, т.е. мога по всяко време да си го прекратя и да подпиша някакъв с лизинг за айфон.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Sovar

Мнение от Sovar »

Това да го вземеш без карта на лизинг ми звучи малко шменти. Не ми се вярва. На лизинг ще се предлага 100%. Сигурно 80% от iPhone са лизингови към оператор.
Аватар
lambreto
Обратна връзка:

Мнение от lambreto »

Абе стига с тия Виваком. Офицялно до сега само Мтел и Глобул предлагаха в България айФон (според слуховете от сега нататък само Мтел). Иначе от къде ги вземат и на кого ги продават Технополис, Плесио, Дице, Виваком си е тяхна работа.
Сега един пример - аз ако работя в Виваком и отговарям за фирма като Еконт (която предполагам има няколко хиляди служебни сим карти) и при преподписването шефа им ми каже - ако не ми дадеш 20 айФоня, минавам на Мтел. Как мислите дали няма да изкопам от където и да е въпросните айФони ?
sladyrko

Мнение от sladyrko »

Така ми казаха, че може само телефона да се вземе. Понеже аз не съм бил абонат на М-тел, а мой роднина е, но има лимит от 300 лв за лизинг, ми казаха, че това е единствения вариант... За тарифи и планове не знам, на 25 ми казаха, че като го получат ще ми се обадят. Само ми казаха, че само телефона без договор за карта, ще ми излезе малко по-скъп. :)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Sovar

Мнение от Sovar »

Да, ако не си абонат, можеш само кеш.

Не разбрах как може да се вземе на изплащане без карта? Чрез някоя кредитна институция или?!
sladyrko

Мнение от sladyrko »

Да с кредитна. Стига да работиш и да имаш трудов договор.. И така излиза все едно си го платил в кеш. :)
checha

Мнение от checha »

Добра новина за тези които чакат 5s от Глобул.Бях им пратил запитване и днес получих отговор,че ще го предлагат,но не можели да се ангажират с точна дата все още.
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

:) Лъжеш се , вярвай ми ;)

Направете една тема във форума , колко клиенти ще изгиби Глобул ако не предлага iPhone 5c,5S.

Telenor държат много на потребителите !
sladyrko

Мнение от sladyrko »

Доста клиенти, наистина доста... И аз това си мисля, как ще го позволят, да изгубят толкова много хора още в началото си... Дано да им дойте акъла и до Петък да кажат, че ще има iPhone 5S за да не минаваме на Мтел :-)
Аватар
mimo2

Мнение от mimo2 »

ето и от мен какъв отговор ми дадоха,като им зададох въпроса дали ще го предлагат новия 5S....тъмна индия :))
================================================
Здравейте г-н Танев,

За съжаление към настоящия момент все още не разполагаме с информация дали и кога ще предлагаме мобилен апарат iphone 5S. Актуална информация можете да получавате от нашата официална интернет страница на адрес: http://www.globul.bg/bg/iphone.html.

Оставаме на разположение!

С уважение,

Дирекция "Обслужване на клиенти"

"Космо България Мобайл" ЕАД /GLOBUL/

http://www.globul.bg/
__________________________________________________________________________________________________

Проверка и плащане на сметки онлайн, електронна фактура, зареждане на b-connect и още много полезни услуги на http://my.globul.bg/

Регистрирайте се сега! Вижте как на адрес: http://my.globul.bg/mg/myglobul.portal? ... 1&ccmail=y

Description: Description: Description: Description: e-mail signature BG
Sent: Sunday, October 20, 2013 6:51 PM
Формата е попълнена във връзка с: Запитване
Сфера на запитването: Продукти и услуги
Марка и модел телефон:
IMEI:
Коментар: Здравейте,
интересува ме дали ще предлагате IPHONE 5S ?
Благодаря ви,предварително за отделеното внимание!
Желаете ли да получите отговор на Вашето запитване: Да, по e-mail
Езикова версия: български
Iphone 4/32GB, iOS 5.0.1, ФЗ Глобул
sladyrko

Мнение от sladyrko »

То и във фейсбук страницата да пишеш все същото ще ти кажат... :) Да се надяваме да ни изненадат тея дни.. В сайта на Апъл за БГ пише, че продуктите ще могат да се закупят от М-тел и Глобул.. :)
Аватар
mimo2

Мнение от mimo2 »

Дано да го предлагат защото и аз съм се запътил към М-тел просто на пук,че се излагат като оператор :)
Iphone 4/32GB, iOS 5.0.1, ФЗ Глобул
sladyrko

Мнение от sladyrko »

Много сме се запътили, но като единствен оператор ако се излакомят и го пуснат 1700+ за 16 GB е абсурд да го взема... Просто не си струва... А всички знаем, че ментел в качването на цените е най-добър на пазара... :)
Sovar

Мнение от Sovar »

Не мисля, че ще надуват цените Мтел. Ще бъдат очаквани :)
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

sladyrko написа:Много сме се запътили, но като единствен оператор ако се излакомят и го пуснат 1700+ за 16 GB е абсурд да го взема... Просто не си струва... А всички знаем, че ментел в качването на цените е най-добър на пазара... :)
Е...няма как да стане това все пак имат договор с Aplle,а и при положение че във форума ги има по 1400 ФО,няма логика.
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Публикувай отговор