IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне
Re: IPHONE 5S МТЕЛ 25 Октомври в България -Официално представяне
Не са глупости, наистина предлагат.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
- basssforever
Така е,но само закупени кеш и са ФО.donchos написа:Не са глупости, наистина предлагат.
Колкото за Глобул май ще се окажеш прав,че няма да се предлагат изобщо новите телефони.
От много високо получих инфо,че изобщо го нямат в портфолиото с което ще представят Теленор.Това ще бъде голяма грешка,но те си знаят.Аз лично чакам да се потвърди и от 4 карти само 1 ще си продължа договора другите отиват към мтел,колкото и да ги мразя!
iPhone 6s White FO iOS 9.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
А да вземеш от тях на лизинг (примерно), трябва да си поне 6 месеца клиент.
- basssforever
Дам,първия ще е кеш другите 2 след 6м.Sovar написа:А да вземеш от тях на лизинг (примерно), трябва да си поне 6 месеца клиент.
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
Изобщно не са глупости! Мога да дам и пример-борда на директорите на Еконт са с 5-ци купени от Виваком. Не знам, след като не си запознат, защо оспорваш.tribaleo написа:Пълни глупости.Lyubo_lvl написа:Виваком предлагат iPhone от поне 2-3 години но само за корпоративни клиенти.
Защото така казват хората от Виваком..нарочно накарах приятел с 50 карти на неговата фирма да попита и естествено му отговориха че няма и никога не еимало...това са градски легенди!
iPhone 5S FW 7.1.2
Тая година наистина само М-тел ще го предлага от операторите... Говорех с един приятел от Глобул, регионален мениджър и ми каза, че по всяка вероятност няма да го предлагат... Така, че минах през М-тел и си запазих един, ако изобщо има бройки за Добрич... Хубавата новина е, че може да се вземе на изплащане без карта.. И ако го вземеш така, дори да е бил заключен към М-тел веднага ще ти го отключат
)))

iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
- snooperchi
Познай защо е така, защото няма да го предлагат другите фирми и Мтел ще лапнат печалбите и овациите. 

Този пример, който аз дадох не е никаква легенда! Един от най-добрите ми приятели беше в борда на директорите в Еконт, които му дадоха служебен Iphone 5 купен от Вивакомtribaleo написа:Защото така казват хората от Виваком..нарочно накарах приятел с 50 карти на неговата фирма да попита и естествено му отговориха че няма и никога не еимало...това са градски легенди!

Какви са условията, и тарифите?sladyrko написа:. Хубавата новина е, че може да се вземе на изплащане без карта.. И ако го вземеш така, дори да е бил заключен към М-тел веднага ще ти го отключат)))
На мен миналата седмица ми казаха, че може само с нов план. Макар че съм им абонат с 3 карти от 14 години, отделно и интернет и телевизия от 2.
Дори за малкия като като попитах понеже взимах прима кидс, дали няма някой телефонче, обикновено ... подарък като за дете, ми казаха - не може, само с договор.
Лоялен клиент от толкоз години ..., в белите страни не само телефон щяха да подарят ами и краката да целуват.

iPhone 6 64GB / iPad mini 2 32GB / iPad Air 2 128GB
MacBook Air
MacBook Air
- keeponrollin
Aз скоро като питах, понеже моя договор се води безсрочен, т.е. мога по всяко време да си го прекратя и да подпиша някакъв с лизинг за айфон.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Това да го вземеш без карта на лизинг ми звучи малко шменти. Не ми се вярва. На лизинг ще се предлага 100%. Сигурно 80% от iPhone са лизингови към оператор.
Абе стига с тия Виваком. Офицялно до сега само Мтел и Глобул предлагаха в България айФон (според слуховете от сега нататък само Мтел). Иначе от къде ги вземат и на кого ги продават Технополис, Плесио, Дице, Виваком си е тяхна работа.
Сега един пример - аз ако работя в Виваком и отговарям за фирма като Еконт (която предполагам има няколко хиляди служебни сим карти) и при преподписването шефа им ми каже - ако не ми дадеш 20 айФоня, минавам на Мтел. Как мислите дали няма да изкопам от където и да е въпросните айФони ?
Сега един пример - аз ако работя в Виваком и отговарям за фирма като Еконт (която предполагам има няколко хиляди служебни сим карти) и при преподписването шефа им ми каже - ако не ми дадеш 20 айФоня, минавам на Мтел. Как мислите дали няма да изкопам от където и да е въпросните айФони ?
Така ми казаха, че може само телефона да се вземе. Понеже аз не съм бил абонат на М-тел, а мой роднина е, но има лимит от 300 лв за лизинг, ми казаха, че това е единствения вариант... За тарифи и планове не знам, на 25 ми казаха, че като го получат ще ми се обадят. Само ми казаха, че само телефона без договор за карта, ще ми излезе малко по-скъп. 

Да, ако не си абонат, можеш само кеш.
Не разбрах как може да се вземе на изплащане без карта? Чрез някоя кредитна институция или?!
Не разбрах как може да се вземе на изплащане без карта? Чрез някоя кредитна институция или?!
Да с кредитна. Стига да работиш и да имаш трудов договор.. И така излиза все едно си го платил в кеш. 

Добра новина за тези които чакат 5s от Глобул.Бях им пратил запитване и днес получих отговор,че ще го предлагат,но не можели да се ангажират с точна дата все още.

Направете една тема във форума , колко клиенти ще изгиби Глобул ако не предлага iPhone 5c,5S.
Telenor държат много на потребителите !
Доста клиенти, наистина доста... И аз това си мисля, как ще го позволят, да изгубят толкова много хора още в началото си... Дано да им дойте акъла и до Петък да кажат, че ще има iPhone 5S за да не минаваме на Мтел
)

ето и от мен какъв отговор ми дадоха,като им зададох въпроса дали ще го предлагат новия 5S....тъмна индия
================================================
Здравейте г-н Танев,
За съжаление към настоящия момент все още не разполагаме с информация дали и кога ще предлагаме мобилен апарат iphone 5S. Актуална информация можете да получавате от нашата официална интернет страница на адрес: http://www.globul.bg/bg/iphone.html.
Оставаме на разположение!
С уважение,
Дирекция "Обслужване на клиенти"
"Космо България Мобайл" ЕАД /GLOBUL/
http://www.globul.bg/
__________________________________________________________________________________________________
Проверка и плащане на сметки онлайн, електронна фактура, зареждане на b-connect и още много полезни услуги на http://my.globul.bg/
Регистрирайте се сега! Вижте как на адрес: http://my.globul.bg/mg/myglobul.portal? ... 1&ccmail=y
Description: Description: Description: Description: e-mail signature BG
Sent: Sunday, October 20, 2013 6:51 PM
Формата е попълнена във връзка с: Запитване
Сфера на запитването: Продукти и услуги
Марка и модел телефон:
IMEI:
Коментар: Здравейте,
интересува ме дали ще предлагате IPHONE 5S ?
Благодаря ви,предварително за отделеното внимание!
Желаете ли да получите отговор на Вашето запитване: Да, по e-mail
Езикова версия: български

================================================
Здравейте г-н Танев,
За съжаление към настоящия момент все още не разполагаме с информация дали и кога ще предлагаме мобилен апарат iphone 5S. Актуална информация можете да получавате от нашата официална интернет страница на адрес: http://www.globul.bg/bg/iphone.html.
Оставаме на разположение!
С уважение,
Дирекция "Обслужване на клиенти"
"Космо България Мобайл" ЕАД /GLOBUL/
http://www.globul.bg/
__________________________________________________________________________________________________
Проверка и плащане на сметки онлайн, електронна фактура, зареждане на b-connect и още много полезни услуги на http://my.globul.bg/
Регистрирайте се сега! Вижте как на адрес: http://my.globul.bg/mg/myglobul.portal? ... 1&ccmail=y
Description: Description: Description: Description: e-mail signature BG
Sent: Sunday, October 20, 2013 6:51 PM
Формата е попълнена във връзка с: Запитване
Сфера на запитването: Продукти и услуги
Марка и модел телефон:
IMEI:
Коментар: Здравейте,
интересува ме дали ще предлагате IPHONE 5S ?
Благодаря ви,предварително за отделеното внимание!
Желаете ли да получите отговор на Вашето запитване: Да, по e-mail
Езикова версия: български
Iphone 4/32GB, iOS 5.0.1, ФЗ Глобул
То и във фейсбук страницата да пишеш все същото ще ти кажат...
Да се надяваме да ни изненадат тея дни.. В сайта на Апъл за БГ пише, че продуктите ще могат да се закупят от М-тел и Глобул.. 

Дано да го предлагат защото и аз съм се запътил към М-тел просто на пук,че се излагат като оператор 

Iphone 4/32GB, iOS 5.0.1, ФЗ Глобул
Много сме се запътили, но като единствен оператор ако се излакомят и го пуснат 1700+ за 16 GB е абсурд да го взема... Просто не си струва... А всички знаем, че ментел в качването на цените е най-добър на пазара... 

Не мисля, че ще надуват цените Мтел. Ще бъдат очаквани 

- basssforever
Е...няма как да стане това все пак имат договор с Aplle,а и при положение че във форума ги има по 1400 ФО,няма логика.sladyrko написа:Много сме се запътили, но като единствен оператор ако се излакомят и го пуснат 1700+ за 16 GB е абсурд да го взема... Просто не си струва... А всички знаем, че ментел в качването на цените е най-добър на пазара...
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2