Възможна ли е смяна само на тъчскрийна на iPhone 3G?
-
Възможна ли е смяна само на тъчскрийна на iPhone 3G?
Имам iPhone 3G със сериозна драскотина на дисплея.Може ли да се сменя само тъчскрийна без да купувам нов дисплей,понеже четох,че почти било невъзможно понеже били много добре залепени?
Re: Възможна ли е смяна само на тъчскрийна на iPhone 3G?
правилно си прочел.
естествено, възможно е да ги отлепиш, но повярвай, не си заслужава.
естествено, възможно е да ги отлепиш, но повярвай, не си заслужава.

iPhone 6 - iOS 8.4.1
iPhone 5 - iOS 7.1.2, JB
iPad 2 - iOS 7.0.1, JB
iPhone 4 - iOS 7.1.2, JB
iPhone 4S - iOS 6.1.2, JB
iPhone 5 - iOS 7.1.2, JB
iPad 2 - iOS 7.0.1, JB
iPhone 4 - iOS 7.1.2, JB
iPhone 4S - iOS 6.1.2, JB
-
Тук гледам,че предлагат такава услуга http://www.iservice.free.bg/iService/Price.html Възможно ли е да се направи,или са някакви дето само ще ми вземат парите.
Възможно е, пич. Но, има едно "но" - не взимай част без гаранция. Частите за 3г рядко са качествени и изпушват много бързо.
"Мисля-значи съществувам"
-
Тя драскотината е дългичка-около 4-5 см.,но е много повърхностна и тънка,с нокът не успявам да я докосвам.Четох,че часовникарите могат да ми полират тъчскрийна и да станел като нов.Някой ползвал ли е тяхната услуга и оставал ли е доволен?
Не си прави труда. Първо, полирането е скъпо(поне при можещите). И, второ, сензорната мрежа ще си замине от нагряването по време на самото полиране. Що се занимаваш с глупости?
-
Еми дай някаква идея как да се отърва от тая драскотина.На светъл фон личи адски много и ме дразно доста.Както казах е доста тънка и не е дълбока,така че все трябва да има някакъв начин да я махна.
пробвай с протектор, може и да си личи по-малко, а колегата искаше да каже, че премахването на драскотината или ще струва прекалено много пари за този телефон, или ще е свързано с много главоболия, т.е. - не си заслужава изобщо. можеш да се примириш, а може и да помислиш за нов телефон.
във всеки случай в последното ще вложиш по-малко средства (и психически, и евентуално парични), отколкото в поправката на този. успех! 

iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Или аз не схващам, или будалкате човека! Дигитайзера изобщо никъде не е лепен за дисплея при айфон 3.Тук в Барселона струва 9 евро и се сменя за 2 минути.
http://www.youtube.com/watch?v=1mnrGKR_Ink
http://www.youtube.com/watch?v=1mnrGKR_Ink
Двойноподлепващото фолио 3М вътре е за украса сигурно...