Публикувайте вашата обява за продажба или покупка на iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S и iPhone 6S Plus, iPhone SE, iPhone 7 и 7 Plus, iPhone 8 и 8 Plus, iPhone X / XR / XS / XS Max, iPhone 11 аксесоари за тях или други неща свързани с мобилните телефони на Apple, като не забравяте да бъдете максимално подробни какво точно търсите или предлагате и разбира се не пропускайте да оставите координати за връзка.
Взех си кейса и протекторите днес, останах само с хубави впечатления - от опаковането до самия продукт всичко беше повече от точно! Поздрави към колегата
Човекът е много, много точен. Донесе ми нещата за айпада и айфона почти пред нас, и това в събота на обяд. Аксесоарите са най-доброто съотношение цена-качество. Много съм доволен!
Колегата е ПИЧ!!
И да питам дали ще се намерят цветни задни панели за iPhone 3Gs.Както тези които продавaш- бели и черни.
В смисъл да освежим старите бръкми в стил iPhone 5c
Последно промяна от Dell на 04 Сеп 2013, 16:35, променено общо 2 пъти.
Що се отнася до панелчетата, съвсем скоро ще мога да предложа този ъпгрейд
До около 10-15 дни ще получа още 6 цвята от панелите за 3GS, така че ще мога да зарадвам хората като теб, които искат да разнообразят визията на 3GS-ките си
Поздрави
Последно промяна от mileff на 13 Сеп 2013, 16:39, променено общо 1 път.
Здравей и Благодаря за интереса.
Мисля, че мога да доставя от въпросния модел, нека проверя в Понеделник и ще те информирам на Л.С. или на посочения от теб тел.
Поздрави
Последно промяна от mileff на 25 Сеп 2013, 19:05, променено общо 1 път.
Съжалявам, за закъснението, но в момента доставките се бавят заради натоварване на куриерските компании заради предстоящи празници в Китай. Както ти написах миналата седмица и на Л.С. аз също ги очаквам и се надявам скоро да пристигнат. За съжаление не винаги мога да въздействам върху срока на доставка.
Бъди сигурен, че веднага щом ги получа, информация за това ще има и в темата и на Л.С.
Поздрави
Последно промяна от mileff на 03 Окт 2013, 20:23, променено общо 1 път.
Здравей и Благодаря за интереса.
Честно казано не съм им правил кой знае колко задълбочен сравнителен анализ, но няма проблем ако искаш да се видим и да ги тестваш за да прецениш дали е това от което имаш нужда. Ако не си от София може с еконт с преглед и тест Ако предложението ми представлява интерес за теб може да го уточним на Л.С. или на подочения от мен трл. номер
Последно промяна от mileff на 14 Окт 2013, 21:22, променено общо 1 път.