iOS 7

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
iTouch

Re: iOS 7

Мнение от iTouch »

Аз също вчера върнах на 6.1.3 айфона си, но таблета го оставих на седмицата. На него се държи добре
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
bobybravo

Мнение от bobybravo »

Добре, че и аз върнах на 6.1.3 .... иФон 4
Krastanov

Мнение от Krastanov »

Здравейте на 18-09-2013 около 21:50 получих известие за ъпдейт, съответно го направих през туната.4s е телефончето и поне до този момент не съм се сблъскал с какъвто и да е проблем.Не мога обаче да си обясня защо някои има сериозни проблеми(от рода на no network, изхвърляне от менюта, забиване и т.н.), а пък други не ?:-/ Все пак става на въпрос за идентични у-ва и os.
Kissman

Мнение от Kissman »

victor11 написа:Няма смисъл да чоплите едно и също - харесва ли ви или не, вече не можете да свалите на по-долна версия.
Кой ти каза че не може....аз се върнах на 6.1.4 с restore като предварително си бях изтеглил 6.1.4 .Яд ме е единствено че не ползвах iCloud и всички неща които имах -програми,игри ми се затриха и пак трябва да ги слагам...:-(
Аватар
Blade1980

Мнение от Blade1980 »

Здравейте имам iphone 4 със ios 6.0.1 и искам да ъпдейтна на 6.1.3 обаче в самия телефон ми дава да мина на ios 7 ако може кажете как точно да мина на 6.1.3 без да се натреса на 7 и ще загубя ли всички приложения който имам до момента.Благодаря.
iPhone 4 32gb ФО iOS 6.0.1
Scylla

Мнение от Scylla »

Blade1980 написа:Здравейте имам iphone 4 със ios 6.0.1 и искам да ъпдейтна на 6.1.3 обаче в самия телефон ми дава да мина на ios 7 ако може кажете как точно да мина на 6.1.3 без да се натреса на 7 и ще загубя ли всички приложения който имам до момента.Благодаря.
През айтунс няма как да се ъпдейтне до 6.1.3 или 4, той вече не се подписва :))
За това ти излиза само ios 7
Пс. и през телефона.
nikolay80

Мнение от nikolay80 »

Не знам за вас аз на моята 5-ца съм с iOS7 откакто има Beta и след Beta6 и сега след официалния релийз не съм имал абсолютно никакви проблеми с телефона.И в никакъв случай не бих се върнал на iOS6.Дори сега като видя iOS6 и ми се струва смешна.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
Аватар
harlamp

Мнение от harlamp »

-в youtube понякога не можех да скролвам, друг път ме изхвърляше
-веднъж ми се рестартира телефона по време на разговор
-от многото анимации всичко ми се вижда мудно и бавно
-фейсбук цепеше
-освен фейсбук и ютюб, в 2-3 от най-използваните от мен приложения също се наблюдаваха бъгове, цепене и изхвърляне (включително и в айтюнс и айтюнс фестивал)

и това са само проблемите, които забелязах за 2 дни - как няма да върна на 6?! когато излизаха бетите имах чувството, че вместо да оправят бъгове те само добавяха някакви дребни глезотиики. досега не съм виждал подобна излагация в сферите на телефоните, не съм го очаквал от Епъл.
сигурен съм, че ще се поправят, но знам и, че ще отнеме време, а това време ще съсипе нервите на много хора, защото то направо не се търпи.
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Аватар
adibg
Обратна връзка:

Мнение от adibg »

Здравейте, явно има някакви бъгчета на iOS7 защото вчера вечерта си ъпдейтнах 5-цата и днеска цял ден не мога да се обадя на никого като избера номера цъкам на него и и след 1 сек ми дава Call Failed пък на мен ми се обаждат и си дигам говоря всичко нормално и никакъв друг проблем нямам (Бъг). Моля ако някой има същия проблем да да сподели ако се оправил по някакъв начин ?
Първия ми iPhone 2G 8GB iOS 3.1.3
Загина iPhone 5 32GB ФО iOS 6.1.4 Глобул
Сега с iPhone 6 64GB Space Grey iOS 8.1.2 Telenor :)
deny

Мнение от deny »

За тези, които все още не са успяли да справят с преминаването от IOS7 beta6 към IOS 7 final.
С iPhone 5 съм, IOS 7 beta 6. И при мен , като при по-вечето от вас съобщение за ъпдейт до официалната версия на ios 7 не ми се появи. Нито на телефона, нито през iTunes.
Реших проблема с инсталирането на iTunes 11.1./преди това на 10.6/. След ъпдейт на iTunes до 11.1 се появи съобщение , че има нова версия на iPhone, след което я иинсталирах и всичко приключи за 20 мин.
Просто се убедете, че itunes ви е версия 11.1 и си свържете телефона към него.
Ако не се получат нещата по този начин, преминете към по-ниска версия на itunes и след това направете ъпдейт до 11.1 , като държите телефона постоянно свързан към компютъра.
Другите варианти с restore, влизане в duf режим и т.н. не ви ги препоръчвам. Просто не знаете, колко е "официална" версията на файла, който искате да инсталирате.

Първите впечатления от официалната версия на IOS 7 са по-вече от добри.
Много по-стабилна е от beta 6, много по-бърза и има добавени допълнителни приятни изненади -нови ringtones, wallpapers и т.н.
Успех!
peppu

Мнение от peppu »

Батерията е ужасна. Снощи си легнах към 24 ч. при батерия 76%, тази сутрин в 9 батерията беше 50%. Подчертавам, че 3Г-то и location глупостите са изключени. Някакви идеи?
largo_hs

Мнение от largo_hs »

Аз пък нямам никакви от горе споменатите бъгова на 7цата с изключение на клавиатурата при съобщенията, батерията държи съвсем малко повече, но и направих и оптимизация по препоръките от линка, който пусна колегата вчера, с IPhone 5 32BG съм.
Sovar

Мнение от Sovar »

За iPhone 5, явно няма толкова проблеми, колкото при 4S. Но все пак петицата е хардуерно по-добър, спрямо 4S.
AMG_Hooligans

Мнение от AMG_Hooligans »

Моля за помощ приятели!
Свалил съм си restore файла на 6.1.4
Като задържа shift-a и избера файла ми дава съобщение
"The iPhone could not be restored because the firmware is not compatible"
Ако някой може да помогне ще съм благодарен.
beaver

Мнение от beaver »

При мен се държи по същия начин,както беше при последната бета.
Батерията ми държи една идея по-малко ,отколкото в iOS6
Има много неща за доизкусуряване,но скоро мисля ,че ще получим ъпдейт
Много по-зле ми върви на айпада,където си лагва стабилно особено при използването на мулти-тъч функциите
Някои приложения си крашват(фейсбук) ,но това ми се случвало 2-3 пъти(крашвали са ми и при iOS 6),така че това не е някакъв проблем ,който се появява за първи път
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
Аватар
fbikz75

Мнение от fbikz75 »

Kissman написа:
victor11 написа:Няма смисъл да чоплите едно и също - харесва ли ви или не, вече не можете да свалите на по-долна версия.
Кой ти каза че не може....аз се върнах на 6.1.4 с restore като предварително си бях изтеглил 6.1.4 .Яд ме е единствено че не ползвах iCloud и всички неща които имах -програми,игри ми се затриха и пак трябва да ги слагам...:-(
Колега кажи тайната как се върна на 6.1.4.През itunes ли направи процедурата.И откъде изтегли 6.1.4
n0hame

Мнение от n0hame »

Крашва ли ви програмите, на мен ми го прави постоянно, някакви идеи? :|
shuba

Мнение от shuba »

Колеги хайде майко помощ.... ERROR 3194, e няма отърване от тоя еррор, какво ли не трих от хост файла какво ли не правих и не, и не...
Аватар
nino_xman

Мнение от nino_xman »

fbikz75 написа:
Kissman написа:
Колега кажи тайната как се върна на 6.1.4.През itunes ли направи процедурата.И откъде изтегли 6.1.4
Както и да се опитваш вече не можеш до свалиш на по-ниска версия от 7!Колегата е хванал последния влак пререди да спрат да подписват 6.1.3-4.За по-стари устройства от 4-ка надолу е възможно да ги свалите, стига да имате запазени SHSH(за iOS6 трябва да ги имате свалени локaлно на пц-то,за другите ч/з ъбрелата или от сидиа).
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
Аватар
hpignatov

Мнение от hpignatov »

На мен на 5-цата ми върви идеално. Странно е как хора със същия телефон имат бъгове, лагване, губене на обхват и т.н. Дори мога да кажа, че в някои отношения тази версия е по-бърза и стабилна от предишната. Най-добре ще усетите разликата, когато се върнете към старата версия с големия шрифт и старото излъчване (както направих аз от ГМ до 6.1.4), изключвам хората с 4/4S, на които не им върви добре телефона. Дано скоро оправят грешките, а иначе 6 точки от мен за iOS 7 !
iPhone 5
cskarev

Мнение от cskarev »

Аз съм с Iphone 5 и при мен няма никакви проблеми, много съм доволен от 7-цата.
Няма лагове, напротив - работи по-бързо, батерията се държи стабилно (най-малко не е по-зле от 6-цата), харесват ми новата визия и функционалности.
shuba

Мнение от shuba »

Колко мъка...... Всичко се оправи с ъпдейт на iTunes...
galant

Мнение от galant »

Направо е ужасна.Имам чувството че някоя от бетите(не помня коя) се държеше сто пъти по-добре освен един бъг с wallpaper-а.Понякога отваря,понякога не определени приложения,лагва като евтин андроид,рестартира ми се веднъж,харчи ток,а бе трагичен е!Става въпрос за 5-ца,не за 4 да кажем.който не е ъпдейтнал да не бърза.Нищо не изпуска.
Аватар
Иван Шопов
Обратна връзка:

Мнение от Иван Шопов »

За краткото си ползване (няма и 24 часа) на iOS 7 аз лично се се сблъсках с никакви бъгове.
Инсталирах я през iTunes, възстанових backup от iCloud и от компютъра (бях пропуснал да добавя някои неща в iCloud) и телефона заработи чудесно.
От видяното дотук отбелязвам чисто личните ми разбирания:

Минуси:

- Визията на иконите и менютата не ми допада, но това е въпрос на вкус
- Доста е различна подредбата, с което ще се свикне
- Чудесно щеше да бъде при бързия достъп от заключен екран да има опция за персонализация
- Старата опция за изтриване на мейл ми допадаше повече
- Така и не успях от свалено приложение за iOS7 да подкарам динамичен wallpaper, а използва само вградените, но вероятно аз не съм се оправил

Плюсове:

- Телефона ми отваря видимо по-бързо редица приложения (сравнявам с едновременно стартиране с друг iPhone)
- Wi-fi се държи по-стабилно и работи по-бързо (в апартамента ми на места, при които Wi-fi беше на принципа "тука има,тука няма" сега поддържа стабилна връзка)
- Интернета през 3G също е с ускорено темпо
- Батерията ми при по-интензивно ползване (естествено, че си играя и разучавам опциите) издържа видимо повече! При едно и също потребление (сутрешния навик по време на кафето) с iOS6 изчерпвах около 12% батерия (приложения,Wi-fi потребление), а с iOS7 за същото+ ровене из менютата и пускане/спиране на новите "екстри" индикатора отчете само 4%!

Телефона е iPhone 5, ФО към Мтел и е един от първите в България, тоест на около година.

Споделям чисто субективното си мнение, не го приемайте като стимул или отказ за ъпдейт. O:-)
Има специални хора на този свят. Не сме го искали, но сме се родили такива!

Iphone 5 16Gb, iOS7
Iphone 4 32Gb, 4.2.1 Custom, Jailbroken
Публикувай отговор