iOS 7
Re: iOS 7
Моята 5-ца нещо май се скапа.След инсталиране на ios7 нямах кой знае какви бъгове,освен този който сега стана.Значи след влизане във DFU режим или Device Firmware Upgrade което беше по-моя грешка,и излизане успешно от там телефона където е Home бутонa премигва дисплея.Забелязва се и по всички краища на дисплея,но долу и най много.Какво му стана идея си нямам.Ресторнах го 2-пъти през iTunes но проблема си остана същият с дисплея.После го ресертах от настройките и сега заспа.Телефона е само на 2 месеца.Тъкмо се навих да го нося в магазина откъдето го купих да го изпращат в сервиза 

Ето един доста интересен бъг http://www.kaldata.com/%D0%A2%D0%B5%D0% ... 82863.html
AMG_Hooligans написа:Моля за помощ приятели!
Свалил съм си restore файла на 6.1.4
Като задържа shift-a и избера файла ми дава съобщение
"The iPhone could not be restored because the firmware is not compatible"
Ако някой може да помогне ще съм благодарен.
и при мен така беше,но го изтеглих от друго място и стана...успех колега!
някой с петица и iOS 6 да пробва дали сирито му сякаш нарочно е ъпдейтнато с ужасен провачен глас? 

iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Резултата на батерията на iPhone 4 с iOS 7
Използването на телефона:
- 4 часа музика
- 1 час и нещо говорене
- около 3 часа WiFi - браузване; фейсбук; туитър
- около 1 час през 3G - браузване; фейсбук; туитър
Много съм доволен и като цяло ми държи повече от предишните версии на iOS

● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
-
- Обратна връзка:
Колко ви държи на iPad 3?
iPhone 7 Plus 128GB JetBlack
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
iPhone 5S 32GB silver
iPad 3 Cellur White 64GB
Sashiko20 написа:
Резултата на батерията на iPhone 4 с iOS 7
Използването на телефона:
- 4 часа музика
- 1 час и нещо говорене
- около 3 часа WiFi - браузване; фейсбук; туитър
- около 1 час през 3G - браузване; фейсбук; туитър
Много съм доволен и като цяло ми държи повече от предишните версии на iOS
WTF? Адски добър резултат, как го постигна? Предполагам изключваш нета, когато не ти трябва или?
Да, като не ползвам WiFi или 3G ги гася. Никога не оставям програми в мултитаскинга. Спрял съм ненужните location services. Друго не съм пипал. Супер е 7-цата, ама започва да ми липсва джейлбрейка... 

● iPhone X
Добре, аз какво да направя?? Вече се дразня много. 3hours usage, 11 stand, батерията ми е на 29%. Малко разговои и нет чрез Wi-Fi и 3G. Такъв грозен резултат с iOS6 никога съм нямал....
Подобни резултати като твоите моя телефон е на 49%.
Ама твоя е 5, не 4S. Иначе моя 4S на iOS 6 пак държи малко, като имаш предвид, че изключвам безжичния като не го ползвам, а 3г въобще, изключвам постоянно апликациите от мултитаскинг, повечето неща в локейшън сървиз са изключени.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
- Иван Шопов
- Обратна връзка:
И с 6, и с 7 Сири върви чудесно на 5-цата ми.harlamp написа:някой с петица и iOS 6 да пробва дали сирито му сякаш нарочно е ъпдейтнато с ужасен провачен глас?
Чудя се какви резултати гоните с издържането на батерията.
Аз лично съм денонощно на 3G (не го спирам никога), през деня ползвам и Wi-fi (също не го спирам), имам поне 40-50 минути дневно телефония, поне час игри, браузване, бегъл преглед на AppStore, ровене из фейса и... За тези 14 часа телефона ми остава на поне 20%.
Може би трябва да потърсите проблема в самата батерия, а не в ОС...
Има специални хора на този свят. Не сме го искали, но сме се родили такива!
Iphone 5 16Gb, iOS7
Iphone 4 32Gb, 4.2.1 Custom, Jailbroken
Iphone 5 16Gb, iOS7
Iphone 4 32Gb, 4.2.1 Custom, Jailbroken
Къде са Places във ios 7?
и при мен си върви супер, просто гласът е... като мъжкият великобритански, ленив, както преди не съм го чувал.Иван Шопов написа:И с 6, и с 7 Сири върви чудесно на 5-цата ми.harlamp написа:някой с петица и iOS 6 да пробва дали сирито му сякаш нарочно е ъпдейтнато с ужасен провачен глас?
Чудя се какви резултати гоните с издържането на батерията.
Аз лично съм денонощно на 3G (не го спирам никога), през деня ползвам и Wi-fi (също не го спирам), имам поне 40-50 минути дневно телефония, поне час игри, браузване, бегъл преглед на AppStore, ровене из фейса и... За тези 14 часа телефона ми остава на поне 20%.
Може би трябва да потърсите проблема в самата батерия, а не в ОС...
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Няма какво да търся в батерия на 6 месеца. Която се зарежда винаги на минимум 20% и един път в месеца пълен заряд. Приятел с 4S има същия проблем като моя. Той какво да търси?!
iPhone 5
На 3-ката още не съм сложил iOS7, но на iPad 2 се държи безпроблемно... значи няма причини и на 3-ката да не е ОК. Не съм засичал с точност колко държи батерията, но на пръв поглед си държи колкото и на iOS6. А и като работа - няма никакъв проблем. Поне според мен работи по-добре... най-малкото - по-добре работи мултитаскинга и превключването между приложенията и работата/освобождаването на паметта. Ако не беше грозният нов док отдолу (и донякъде - грозните нови плоски икони), всичко щеше да е "6".M_a_v_r_o_v написа:Колко ви държи на iPad 3?

Реално след като наслагах iOS7 на почти всичките си иДжаджи - съм много доволен (отново - ако изключим грозният док).

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
И аз да попитам същото, 4S с iOS 7.0 GM и горепосоченото се случва все по-често....n0hame написа:Крашва ли ви програмите, на мен ми го прави постоянно, някакви идеи?
● iPhone 4S 16GB iOS 7.0.3 *None JB* ФЗ (М-Тел) ●
-
Здравейте колеги!
Искам да ви попитам - тъй като прочетох по-горе, че Apple вече не подписват по-стари версий на IOS, ако премина на IOS7 ще мога ли после да се върна на 6.0.1 ако имам направен back up от icloud и как става понеже не съм правил тази интервенция?
Искам да ви попитам - тъй като прочетох по-горе, че Apple вече не подписват по-стари версий на IOS, ако премина на IOS7 ще мога ли после да се върна на 6.0.1 ако имам направен back up от icloud и как става понеже не съм правил тази интервенция?
Странно, но вече не ми разпознава iTunes телефона
Показва го като Capacity: Zero KB.
Качвах си музика и си връщах бак ъп на контактите и бележките през iTools дали това е причината?

Качвах си музика и си връщах бак ъп на контактите и бележките през iTools дали това е причината?
● iPhone X
И аз имам същия проблем на 5-ца след сваляне на снимки през iTools, иска ми рестор през iTunes и показва zero KBSashiko20 написа:Странно, но вече не ми разпознава iTunes телефонаПоказва го като Capacity: Zero KB.
iPhone 5G 16GB 6.0.1
iPad MINI 16GB 6.0.1
iPad MINI 16GB 6.0.1
Аз също имах проблем с батерията. Предната вечер от 67% беше паднала на 50% без 3Г и location глупостите. Сутринта извадих сим картата и я поставих наново, след това reset network settings и изтощих батерията до 1-2%, т.е. докато телефона не се изключи сам. След това я заредих до 100% като винаги я оставям още 15-20 минути след като покаже, че е напълно заредена. Тази сутрин когато си беше на 100% и не беше мръднала за около 7-8 часа stand by.
Някой да знае защо не ми се качват новите снимки в папката Photo Stream на компа,тя вече се казва iCloud photos ,но няма значение.Преди се качваха секунди след като я заснема.В менюто на телефона е активно но нищо не се получава,седят си снимките от преди да сложа iOS7-Official release.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
Да споделя и аз на мойта 5 -ца функцията: General > Accessibility > Reduce Motion ми е спряна но ефекта го има, след като го пусна ефектът работи 

First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
Ако reduce motion e на 'ON' трябва паралакс ефекта да не бачка. Аз поне така го разбирам и при мен е така. Има хора страдащи от болест даже такава - шашкат се като нещо се движи в периферията