Jailbreak iOS от 3.1.3 до 6.1.3 с помощта на Sn0wBreeze
-
Re: Jailbreak iOS от 3.1.3 до 6.1.3 с помощта на Sn0wBreeze
Благодаря, ще пробвам довечера с iFaith. Вече се опитах с SemiRestore но самата програмка ми дава някаква грешка на лаптопа, може би трябва да опитам на друг компютър, иначе това ми се стори най-правилното и лесно решение. Веднага след като пробвам ще споделя какво съм постигнал за ориентир на други с подобен проблем!
iPhone 5 16GB Black FO, jailbreaked, iOS 7.1.2
-
Всичко се получи ок, благодарение на помоща на gogi71. Ще опиша какво съм направил, в случай че бъда полезен за някой пострадал.
Исках да ресторна 6.1.2, въпреки че бях с 6.1.2. Причината беше notification-ите. Тъй като нямах сигнатури за тази версия, а все пак бях с нея, успях да ги дръпна с помоща на iFaith. След това отново с iFaith ги вкарах в CF който преди това бях направил с Sn0wbreeze. Процедурата е елементарна, има я описана в линка на gogi71. След като къстъма стана готов, вкарах телефона в DFU, почистих host файла от всички излишни редове и ресторнах през iTunes. Последва untathered jailbreak с evasi0n, който също е елемантерен. Запазих си сигнатурите локално и мисля този път да не ги губя, за подобни случаи.
В момента notification-ите работят и имам рестор на 6.1.2. Не смятам да го товаря с много tweak-ове от Cydia, за да работи по стабилно и бързо. Още веднъж благодаря на gogi71 за помоща!
Исках да ресторна 6.1.2, въпреки че бях с 6.1.2. Причината беше notification-ите. Тъй като нямах сигнатури за тази версия, а все пак бях с нея, успях да ги дръпна с помоща на iFaith. След това отново с iFaith ги вкарах в CF който преди това бях направил с Sn0wbreeze. Процедурата е елементарна, има я описана в линка на gogi71. След като къстъма стана готов, вкарах телефона в DFU, почистих host файла от всички излишни редове и ресторнах през iTunes. Последва untathered jailbreak с evasi0n, който също е елемантерен. Запазих си сигнатурите локално и мисля този път да не ги губя, за подобни случаи.
В момента notification-ите работят и имам рестор на 6.1.2. Не смятам да го товаря с много tweak-ове от Cydia, за да работи по стабилно и бързо. Още веднъж благодаря на gogi71 за помоща!
iPhone 5 16GB Black FO, jailbreaked, iOS 7.1.2
- dimitar_balev
Всичко е както трябва, имам сидия, всичко бачка, но зацепих на no service?
Телефона е 4ка , 6.1.3, заключена към глобул, цъкал съм хактивация за да я ползвам с друг оператор в чужбина, от сидията инсталирах ултрасноу и ултрасноу фиксър 6.1 но телефона си стои на no service... Моля, помагайте..
Телефона е 4ка , 6.1.3, заключена към глобул, цъкал съм хактивация за да я ползвам с друг оператор в чужбина, от сидията инсталирах ултрасноу и ултрасноу фиксър 6.1 но телефона си стои на no service... Моля, помагайте..
iPhone 4 16GB, 6.1.3 - Globul
С друг оператор - само при фабрично отключване.
- dimitar_balev
Благодаря колега.. Усетих се аз.. но наново пак. Направих всичко без хактивация и сега си имам сидия, бачкам си с глобула без проблем и така. Благодаря все пак.
iPhone 4 16GB, 6.1.3 - Globul
Ако сте със iTunes 11.1 !

Да не се чудите,защо неможете да качите къстъм и на по-старите устройсва !
Източник:
iClarified

Източник:
iClarified
Айфон 4.2.1 ОТКЛЮЧВАНЕ
Благодаря, оправих се, да ми кажете ако може срещам проблем при отключването на Мрежа с Мтел, зачита картата след джейлбрейк, но няма обхват, опитвам през СИДИА, да сложа сорс код, пробвах няколко, след кратко зареждане ми излизат някакви ерори, най - вероятно са паднали сървърите. Много ще съм глагодарен ако ми кажеш как да отключа мрежа за мтел..и
Айфон 3Г, софтуер - 4.2.1
Благодаря предварително!!!
Айфон 3Г, софтуер - 4.2.1
Благодаря предварително!!!
- Metallica81
Това има ли някакво решение, защото се опитвах да кача няколко пъти къстъм, докато не ми писна и не качих огигинален и от там нататък докато оправя всичко ми излезе душата.gogi71 написа:Ако сте със iTunes 11.1 !
Източник:
iClarified
IPhone 3Gс 8GB /FW 6.1.6 /jailbrake ФО
Моля някой да даде съвет, какво да правя.След рестор телефона ми намира мрежа но не мога да се обадя на никой.Телефона е фабрично отключен iphone 3gs ios 6.1.3 baseband 05.16.08 ,беше джейлнат с рендсноу.
Е наново "Restore", след което задаваш "Set up as a new iPhone" .
- TheOriginal
Пак рестор, да не би да е с 06.15.00?
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Може ли малко инфо.. Предлагат ми един заключен 3гс който в момента е с 4.3 обаче е с new bootrom има ли вариант за ъпдейт до 6.1.3?
Да, но ще е с tethered джейлбрейк.
Нещо за untethered jailbreak чува ли се ? - Iphone 4 , 6.1.3 

да. преди нова година ще има.
Едит: а случайно някой да е наясно дали tethred jailbreak харчи повече RAM от untethred? на айпода имам свободни от 6 до 9 MB и не могат да се освободят повече, следователно цепи отвратително, изхвърля от приложенията и не се търпи. мисля си за рестор, но имам прекалено много информация и ще си играя няколко часа да прехвърлям всичко и после пак наново, та ще е глупаво след това пак да го jailbreak-на и да се получи същото. нямам нищо инсталирано в Сидия, освен това което си е по подразбиране.
Едит: а случайно някой да е наясно дали tethred jailbreak харчи повече RAM от untethred? на айпода имам свободни от 6 до 9 MB и не могат да се освободят повече, следователно цепи отвратително, изхвърля от приложенията и не се търпи. мисля си за рестор, но имам прекалено много информация и ще си играя няколко часа да прехвърлям всичко и после пак наново, та ще е глупаво след това пак да го jailbreak-на и да се получи същото. нямам нищо инсталирано в Сидия, освен това което си е по подразбиране.
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Инсталирай програма за следене на РАМ и готово. Аз използвам Memory Opti и съм много доволен. Не ти показва коя програма колко харчи, но има хубав бутон с който оптимизира ненужно използвания РАМ.
4 iPhone 16Gb - iOS 6.1.3
Blackberry 9700
Blackberry 9700
а и как мислиш, че съм ги измерил тези 6-9 MBharlamp написа:да. преди нова година ще има.

iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
След като ресторнах с къстъм 3ГС-а на 6.1.3 като рестартирам телефона логото на APLE с отгризнатата ябълка го няма а на негово място е отгризната снежинка хаха какво съм объркал и как мога да си върна оригиналното лого? Ябълката си искам а не някаква снежинка 

IPhone 3Gs IOS 4.3.3 ,ФО, M-tel,Snowbreezer
-
Здравейте, имам iPhone 4(ФЗ) с версия на Firmware 5.1.1 и BaseBand 04.10.01 и следователно го използвам с Gevey. Въпросът ми е ако следвам инструкциите от тази тема, не би трябвало да имам проблем с Jailbreak-а и функционалността на телефона нали?
1.Запазени SHSHs за IOS 6.Х.Х локално на компютъра с TinyUmbrella или iFaith. Когато IOS 6.Х.Х се подписваше от Apple !
2.iTunes 11.0.4 и по нисък или използваш SiNfuL iPhone iTunes v11.1 Error-11 Fix v1.4.exe, за да не си играеш да преинсталираш iTunes ! С iTunes 11.1.4 ще дава грешка 11 !
3.Ползва се таба iFaith Mode в Sn0wBreeze или iFaith , за да се вградят SHSHs за IOS 6.Х.Х и да няма грешка 3194 !
4.Sn0wBreeze или iFaith ще ти направят къстъм с вградени SHSHs за IOS 6.Х.Х и ресторваш така направения къстъм !
2.iTunes 11.0.4 и по нисък или използваш SiNfuL iPhone iTunes v11.1 Error-11 Fix v1.4.exe, за да не си играеш да преинсталираш iTunes ! С iTunes 11.1.4 ще дава грешка 11 !
3.Ползва се таба iFaith Mode в Sn0wBreeze или iFaith , за да се вградят SHSHs за IOS 6.Х.Х и да няма грешка 3194 !
4.Sn0wBreeze или iFaith ще ти направят къстъм с вградени SHSHs за IOS 6.Х.Х и ресторваш така направения къстъм !
-
Мерси за инструкциите но вече се оправих. В крайна сметка бях пропуснал да вградя SHSHs и ми плюеше грешка 3194 но сега всичко е добре.gogi71 написа:1.Запазени SHSHs за IOS 6.Х.Х локално на компютъра с TinyUmbrella или iFaith. Когато IOS 6.Х.Х се подписваше от Apple !

Здравейте приятели, имам айфон 4 с IOS 5.1, има ли някаква възможност да кача на IOS 6 при положение, че вече ейпъл не подписват тези версии. Имам запазени SHSH само за 5.1.1. Ако няма такава възможност, как мога да направя untethered jailbreak на IOS 5.1. И ако се Jailbreakne, как може да се върне обратно. Благодаря Ви предварително!
- TheOriginal
Щом имаш за 5.1.1 до колкото знам, може да си забъркаш къстъм с вградени SHSH и да си ресторваш с него към 5.1.1. Но щом нямаш за 6.х.х няма как да ресторнеш към 6.1.3 примерно.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]