iOS 7
Re: iOS 7
[quote="Angel-Petkov"]Напротив, когато ти набираш въпросния човек, снимката е размазана. Но когато той те търси си излиза ясно.
Точно така! Искам ясното, защо е така и може ли да се оправи?!
Точно така! Искам ясното, защо е така и може ли да се оправи?!
Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
С iPhone става с натискане два пъти на Home бутона.vasil29 написа:Здравейте, надявам се да получа малко съвети, извинявам се ако е коментирано преди това но ми изникнаха няколко въпрос след упдейта към 7.0
- Как да си спра вече активните приложения - не намирам мултитаскинга , а стария начин не работи
Мерси
С iPad е по същия начин или с с плъзгане на четири пръста нагоре, ако си активирал жестовете от settings > General > Multytasking gestures >On
Спирането на приложенията става като плъзнеш избраното приложение с един пръст нагоре, което искаш да изключиш
Мултитаскинг е много добър и на мен много ми харесва
iPad 4 Generation 16 GB Wi-Fi white iOS 7.1.2 (11D257) Model MD513HC/A
- TheOriginal
Давай рестор през тунето..Angel-Petkov написа:Напротив, когато ти набираш въпросния човек, снимката е размазана. Но когато той те търси си излиза ясно.
И един въпрос от мен - все още съм с beta версията на iOS7. Виждам, че вече има и по-нова, но като отида на Software update ми излиза че съм с последния софтуер. Дали трябва да си сваля оригиналния, че да ми излезе автоматично през телефона 7.0.2?
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
- Angel-Petkov
@ircninja
Мисля, че не може да се оправи. Според мен логиката е, че когато ти набираш някой си с ясното съзнание кой е и не ти е нужно да гледаш снимката. Докато когато някой те търси е по-лесно да видиш първо снимката.
TheOriginal
Ясно, но мисълта ми беше да избегна рестор. Явно няма друг варaнт.
Мисля, че не може да се оправи. Според мен логиката е, че когато ти набираш някой си с ясното съзнание кой е и не ти е нужно да гледаш снимката. Докато когато някой те търси е по-лесно да видиш първо снимката.
TheOriginal
Ясно, но мисълта ми беше да избегна рестор. Явно няма друг варaнт.
Последно промяна от Angel-Petkov на 28 Сеп 2013, 13:08, променено общо 1 път.
iPhone 7 Plus / iPhone 6 / iPhone 5C / iPhone 5 / iPhone 4
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
- TheOriginal
Във iTunes не ти ли излиза Software Update?
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Kissman написа:Имаш предвид power бутона сигурно,дето е отгоре вдясно...е,не си го открил ти,отдавна се знае,но това е много тъпо решение първо защото не е въобще удобно по този начин и второ както каза друг колега тук от много ползване на този бутон се появяват проблеми с него..Не мога да разбера защо е било нужно да променят точно това.Абе въобще...какво да говорим,пълна издънка е тази 7-ца...жалко,Apple ми е любимата фирма но трябва да сме реалисти ,а не заслепени.
Сигурно ще го оправят. Вижда се, че е проблем, когато влезнеш в General/Passcode Lock/, бутонът Reply with Message го има активиран, но не може да се изключи, а това е проблем. Или поне това виждам с простия си женски мозък

Сигурно не си сложила парола затова плъзгача не ти е активен. Сири също се изключва и не може да се ползва при заключен телефон. Да уточним кое е заключен телефон и заключен с парола.
При тези плъзгачи под locked се има в предвид заключен с парола, а не просто с тъмен екран
При тези плъзгачи под locked се има в предвид заключен с парола, а не просто с тъмен екран
А не мислиш ли , че по пътя на логиката не върви , когато ОТКАЖЕШ повикване , да ти седи като ПРОПУСНАТО??snooperchi написа:iOS-а е добър, но се изложиха с не малко неща, а най-дразнещото е, че като затвориш.. трябва да отключиш телефона, че да набереш тоя на когото си затворил.. защото видиш ли, акълите не се сетили да го оставят както преди и да ти показва неприетото на заключен телефон.... освен ако не са го оставили някъде като екстра за активация и аз да не знам.
Според мен логиката на Епъл с премахването на това е правилна , друг е въпроса , че бяхме вече свикнали.

iPhone 5 16GB
- dimitar_balev
Инсталирах 7.0.2 на айфон 4, върви перфектно, без грам лагване, даже приложенията вървят по-добре.
iPhone 4 16GB, 6.1.3 - Globul
С 4с съм и много често ми крашва приложенията или ми забиват, други оплаквания нямам, всичко си е 6. Даже мног повече ми допада от 6 

И да бъдем реалисти-такова "недосматрено и бъгаво" чудо не си спомням да е имало в техен продукт.
Как се реши проблема?gecata1970 написа:Ъпдейтнах до 7.0.2 и ми изчесна звука при заключване,при набиране на номер,при писане на СМС...-някакви идеи?? (Пробл. е решен!!)
офф..пълно е с тупани които ъпдейтват ..и се чудят що не върви като хората и плачат тука да не казвам като какво....ресторвайте бе хора не ъпдейтвайте...толкова ли е сложа тази информация за вас???
iPhone 5S FW 7.1.2
Има ли възможност времето да го показва за седмица напред както преди?
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
Е аз ресторнах.Продадох 5-цата със 7 и си вземах нова с 6.1.4 запечатанка и си направих направо хард рестор.tribaleo написа:офф..пълно е с тупани които ъпдейтват ..и се чудят що не върви като хората и плачат тука да не казвам като какво....ресторвайте бе хора не ъпдейтвайте...толкова ли е сложа тази информация за вас???
Какъв е ефекта от restore??tribaleo написа:офф..пълно е с тупани които ъпдейтват ..и се чудят що не върви като хората и плачат тука да не казвам като какво....ресторвайте бе хора не ъпдейтвайте...толкова ли е сложа тази информация за вас???
Я внимавай малко с определенията. Първо научи коя буква е "у" и коя "ъ", та чак тогава оставяй безмислените си коментари.tribaleo написа:офф..пълно е с тупани които ъпдейтват ..и се чудят що не върви като хората и плачат тука да не казвам като какво....ресторвайте бе хора не ъпдейтвайте...толкова ли е сложа тази информация за вас???
На който му липсва старото звънене - последния ред с мелодии Classic и после Marimba 

ти явно си от тупаните...би ли ми показал къде трябваше да науча кое е у и кое ъ ??p_valev написа:Я внимавай малко с определенията. Първо научи коя буква е "у" и коя "ъ", та чак тогава оставяй безмислените си коментари.tribaleo написа:офф..пълно е с тупани които ъпдейтват ..и се чудят що не върви като хората и плачат тука да не казвам като какво....ресторвайте бе хора не ъпдейтвайте...толкова ли е сложа тази информация за вас???
iPhone 5S FW 7.1.2
Ако знаеш каква е разликата между ъпдейт на уиндоус и чиста инсталация...еми тук е същото..Kissman написа:Какъв е ефекта от restore??tribaleo написа:офф..пълно е с тупани които ъпдейтват ..и се чудят що не върви като хората и плачат тука да не казвам като какво....ресторвайте бе хора не ъпдейтвайте...толкова ли е сложа тази информация за вас???
iPhone 5S FW 7.1.2
Е то тогава все едно правиш нова инсталация на старата ОС,т.е ако си с 6.1.3 пак си оставаш с него,така ли?С тази разлика че всичко ти се затрива-приложения,игри...незнам дали и контактите не се затриват и тогава е ужас..tribaleo написа:Ако знаеш каква е разликата между ъпдейт на уиндоус и чиста инсталация...еми тук е същото..Kissman написа:Какъв е ефекта от restore??tribaleo написа:офф..пълно е с тупани които ъпдейтват ..и се чудят що не върви като хората и плачат тука да не казвам като какво....ресторвайте бе хора не ъпдейтвайте...толкова ли е сложа тази информация за вас???
Значи, вместо да ъпдейтвате правете рестор с 7 ...ако не е бил джейлбрейкнат телефона направо връщате бек ъп...ако е бил има доста начини за запазване и връщане на контактите ..да не говорим че си седят в iCloud 

iPhone 5S FW 7.1.2
-
Здравейте! Опитвах се да ъпдейтна iphone 4 през wi-fi и всичко вървеше добре, докато не смени епъл логото със старото и зацикли на него. Сега се мъча да го ресторна през itunes, но без успех. Някакви идеи?
Точно ресторнах петицата и не иска да се свърже с рутера ми.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
http://appldnld.apple.com/iOS7/091-9871 ... store.ipsw свали си това, после пусни iTunes натисни Shift и без да го пускаш натисни рестор и посочи този файлsilvestrov написа:Здравейте! Опитвах се да ъпдейтна iphone 4 през wi-fi и всичко вървеше добре, докато не смени епъл логото със старото и зацикли на него. Сега се мъча да го ресторна през itunes, но без успех. Някакви идеи?
iPhone 5S FW 7.1.2