iOS 7

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
ircninja
supporter

Re: iOS 7

Мнение от ircninja »

[quote="Angel-Petkov"]Напротив, когато ти набираш въпросния човек, снимката е размазана. Но когато той те търси си излиза ясно.

Точно така! Искам ясното, защо е така и може ли да се оправи?!
Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
Peter1987

Мнение от Peter1987 »

vasil29 написа:Здравейте, надявам се да получа малко съвети, извинявам се ако е коментирано преди това но ми изникнаха няколко въпрос след упдейта към 7.0

- Как да си спра вече активните приложения - не намирам мултитаскинга , а стария начин не работи

Мерси
С iPhone става с натискане два пъти на Home бутона.
С iPad е по същия начин или с с плъзгане на четири пръста нагоре, ако си активирал жестовете от settings > General > Multytasking gestures >On

Спирането на приложенията става като плъзнеш избраното приложение с един пръст нагоре, което искаш да изключиш
Мултитаскинг е много добър и на мен много ми харесва
iPad 4 Generation 16 GB Wi-Fi white iOS 7.1.2 (11D257) Model MD513HC/A
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Angel-Petkov написа:Напротив, когато ти набираш въпросния човек, снимката е размазана. Но когато той те търси си излиза ясно.

И един въпрос от мен - все още съм с beta версията на iOS7. Виждам, че вече има и по-нова, но като отида на Software update ми излиза че съм с последния софтуер. Дали трябва да си сваля оригиналния, че да ми излезе автоматично през телефона 7.0.2?
Давай рестор през тунето..
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
Angel-Petkov

Мнение от Angel-Petkov »

@ircninja
Мисля, че не може да се оправи. Според мен логиката е, че когато ти набираш някой си с ясното съзнание кой е и не ти е нужно да гледаш снимката. Докато когато някой те търси е по-лесно да видиш първо снимката.

TheOriginal
Ясно, но мисълта ми беше да избегна рестор. Явно няма друг варaнт.
Последно промяна от Angel-Petkov на 28 Сеп 2013, 13:08, променено общо 1 път.
iPhone 7 Plus / iPhone 6 / iPhone 5C / iPhone 5 / iPhone 4
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Във iTunes не ти ли излиза Software Update?
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
vqra

Мнение от vqra »

Kissman написа:Имаш предвид power бутона сигурно,дето е отгоре вдясно...е,не си го открил ти,отдавна се знае,но това е много тъпо решение първо защото не е въобще удобно по този начин и второ както каза друг колега тук от много ползване на този бутон се появяват проблеми с него..Не мога да разбера защо е било нужно да променят точно това.Абе въобще...какво да говорим,пълна издънка е тази 7-ца...жалко,Apple ми е любимата фирма но трябва да сме реалисти ,а не заслепени.

Сигурно ще го оправят. Вижда се, че е проблем, когато влезнеш в General/Passcode Lock/, бутонът Reply with Message го има активиран, но не може да се изключи, а това е проблем. Или поне това виждам с простия си женски мозък :)
sasho2210

Мнение от sasho2210 »

Сигурно не си сложила парола затова плъзгача не ти е активен. Сири също се изключва и не може да се ползва при заключен телефон. Да уточним кое е заключен телефон и заключен с парола.
При тези плъзгачи под locked се има в предвид заключен с парола, а не просто с тъмен екран
Аватар
kiriku

Мнение от kiriku »

snooperchi написа:iOS-а е добър, но се изложиха с не малко неща, а най-дразнещото е, че като затвориш.. трябва да отключиш телефона, че да набереш тоя на когото си затворил.. защото видиш ли, акълите не се сетили да го оставят както преди и да ти показва неприетото на заключен телефон.... освен ако не са го оставили някъде като екстра за активация и аз да не знам. :D
А не мислиш ли , че по пътя на логиката не върви , когато ОТКАЖЕШ повикване , да ти седи като ПРОПУСНАТО??
Според мен логиката на Епъл с премахването на това е правилна , друг е въпроса , че бяхме вече свикнали. :)
iPhone 5 16GB
Аватар
dimitar_balev

Мнение от dimitar_balev »

Инсталирах 7.0.2 на айфон 4, върви перфектно, без грам лагване, даже приложенията вървят по-добре.
iPhone 4 16GB, 6.1.3 - Globul
n0hame

Мнение от n0hame »

С 4с съм и много често ми крашва приложенията или ми забиват, други оплаквания нямам, всичко си е 6. Даже мног повече ми допада от 6 B-)
galant

Мнение от galant »

И да бъдем реалисти-такова "недосматрено и бъгаво" чудо не си спомням да е имало в техен продукт.
p_valev

Мнение от p_valev »

gecata1970 написа:Ъпдейтнах до 7.0.2 и ми изчесна звука при заключване,при набиране на номер,при писане на СМС...-някакви идеи?? (Пробл. е решен!!)
Как се реши проблема?
tribaleo

Мнение от tribaleo »

офф..пълно е с тупани които ъпдейтват ..и се чудят що не върви като хората и плачат тука да не казвам като какво....ресторвайте бе хора не ъпдейтвайте...толкова ли е сложа тази информация за вас???
iPhone 5S FW 7.1.2
vladi1

Мнение от vladi1 »

Има ли възможност времето да го показва за седмица напред както преди?
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
galant

Мнение от galant »

tribaleo написа:офф..пълно е с тупани които ъпдейтват ..и се чудят що не върви като хората и плачат тука да не казвам като какво....ресторвайте бе хора не ъпдейтвайте...толкова ли е сложа тази информация за вас???
Е аз ресторнах.Продадох 5-цата със 7 и си вземах нова с 6.1.4 запечатанка и си направих направо хард рестор.
Kissman

Мнение от Kissman »

tribaleo написа:офф..пълно е с тупани които ъпдейтват ..и се чудят що не върви като хората и плачат тука да не казвам като какво....ресторвайте бе хора не ъпдейтвайте...толкова ли е сложа тази информация за вас???
Какъв е ефекта от restore??
p_valev

Мнение от p_valev »

Я внимавай малко с определенията. Първо научи коя буква е "у" и коя "ъ", та чак тогава оставяй безмислените си коментари.
sasho2210

Мнение от sasho2210 »

На който му липсва старото звънене - последния ред с мелодии Classic и после Marimba :)
tribaleo

Мнение от tribaleo »

p_valev написа:
Я внимавай малко с определенията. Първо научи коя буква е "у" и коя "ъ", та чак тогава оставяй безмислените си коментари.
ти явно си от тупаните...би ли ми показал къде трябваше да науча кое е у и кое ъ ??
iPhone 5S FW 7.1.2
tribaleo

Мнение от tribaleo »

Kissman написа:
Ако знаеш каква е разликата между ъпдейт на уиндоус и чиста инсталация...еми тук е същото..
iPhone 5S FW 7.1.2
Kissman

Мнение от Kissman »

tribaleo написа:
Kissman написа:
Ако знаеш каква е разликата между ъпдейт на уиндоус и чиста инсталация...еми тук е същото..
Е то тогава все едно правиш нова инсталация на старата ОС,т.е ако си с 6.1.3 пак си оставаш с него,така ли?С тази разлика че всичко ти се затрива-приложения,игри...незнам дали и контактите не се затриват и тогава е ужас..
tribaleo

Мнение от tribaleo »

Значи, вместо да ъпдейтвате правете рестор с 7 ...ако не е бил джейлбрейкнат телефона направо връщате бек ъп...ако е бил има доста начини за запазване и връщане на контактите ..да не говорим че си седят в iCloud :)
iPhone 5S FW 7.1.2
silvestrov

Мнение от silvestrov »

Здравейте! Опитвах се да ъпдейтна iphone 4 през wi-fi и всичко вървеше добре, докато не смени епъл логото със старото и зацикли на него. Сега се мъча да го ресторна през itunes, но без успех. Някакви идеи?
vladi1

Мнение от vladi1 »

Точно ресторнах петицата и не иска да се свърже с рутера ми.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
tribaleo

Мнение от tribaleo »

silvestrov написа:Здравейте! Опитвах се да ъпдейтна iphone 4 през wi-fi и всичко вървеше добре, докато не смени епъл логото със старото и зацикли на него. Сега се мъча да го ресторна през itunes, но без успех. Някакви идеи?
http://appldnld.apple.com/iOS7/091-9871 ... store.ipsw свали си това, после пусни iTunes натисни Shift и без да го пускаш натисни рестор и посочи този файл
iPhone 5S FW 7.1.2
Публикувай отговор