iOS 7
Re: iOS 7
Аз също вчера върнах на 6.1.3 айфона си, но таблета го оставих на седмицата. На него се държи добре
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Добре, че и аз върнах на 6.1.3 .... иФон 4
Здравейте на 18-09-2013 около 21:50 получих известие за ъпдейт, съответно го направих през туната.4s е телефончето и поне до този момент не съм се сблъскал с какъвто и да е проблем.Не мога обаче да си обясня защо някои има сериозни проблеми(от рода на no network, изхвърляне от менюта, забиване и т.н.), а пък други не
Все пак става на въпрос за идентични у-ва и os.

Кой ти каза че не може....аз се върнах на 6.1.4 с restore като предварително си бях изтеглил 6.1.4 .Яд ме е единствено че не ползвах iCloud и всички неща които имах -програми,игри ми се затриха и пак трябва да ги слагам...victor11 написа:Няма смисъл да чоплите едно и също - харесва ли ви или не, вече не можете да свалите на по-долна версия.

Здравейте имам iphone 4 със ios 6.0.1 и искам да ъпдейтна на 6.1.3 обаче в самия телефон ми дава да мина на ios 7 ако може кажете как точно да мина на 6.1.3 без да се натреса на 7 и ще загубя ли всички приложения който имам до момента.Благодаря.
iPhone 4 32gb ФО iOS 6.0.1
През айтунс няма как да се ъпдейтне до 6.1.3 или 4, той вече не се подписваBlade1980 написа:Здравейте имам iphone 4 със ios 6.0.1 и искам да ъпдейтна на 6.1.3 обаче в самия телефон ми дава да мина на ios 7 ако може кажете как точно да мина на 6.1.3 без да се натреса на 7 и ще загубя ли всички приложения който имам до момента.Благодаря.

За това ти излиза само ios 7
Пс. и през телефона.
Не знам за вас аз на моята 5-ца съм с iOS7 откакто има Beta и след Beta6 и сега след официалния релийз не съм имал абсолютно никакви проблеми с телефона.И в никакъв случай не бих се върнал на iOS6.Дори сега като видя iOS6 и ми се струва смешна.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
-в youtube понякога не можех да скролвам, друг път ме изхвърляше
-веднъж ми се рестартира телефона по време на разговор
-от многото анимации всичко ми се вижда мудно и бавно
-фейсбук цепеше
-освен фейсбук и ютюб, в 2-3 от най-използваните от мен приложения също се наблюдаваха бъгове, цепене и изхвърляне (включително и в айтюнс и айтюнс фестивал)
и това са само проблемите, които забелязах за 2 дни - как няма да върна на 6?! когато излизаха бетите имах чувството, че вместо да оправят бъгове те само добавяха някакви дребни глезотиики. досега не съм виждал подобна излагация в сферите на телефоните, не съм го очаквал от Епъл.
сигурен съм, че ще се поправят, но знам и, че ще отнеме време, а това време ще съсипе нервите на много хора, защото то направо не се търпи.
-веднъж ми се рестартира телефона по време на разговор
-от многото анимации всичко ми се вижда мудно и бавно
-фейсбук цепеше
-освен фейсбук и ютюб, в 2-3 от най-използваните от мен приложения също се наблюдаваха бъгове, цепене и изхвърляне (включително и в айтюнс и айтюнс фестивал)
и това са само проблемите, които забелязах за 2 дни - как няма да върна на 6?! когато излизаха бетите имах чувството, че вместо да оправят бъгове те само добавяха някакви дребни глезотиики. досега не съм виждал подобна излагация в сферите на телефоните, не съм го очаквал от Епъл.
сигурен съм, че ще се поправят, но знам и, че ще отнеме време, а това време ще съсипе нервите на много хора, защото то направо не се търпи.
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
- adibg
- Обратна връзка:
Здравейте, явно има някакви бъгчета на iOS7 защото вчера вечерта си ъпдейтнах 5-цата и днеска цял ден не мога да се обадя на никого като избера номера цъкам на него и и след 1 сек ми дава Call Failed пък на мен ми се обаждат и си дигам говоря всичко нормално и никакъв друг проблем нямам (Бъг). Моля ако някой има същия проблем да да сподели ако се оправил по някакъв начин ?
Първия ми iPhone 2G 8GB iOS 3.1.3
Загина iPhone 5 32GB ФО iOS 6.1.4 Глобул
Сега с iPhone 6 64GB Space Grey iOS 8.1.2 Telenor
Загина iPhone 5 32GB ФО iOS 6.1.4 Глобул
Сега с iPhone 6 64GB Space Grey iOS 8.1.2 Telenor

За тези, които все още не са успяли да справят с преминаването от IOS7 beta6 към IOS 7 final.
С iPhone 5 съм, IOS 7 beta 6. И при мен , като при по-вечето от вас съобщение за ъпдейт до официалната версия на ios 7 не ми се появи. Нито на телефона, нито през iTunes.
Реших проблема с инсталирането на iTunes 11.1./преди това на 10.6/. След ъпдейт на iTunes до 11.1 се появи съобщение , че има нова версия на iPhone, след което я иинсталирах и всичко приключи за 20 мин.
Просто се убедете, че itunes ви е версия 11.1 и си свържете телефона към него.
Ако не се получат нещата по този начин, преминете към по-ниска версия на itunes и след това направете ъпдейт до 11.1 , като държите телефона постоянно свързан към компютъра.
Другите варианти с restore, влизане в duf режим и т.н. не ви ги препоръчвам. Просто не знаете, колко е "официална" версията на файла, който искате да инсталирате.
Първите впечатления от официалната версия на IOS 7 са по-вече от добри.
Много по-стабилна е от beta 6, много по-бърза и има добавени допълнителни приятни изненади -нови ringtones, wallpapers и т.н.
Успех!
С iPhone 5 съм, IOS 7 beta 6. И при мен , като при по-вечето от вас съобщение за ъпдейт до официалната версия на ios 7 не ми се появи. Нито на телефона, нито през iTunes.
Реших проблема с инсталирането на iTunes 11.1./преди това на 10.6/. След ъпдейт на iTunes до 11.1 се появи съобщение , че има нова версия на iPhone, след което я иинсталирах и всичко приключи за 20 мин.
Просто се убедете, че itunes ви е версия 11.1 и си свържете телефона към него.
Ако не се получат нещата по този начин, преминете към по-ниска версия на itunes и след това направете ъпдейт до 11.1 , като държите телефона постоянно свързан към компютъра.
Другите варианти с restore, влизане в duf режим и т.н. не ви ги препоръчвам. Просто не знаете, колко е "официална" версията на файла, който искате да инсталирате.
Първите впечатления от официалната версия на IOS 7 са по-вече от добри.
Много по-стабилна е от beta 6, много по-бърза и има добавени допълнителни приятни изненади -нови ringtones, wallpapers и т.н.
Успех!
Батерията е ужасна. Снощи си легнах към 24 ч. при батерия 76%, тази сутрин в 9 батерията беше 50%. Подчертавам, че 3Г-то и location глупостите са изключени. Някакви идеи?
Аз пък нямам никакви от горе споменатите бъгова на 7цата с изключение на клавиатурата при съобщенията, батерията държи съвсем малко повече, но и направих и оптимизация по препоръките от линка, който пусна колегата вчера, с IPhone 5 32BG съм.
За iPhone 5, явно няма толкова проблеми, колкото при 4S. Но все пак петицата е хардуерно по-добър, спрямо 4S.
-
Моля за помощ приятели!
Свалил съм си restore файла на 6.1.4
Като задържа shift-a и избера файла ми дава съобщение
"The iPhone could not be restored because the firmware is not compatible"
Ако някой може да помогне ще съм благодарен.
Свалил съм си restore файла на 6.1.4
Като задържа shift-a и избера файла ми дава съобщение
"The iPhone could not be restored because the firmware is not compatible"
Ако някой може да помогне ще съм благодарен.
При мен се държи по същия начин,както беше при последната бета.
Батерията ми държи една идея по-малко ,отколкото в iOS6
Има много неща за доизкусуряване,но скоро мисля ,че ще получим ъпдейт
Много по-зле ми върви на айпада,където си лагва стабилно особено при използването на мулти-тъч функциите
Някои приложения си крашват(фейсбук) ,но това ми се случвало 2-3 пъти(крашвали са ми и при iOS 6),така че това не е някакъв проблем ,който се появява за първи път
Батерията ми държи една идея по-малко ,отколкото в iOS6
Има много неща за доизкусуряване,но скоро мисля ,че ще получим ъпдейт
Много по-зле ми върви на айпада,където си лагва стабилно особено при използването на мулти-тъч функциите
Някои приложения си крашват(фейсбук) ,но това ми се случвало 2-3 пъти(крашвали са ми и при iOS 6),така че това не е някакъв проблем ,който се появява за първи път
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
Колега кажи тайната как се върна на 6.1.4.През itunes ли направи процедурата.И откъде изтегли 6.1.4Kissman написа:Кой ти каза че не може....аз се върнах на 6.1.4 с restore като предварително си бях изтеглил 6.1.4 .Яд ме е единствено че не ползвах iCloud и всички неща които имах -програми,игри ми се затриха и пак трябва да ги слагам...victor11 написа:Няма смисъл да чоплите едно и също - харесва ли ви или не, вече не можете да свалите на по-долна версия.(
Крашва ли ви програмите, на мен ми го прави постоянно, някакви идеи? 

Колеги хайде майко помощ.... ERROR 3194, e няма отърване от тоя еррор, какво ли не трих от хост файла какво ли не правих и не, и не...
Както и да се опитваш вече не можеш до свалиш на по-ниска версия от 7!Колегата е хванал последния влак пререди да спрат да подписват 6.1.3-4.За по-стари устройства от 4-ка надолу е възможно да ги свалите, стига да имате запазени SHSH(за iOS6 трябва да ги имате свалени локaлно на пц-то,за другите ч/з ъбрелата или от сидиа).fbikz75 написа:Колега кажи тайната как се върна на 6.1.4.През itunes ли направи процедурата.И откъде изтегли 6.1.4Kissman написа:Кой ти каза че не може....аз се върнах на 6.1.4 с restore като предварително си бях изтеглил 6.1.4 .Яд ме е единствено че не ползвах iCloud и всички неща които имах -програми,игри ми се затриха и пак трябва да ги слагам...victor11 написа:Няма смисъл да чоплите едно и също - харесва ли ви или не, вече не можете да свалите на по-долна версия.(
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
На мен на 5-цата ми върви идеално. Странно е как хора със същия телефон имат бъгове, лагване, губене на обхват и т.н. Дори мога да кажа, че в някои отношения тази версия е по-бърза и стабилна от предишната. Най-добре ще усетите разликата, когато се върнете към старата версия с големия шрифт и старото излъчване (както направих аз от ГМ до 6.1.4), изключвам хората с 4/4S, на които не им върви добре телефона. Дано скоро оправят грешките, а иначе 6 точки от мен за iOS 7 !
iPhone 5
Аз съм с Iphone 5 и при мен няма никакви проблеми, много съм доволен от 7-цата.
Няма лагове, напротив - работи по-бързо, батерията се държи стабилно (най-малко не е по-зле от 6-цата), харесват ми новата визия и функционалности.
Няма лагове, напротив - работи по-бързо, батерията се държи стабилно (най-малко не е по-зле от 6-цата), харесват ми новата визия и функционалности.
Колко мъка...... Всичко се оправи с ъпдейт на iTunes...victor11 написа:Съобщения за грешки в iTunes и тяхното значение
Направо е ужасна.Имам чувството че някоя от бетите(не помня коя) се държеше сто пъти по-добре освен един бъг с wallpaper-а.Понякога отваря,понякога не определени приложения,лагва като евтин андроид,рестартира ми се веднъж,харчи ток,а бе трагичен е!Става въпрос за 5-ца,не за 4 да кажем.който не е ъпдейтнал да не бърза.Нищо не изпуска.
- Иван Шопов
- Обратна връзка:
За краткото си ползване (няма и 24 часа) на iOS 7 аз лично се се сблъсках с никакви бъгове.
Инсталирах я през iTunes, възстанових backup от iCloud и от компютъра (бях пропуснал да добавя някои неща в iCloud) и телефона заработи чудесно.
От видяното дотук отбелязвам чисто личните ми разбирания:
Минуси:
- Визията на иконите и менютата не ми допада, но това е въпрос на вкус
- Доста е различна подредбата, с което ще се свикне
- Чудесно щеше да бъде при бързия достъп от заключен екран да има опция за персонализация
- Старата опция за изтриване на мейл ми допадаше повече
- Така и не успях от свалено приложение за iOS7 да подкарам динамичен wallpaper, а използва само вградените, но вероятно аз не съм се оправил
Плюсове:
- Телефона ми отваря видимо по-бързо редица приложения (сравнявам с едновременно стартиране с друг iPhone)
- Wi-fi се държи по-стабилно и работи по-бързо (в апартамента ми на места, при които Wi-fi беше на принципа "тука има,тука няма" сега поддържа стабилна връзка)
- Интернета през 3G също е с ускорено темпо
- Батерията ми при по-интензивно ползване (естествено, че си играя и разучавам опциите) издържа видимо повече! При едно и също потребление (сутрешния навик по време на кафето) с iOS6 изчерпвах около 12% батерия (приложения,Wi-fi потребление), а с iOS7 за същото+ ровене из менютата и пускане/спиране на новите "екстри" индикатора отчете само 4%!
Телефона е iPhone 5, ФО към Мтел и е един от първите в България, тоест на около година.
Споделям чисто субективното си мнение, не го приемайте като стимул или отказ за ъпдейт.
Инсталирах я през iTunes, възстанових backup от iCloud и от компютъра (бях пропуснал да добавя някои неща в iCloud) и телефона заработи чудесно.
От видяното дотук отбелязвам чисто личните ми разбирания:
Минуси:
- Визията на иконите и менютата не ми допада, но това е въпрос на вкус
- Доста е различна подредбата, с което ще се свикне
- Чудесно щеше да бъде при бързия достъп от заключен екран да има опция за персонализация
- Старата опция за изтриване на мейл ми допадаше повече
- Така и не успях от свалено приложение за iOS7 да подкарам динамичен wallpaper, а използва само вградените, но вероятно аз не съм се оправил
Плюсове:
- Телефона ми отваря видимо по-бързо редица приложения (сравнявам с едновременно стартиране с друг iPhone)
- Wi-fi се държи по-стабилно и работи по-бързо (в апартамента ми на места, при които Wi-fi беше на принципа "тука има,тука няма" сега поддържа стабилна връзка)
- Интернета през 3G също е с ускорено темпо
- Батерията ми при по-интензивно ползване (естествено, че си играя и разучавам опциите) издържа видимо повече! При едно и също потребление (сутрешния навик по време на кафето) с iOS6 изчерпвах около 12% батерия (приложения,Wi-fi потребление), а с iOS7 за същото+ ровене из менютата и пускане/спиране на новите "екстри" индикатора отчете само 4%!
Телефона е iPhone 5, ФО към Мтел и е един от първите в България, тоест на около година.
Споделям чисто субективното си мнение, не го приемайте като стимул или отказ за ъпдейт.

Има специални хора на този свят. Не сме го искали, но сме се родили такива!
Iphone 5 16Gb, iOS7
Iphone 4 32Gb, 4.2.1 Custom, Jailbroken
Iphone 5 16Gb, iOS7
Iphone 4 32Gb, 4.2.1 Custom, Jailbroken