Поздрави
mitku написа:mitku написа:Според мен - с джейлбрейкването вече е почти "свършено"...Maui написа:Ама ти си перфектно информиран бе момче!К'о... Нье.basssforever написа:А...ко риече??Пълни глупости!!!![]()
Мен лично ме бОли фара дали ще има джейл. Отдавна свикнах без екстрите от Сидия, а и изобщо не ми трябва и за кражби на приложения - каквото приложение ми е трябвало, съм си го купил. Та и да се появи джейл - на мен не ми трябва и вече нямам намерение да го ползвам. Само изказах едни мнение... малко "смело", наистина, но само предположение. Не е нужно някой да се "впряга". А ще видим дали ми е било правилно предположението и дали съм хвърлил правилно боба. Времето ще покаже. Но и проблемът не е мой, а за тези, които го чакат... а колкото и изненадващо, току-виж - може и да не го дочакат.
Но както и да е... да спрем офтопика за джейла.
1. Според теб, какво точно ознавача изразът "Според мен", с който съм започнал мнението си?basssforever написа:mitku написа:Според мен - с джейлбрейкването вече е почти "свършено"...Не,ти не си изказал мнение а даваш грешна информация,която няма как да знаеш!...basssforever написа:А...ко риече??Пълни глупости!!!
поправи ме ако греша, но аз четох в блога на iH8Snow, че е готов с джеилбрейка за 6.1.4 и ще го представи когато оправи някакви бъгове, които все още са налични. не е давал срок, но явно съм пропуснал когато е казал, че няма да има...basssforever написа:За 6.1.4 джеЙ няма да има
Не,няма да има.Със 6.1.3 Aplle запушиха дупката на Evasion.Качваш смело на 7.0.2 и чакашharlamp написа:поправи ме ако греша, но аз четох в блога на iH8Snow, че е готов с джеилбрейка за 6.1.4 и ще го представи когато оправи някакви бъгове, които все още са налични. не е давал срок, но явно съм пропуснал когато е казал, че няма да има...basssforever написа:За 6.1.4 джеЙ няма да има
А ти пък много запознатия за какво ти е т'оа джейл? Всички боклуци от джейла вече ги има в iOS 7.. При наличието на тия всичките функции незнам за какъв чеп ще ти е тоя джейл...basssforever написа:и вероятността изобщо да се появи джейлбрейк някога е съвсем минимална. Вече джейл не е имало за 3 поредни ъпдейта на иОС (6.1.3/6.1.4; 7.0; 7.0.2... без да броим бета-ите). И щом ъпдейтите на иОС излизат преди да излезе джейл, значи реално джейл вече няма. Да се разчита на пазене на стара версия на иОС и дърти устройства, не е състоятлно. Показателно е, че вече дори слухове не излизат. Така че... няма - светлната, която се е виждала в далечината на тунела, беше изгасена. Излишно е да се пита, тъй като все едно никой не знае. Примирете се, че вече няма да има джейл и си живейте спокойно без него.
Абе момче,за кво мнение говориш че изказваш!!!Нямало светлина и пълни глупости,ако беше малко запознат щеше да знаеш защо няма за 6.1.3 и 6.1.4 (който е само за 5цата!!!)ЗА 7 Е РАНО ОЩЕ АКО НЕ ТИ Е ЯСНО!!"Примирете се, че вече няма да има джейл и си живейте спокойно без него"-изказване на мнение ли е?Започвам да се дразня вече особено от такива МНОГО запознати и ще излеза от добрия тон.Коментирай си колкото искаш пак ти казвам,но нека са неща които са ти ясни.Иначе рискуваш просто винаги да има някой който ще ти каже колко НЕ СИ ЗАПОЗНАТ.
Понякога е по добре да се усетиш кога да спреш