iOS 7
Re: iOS 7
Както писах и по-нагоре, не мога да се конектна в Imessage, Facetime... Разглеждах си настройките заедно с на един приятел телефона и на него има както Apple ID така и телефонния му номер в Imessage, а при мен го няма. Четох някъде, че трябва да направа рестор или нещо такова и да задам като нов телефон... Има ли вариянт да го направа това нещо без Itunes или трябва да е с него? Телефона го ползвам с р-сим с карта на Вивак.. и нито в Imessage или Facetime не ми излиза номера, а само apple id, но с него не мога да се свържа. Като си напиша паролата за ид-то и изчакам малко изписва проблем с мрежата, а в Itunes от тела си тегля и се вписвам без проблем, проблема с вписването с Apple Id имам само при споменатите 2 програми. Мнения какво да правя, не разбирам от рестори, ресете и т.н.
Виваком, телефона е Iphone 5 от Movistar Spain, работи с R-sim и е с Иос7 от вчера..
ХА I OS 7.0.2 Туко що доде и ъпдейтвам на жената 5цата ........
Един мъж пуснал обява във вестника: „Търся съпруга“.
На следващия ден получил стотина писма. Във всички пишело: „Вземете моята“.
@ geleto91
Я набери този номер:
*#5005*7672#
Трябва да ти излезне този номер:
+35987800033
Ако неизлиза, спри iMessenge , извади R-SIM и набери :
*5005*7672*+359878000333#
Рестарай iPhone и Постави R-SIM !
Я набери този номер:
*#5005*7672#
Трябва да ти излезне този номер:
+35987800033
Ако неизлиза, спри iMessenge , извади R-SIM и набери :
*5005*7672*+359878000333#
Рестарай iPhone и Постави R-SIM !
Номера излиза, но нищо не се получава с iMessage. От settings-messages- там ми дава iMessage и под него Use your Apple ID for iMessage, натискам там въвеждам парола и ми излиза - iMessage Activation Could not sign in. Please check your network connection and try again. Имам 3г и т.н и през Wi-Fi и пак не става, а гледах на друга 5-ца там под iMessage излиза и неговия номер, а при мен го няма. Също в Settings-Cellular на мен ми дава като опций - Cellular Data, Data Roaming, Personal Hotspot и това е, а на другия тел под Cellular data на мястото на Data roaming ми дава 3g. Доста съм бос с iOS6/7, но до скоро бях с Андроид и не съм имал допир с Ябълки.
Някой има ли проблем с update-а?
Никакъв , 20+ МВ , върви си и си го свалих на всичко което имамSovar написа:Някой има ли проблем с update-а?

Не успяваш ли , да не съм хванал намалението в началото а сега да са се задръстили сървърите?
- svetoslav ivanov
И аз ъпдейтнах без проблеми,лага с клавиатурата си стои и за сега невиждам промна от преди.
Iphone 5S 16GB Space Grey
Здравейте!
Аз съм с 4-ката и преди няколко дни ъпдейтнах към 7-цата, но не ми харесва как работи и искам да си върна старата операционна система.САМО ЧЕ!!! Побърках се да чета из форуми и да пробвам какво ли не , но уви не става.Непрекъснато ми дава грешка 3194.Променях хост файла и пак не става.
Ето какво ми съдържа самият файл:
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost
Моля, някой да ми каже какво точно трябва да променя и направя!
Благодаря предварително(многоо,многоооо, ама многооо)
))))))
Аз съм с 4-ката и преди няколко дни ъпдейтнах към 7-цата, но не ми харесва как работи и искам да си върна старата операционна система.САМО ЧЕ!!! Побърках се да чета из форуми и да пробвам какво ли не , но уви не става.Непрекъснато ми дава грешка 3194.Променях хост файла и пак не става.
Ето какво ми съдържа самият файл:
# Copyright (c) 1993-2009 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
# localhost name resolution is handled within DNS itself.
# 127.0.0.1 localhost
# ::1 localhost
Моля, някой да ми каже какво точно трябва да променя и направя!
Благодаря предварително(многоо,многоооо, ама многооо)

@marife: премахни # за да важат направените от теб промени .
Неможеш да се върнеш към 6.1.3 вече.
iPhone 4 16GB iOS 7.1.2 ФЗ Mtel
iPhone 5 16GB iOS 8.1 ФЗ Mtel
iPhone 5 16GB iOS 8.1 ФЗ Mtel
Не пипай hosts файла на РС, няма да ти помогне !
Запазени SHSHs за версията на която искаш да върнеш и iTunes по нисък от 11.1!
SHSHs се вграждат ,нещо подобно:
Понижаване (downgrade) към по-ниска версия от актуалната със запазени SHSH от Сидия
Препоръчително е,да се ползва
Sn0wbreeze или iFaith .
Запазени SHSHs за версията на която искаш да върнеш и iTunes по нисък от 11.1!
SHSHs се вграждат ,нещо подобно:
Понижаване (downgrade) към по-ниска версия от актуалната със запазени SHSH от Сидия
Препоръчително е,да се ползва
Sn0wbreeze или iFaith .
Колеги,с тия ъпдейти на 7-цата дали е оправен проблема когато някой ти звъни да можеш да го изключиш(не с power бутона)
Не мисля че от Apple виждат това като проблем, та не мисля че ще бъде "оправено"
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
- dimitar_balev
Аз съм с телефона от подписа, има ли смисъл да го ъпдейтвам към иос7, смисъл как върви на 4ка, лагва ли?
И един офтопик-има ли начин телефона ми който е заключен към глобул да се ползва с друг оператор в чужбина?
И един офтопик-има ли начин телефона ми който е заключен към глобул да се ползва с друг оператор в чужбина?
iPhone 4 16GB, 6.1.3 - Globul
Това си работи така и такаKissman написа:Колеги,с тия ъпдейти на 7-цата дали е оправен проблема когато някой ти звъни да можеш да го изключиш(не с power бутона)
Да, дава опция "remind me later" и дава заето на отсрещнияKissman написа:Колеги,с тия ъпдейти на 7-цата дали е оправен проблема когато някой ти звъни да можеш да го изключиш(не с power бутона)
Да напиша и аз моите впечатления от 7-цата.
Телефона ми е iPhone5 фабрично отключен и за момента не съм имал никакви проблеми с новата OS. Инсталирах я направо от телефона още на 18-ти, като излезе и всички приложения, които използвам си вървят идеално.
Като представиха преди време бетата никак не бях очарован най-вече от вида на иконите. И сега някои ми се виждат грозни, като тази на сафари примерно, но като цяло 7-цата е по-добра. Харесват ми новите функционалности и прозрачните елементи.
Телефона ми е iPhone5 фабрично отключен и за момента не съм имал никакви проблеми с новата OS. Инсталирах я направо от телефона още на 18-ти, като излезе и всички приложения, които използвам си вървят идеално.
Като представиха преди време бетата никак не бях очарован най-вече от вида на иконите. И сега някои ми се виждат грозни, като тази на сафари примерно, но като цяло 7-цата е по-добра. Харесват ми новите функционалности и прозрачните елементи.
А на някой случайно .. промениха ли му се мелодиите на съобщенията?
Изведнъж Tri-Tone на msg ми стана съвсем друг.
Изведнъж Tri-Tone на msg ми стана съвсем друг.
iPhone 4 16gb ФЗ
Ъпдейдвай аз съм с 4'ка и съм супер доволен.dimitar_balev написа:Аз съм с телефона от подписа, има ли смисъл да го ъпдейтвам към иос7, смисъл как върви на 4ка, лагва ли?
Що се отнася до други оператори,трябва да си подадеш молба до Глобул,те да го
отключат,като след като Глобул пратят молба до Епъл за отключване,от теб се иска
да сложиш карта различна от Глобулска,да вържеш телефона за Айтюнс и да получиш съобщение че телефона е Отключен.
Не получиш ли съобщение от Айтюнс и да видиш че телефона е отключен вече,няма да можеш да го ползваш с друга карта различна от Глобулска.
- svetoslav ivanov
След ъпдейта на 7.0.2 пак започна проблема със мрежата.Имам обхват а немога да набирам или да ме търсят.Явно тия от apple няма да оправят проблема.
Iphone 5S 16GB Space Grey
излезе МИ известие на iPod touch 4, че е излязла нова версия на iOS и аз отидох в настройките и натиснах да се обнови. Всичко тръгна добре. Започна да си се инсталира ала-бала, но след като инсталацията приключи ми излезе отхапаната ябълчица (нали попринцип така си се включва) и изгасна. После пак се появи и изкасна, после пак и изгасна.
Имам един въпрос още.с 5ца съм,направих бекъп от тел през icloud,без намесата на компа и после си направих чист ресторе,като ново у-во го въведох,и активирах... Върнаха ми се контактите,но снимките не.може ли това да се случи без намесата на компа през icloud ли ?? Помогнете