Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Вие сте луди на мен си ми върви супер ако искате да върнете на 6.1.4 или 6.1.3 намирате си файла отговарящ на вашия телефон от тунето шифт + рестор това е
iPhone 3GS iPhone 4S iPhone 5 iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD iPhone 6 SPACE GREY iPhone 6S iPhone 7 PLUS RED
Мойто момче луд съм че стоя с тоя недодялан иос 7 и трябва постоянно да гадая да ли имам мрежа или не.Даже преди малко пак загуби мрежа и се наложи пак да рестартирам тела. Харесва ми като цяло иос 7 но да си оправят тия багове че не се издържа.
Аз направих factory network reset , както и изключих в location services - system services всичко без setting time zone и засега не ми е забивала мрежата от сутринта
Одеве четох в един австралийски сайт, че проблем с мрежата можело да има от името в - general/about - ако има апострофи ' махнете ги. Хората се побъркаха, но пробвай и това.
sasho2210 написа:Одеве четох в един австралийски сайт, че проблем с мрежата можело да има от името в - general/about - ако има апострофи ' махнете ги. Хората се побъркаха, но пробвай и това.
Колега извинявай за тъпия въпрос ама как да ги махна тия апострофи.
darkheroz написа:Аз нямам подобен проблем /5ца FU/, както и половинката /4ка FU/, на Виваком. Проблема е някъде при теб или в оператора.
svetoslav ivanov написа:А някакво решение за тая мрежа,защото кйто и да ми звънне му казва че телефона е изключен ?
Проблема е при оператора,особено ако се казва Глобул....
Проблема произхожда от факта,че когато телефона няма 3Г покритие,минава на 2Г а при това поколение на мрежата сесия с интернет и телефонен разговор едновременно немогат да се провеждат.
Когато бях на Глобул това ми беше проблем през цялото време,с Виваком не ми се е случвало никога,дори в асансьора....
darkheroz написа:Аз нямам подобен проблем /5ца FU/, както и половинката /4ка FU/, на Виваком. Проблема е някъде при теб или в оператора.
svetoslav ivanov написа:А някакво решение за тая мрежа,защото кйто и да ми звънне му казва че телефона е изключен ?
Проблема е при оператора,особено ако се казва Глобул....
Проблема произхожда от факта,че когато телефона няма 3Г покритие,минава на 2Г а при това поколение на мрежата сесия с интернет и телефонен разговор едновременно немогат да се провеждат.
Когато бях на Глобул това ми беше проблем през цялото време,с Виваком не ми се е случвало никога,дори в асансьора....
Ами незнам вече на Мтел съм и със 6.1.4 го нямаше тоя проблем
Колеги ще ви помоля като човек,ако някой знае как да се върнем на по долна версия,примерно 6.1.4 каквато ОС си имах преди да се излъжа да сложа 7,ще ви бъда много благодарен.Четах преди време някъде че е възможно,но как става нямам си на идея.Предполагам,че доста хора искат да направят тази процедура,така че ще е полезно за всички да знаем.Изтеглих ето това нещо iPhone5,1_6.1.4_10B350_Restore което е 989мб,но не знам какво да правя с него.И въобще използваем ли е този файл.
Тия от Айпъл са големи използвачи значи.Не стига че ъпдейта им е супер бъгав,ами да си останем с него >Ресторнах телефона и на моменти пак ме изхвърля от settings когато искам да вляза в настройките.Трябва да повторя процедурата и после няма проблем,до следващият път.Някой с подобен проблем да има?.И тук във форума четах че описвате проблем със Спотлайт сърча който забивал понякога.Какво е всъщност това,че съм нов с тия айфони.
Последно промяна от fbikz75 на 21 Сеп 2013, 19:03, променено общо 2 пъти.
снощи към 3-4 часа май спряха да подписват 6.1.3/6.1.4, т.е. вече не може да се връща... аз успях точно преди това да си сложа 6, само ме е яд, че не се сетих да запазя SHSH... ама пак е нещо, ще си стоя с този докато не оправят цялата нестабилност на седмицата, щото в момента дори не виждам как един Епъл фен би се защитил, ако привърженик на Андроид започне спор
iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФОJailbroken iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5Jailbroken iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2