iOS 7

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
jbiznesa

Re: iOS 7

Мнение от jbiznesa »

Мнението за новата ОС е че тел стана по бавен,при ориентацията и набиране се получава леко лагване,треперене или както искате го наречете все едно сум с андроид.да не говорим за батерията въпреки че изключих разни неща.дано се оправи с ъпдейт.с iphone 5 съм
immelman

Мнение от immelman »

svetoslav ivanov написа:След ъпдейта на 7.0.2 пак започна проблема със мрежата.Имам обхват а немога да набирам или да ме търсят.Явно тия от apple няма да оправят проблема.
Ресет на настроиките
Един мъж пуснал обява във вестника: „Търся съпруга“.
На следващия ден получил стотина писма. Във всички пишело: „Вземете моята“.
Аватар
kiriku

Мнение от kiriku »

immelman написа:
svetoslav ivanov написа:След ъпдейта на 7.0.2 пак започна проблема със мрежата.Имам обхват а немога да набирам или да ме търсят.Явно тия от apple няма да оправят проблема.
Ресет на настроиките
Ресет на настройките , Рестор на телефона... Нищо не помага... Лошото е , че проблемът не е при всички и може Apple да не разберат за него въобще...
iPhone 5 16GB
Аватар
fbikz75

Мнение от fbikz75 »

Колеги току що свързах телефона с компа и през iTunes ми изписа обновяване на ПО 7.0.2.Даже сега се тегли и ще обновявам.
gecata1970

Мнение от gecata1970 »

Ъпдейтнах до 7.0.2 и ми изчесна звука при заключване,при набиране на номер,при писане на СМС...-някакви идеи?? (Пробл. е решен!!)
Последно промяна от gecata1970 на 27 Сеп 2013, 23:23, променено общо 1 път.
geleto91

Мнение от geleto91 »

Как през тела да си направа редтор и сет ус ниу? Трябва ли ми wifi и нещо по специфично?
djonny

Мнение от djonny »

При мен всичко си работи добре, батерията се държи нормално. С 4С съм. Снощи ъпдейтнах до 7.02. днес обаче започнаха следните проблеми: Автоматично ми се изключват нещата, които синхронизирам с айклоуд и съответно ми изчезнаха контактите и бележките. След като влезна да ги активирам не ми се връщат в телефона. Съвет какво да правя? Влезнах на icloud.com всичко си ми стои вътре, но как да го синхронизирам с телефона?
vqra

Мнение от vqra »

Kissman написа:да,ама е много по-неудобен този вариянт отколкото просто да си прекъснеш връзката.А и този ремайндър,както казваш ти всъщност е напомняне след време да му звъннеш ти и телефона почва да издава звуци за да ти напомня...адски тъпо и досадно.Лошото ще е ако не го променят това при следващия ъпдейт....
Оправиха този проблем със 7.0.2. Слава богу!
Kissman

Мнение от Kissman »

vqra написа:
Kissman написа:да,ама е много по-неудобен този вариянт отколкото просто да си прекъснеш връзката.А и този ремайндър,както казваш ти всъщност е напомняне след време да му звъннеш ти и телефона почва да издава звуци за да ти напомня...адски тъпо и досадно.Лошото ще е ако не го променят това при следващия ъпдейт....

Сериозно ли???или се бъзикаш?Както при 6-цата ли е?
vqra

Мнение от vqra »

Kissman написа:
vqra написа:

Сериозно ли???или се бъзикаш?Както при 6-цата ли е?
Yesss! Преди малко се набрах от служебния. Има си я опцията decline :)
vasil29

Мнение от vasil29 »

Здравейте, надявам се да получа малко съвети, извинявам се ако е коментирано преди това но ми изникнаха няколко въпрос след упдейта към 7.0
- Как да лимитирам емайлите които се свалят на телефона от сърсъра на пощата ( абв) в предишнаа версия имаше възможност да се сетне лимит и подържаше този бр емайли Сега ми се наляха над 2000 емайла, а най тъпото е че трябва един по един да се трие

- Как да си спра вече активните приложения - не намирам мултитаскинга , а стария начин не работи

Мерси
Последно промяна от vasil29 на 28 Сеп 2013, 13:55, променено общо 2 пъти.
5kov

Мнение от 5kov »

Аз също съм с iOS 7.0.2. но нямам функция за затваряне при заключен телефон. Сигурни ли сте? Или аз нещо не мога да се справя?
Kissman

Мнение от Kissman »

И аз това питах-дали при заключен телефон я има опцията за затваряне,защото при отключен си я имаше и преди.Уточнете това,моля.
goshan

Мнение от goshan »

5kov написа:Аз също съм с iOS 7.0.2. но нямам функция за затваряне при заключен телефон. Сигурни ли сте? Или аз нещо не мога да се справя?
няма такава функция, явно някой е гледал на отключен телефон :)
Kissman

Мнение от Kissman »

Добре че не се подведох...оставам си с 6.1.4 ....засега.
sasho2210

Мнение от sasho2210 »

Новия браузър обаче е отличен просто - това връщане назад с плъзгане на цялата страница, рийдъра, а сега видях че в секцията на букмарковете в дясно ми излиза всичко от twitter ! :)
Аватар
snooperchi

Мнение от snooperchi »

iOS-а е добър, но се изложиха с не малко неща, а най-дразнещото е, че като затвориш.. трябва да отключиш телефона, че да набереш тоя на когото си затворил.. защото видиш ли, акълите не се сетили да го оставят както преди и да ти показва неприетото на заключен телефон.... освен ако не са го оставили някъде като екстра за активация и аз да не знам. :D
Полезни Ръководства за iPhone

iPhone 6S Space Grey 16GB iOS 9.2.1 - (ФО)
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Да, т'ва го няма и ме дразни много :/

Да ми е честит iPhone 5 :)

П.С Изображение

Иконата на Opera Mini седи много странно, на фона на другите :))
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
vqra

Мнение от vqra »

goshan написа:
5kov написа:Аз също съм с iOS 7.0.2. но нямам функция за затваряне при заключен телефон. Сигурни ли сте? Или аз нещо не мога да се справя?
Сори, точно така съм го гледала. :(( Съжалявам, ако съм подвела някого! Много съм разочарована, че не оправено. И siri отново се задейства на заключен телефон. Каква точно е промяната с 7.0.2, някой знае ли?
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

При 4S поне при мен, имаше проблем с фенера. Сега го няма.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
vqra

Мнение от vqra »

vqra написа:
goshan написа:
Сори, точно така съм го гледала. :(( Съжалявам, ако съм подвела някого! Много съм разочарована, че не оправено. И siri отново се задейства на заключен телефон. Каква точно е промяната с 7.0.2, някой знае ли?
Мисля, че открих функцията за затваряне при заключен телефон. 2 пъти бързо клик на бутона за заключване и става "Номерът е зает" :))
Kissman

Мнение от Kissman »

Имаш предвид power бутона сигурно,дето е отгоре вдясно...е,не си го открил ти,отдавна се знае,но това е много тъпо решение първо защото не е въобще удобно по този начин и второ както каза друг колега тук от много ползване на този бутон се появяват проблеми с него..Не мога да разбера защо е било нужно да променят точно това.Абе въобще...какво да говорим,пълна издънка е тази 7-ца...жалко,Apple ми е любимата фирма но трябва да сме реалисти ,а не заслепени.
VladimirG

Мнение от VladimirG »

Здравейте,искам да попитам когато сложиш снимка към контакт от указателя при звънене от този човек снимката излиза на цял екран замъглена и нищо не се вижда с 4s съм някой ако има обяснение да сподели :)
Аватар
ircninja
supporter

Мнение от ircninja »

VladimirG написа:Здравейте,искам да попитам когато сложиш снимка към контакт от указателя при звънене от този човек снимката излиза на цял екран замъглена и нищо не се вижда с 4s съм някой ако има обяснение да сподели :)
И аз искам някой да обясни, защо е така?!
Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
Аватар
Angel-Petkov

Мнение от Angel-Petkov »

Напротив, когато ти набираш въпросния човек, снимката е размазана. Но когато той те търси си излиза ясно.

И един въпрос от мен - все още съм с beta версията на iOS7. Виждам, че вече има и по-нова, но като отида на Software update ми излиза че съм с последния софтуер. Дали трябва да си сваля оригиналния, че да ми излезе автоматично през телефона 7.0.2?
iPhone 7 Plus / iPhone 6 / iPhone 5C / iPhone 5 / iPhone 4
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
Публикувай отговор