iOS 7

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
geleto91

Re: iOS 7

Мнение от geleto91 »

А аз с X-SIM на 5ца дали ще мога да го упдейтна?
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

:) Няма проблем, всички Турбосимове работят на IOS 7 !
geleto91

Мнение от geleto91 »

Благодаря за бързия отговор, утре с по-силен Wi-Fi ще го uрdateл
bobybravo

Мнение от bobybravo »

Back to da 6.1.3 не издържах на 7.
Kissman

Мнение от Kissman »

bobybravo написа:Back to da 6.1.3 не издържах на 7.
и аз само че на 6.1.4 :-)
peppu

Мнение от peppu »

Как сваляте на 6ица? Shift + restore и избирате файла ?
benito

Re: Сила на звънене

Мнение от benito »

и на мен така ми се струва :(
gost

Мнение от gost »

peppu написа:Как сваляте на 6ица? Shift + restore и избирате файла ?
Да.
Iphone 5 16GB, iOS 7

Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Аватар
ipeichiny

Мнение от ipeichiny »

bobybravo написа:Back to da 6.1.3 не издържах на 7.
Ами то не е за издържане.Нека никой да не ми се сърди,но не ми харесва iOS 7-изобщо.....Жалко :D
iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
DGT

Мнение от DGT »

Хм, сега попрочетох подробното описание как да се използва iOS 7 и мисля че разбрах защо в Control Center няма бутонче за активиране/деактивиране на 3G Интернета. Според мен е заради Find My Phone функцията. За да се проследи, телефонът трябва да е свързан към Интернет. Например, открадват ви телефона и съвсем лесно (дори при заключен телефон) могат да спрат Интернета и дотам с проследяването на телефона :) Да, може контролният център да се махне от Lock Screen, но така се губи част от функционалността на новата операционна система :) Поне така си мисля де, само и единствено разсъждения :)
iPhone 5, ФО, iOS 7.1.2, BB 6.02.00
vladi1

Мнение от vladi1 »

Току-що забелязвам, че във фейса не на всяка снимка като чукнеш върху нея я отваря във фулскриин незнам защо така
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
bobybravo

Мнение от bobybravo »

Като цяло ми хареса, но две неща или по-точно 2 и 1/2 не ми харесаха.
1. Батерята - заминава за отрицателно време.
2. Индикацията за пропуснато повикване винаги след разговор или когато си поиска ме уведомява за пропуснато повикване днес цял ден, като си погледна телефона ми изписва пропуснато повикване и се чудя кого съм пропуснал което не е невъзможно с това тихо звънене с iOs7, а то повикването ми е от вчера.
2 и 1/2. за 4-ка е бавна. Като цяло не виня iOs-а, че е бавен, а 4-ката, но какво да се прави толкова но стигат финансите. Все пак е лагава.....

6.1.3 засега докато не излезе 7.x.x
Аватар
mirki4a

Мнение от mirki4a »

Тук има няколко съвета как да подобрим батерията и мисля да пробвам как ще се държи като пипна настройките :)

http://snapguide.com/guides/save-batter ... ete-guide/
iPhone 5 16GB
Аватар
dos.

Проблем с ъпдейт на iOS 7

Мнение от dos. »

Имам iphone 4 заключен към Мтел. Вчера реших да сложа ios 7 и след като я изтеглих през телефона влезе в цикъл който само показава ябълката и изгася. Компютъра не го засича. На някой случвало ли му се е и идея как да се оправи ?
iPhone 4/16 GB/iOS 5.1.1/ФЗ М-Тел
Scylla

Мнение от Scylla »

1час и 58 минути Usage от който непрекъснато кънектнат към wifi, слушане на музика и фейсбук.
4 часа и 25 минути Standby. Батерия 92%
:)) :)) Не знам за вас ама, тоя иос7 много ме радва.
Пс. Между другото един гаден бъг е когато от мултитаскинг премахна 3 апликации наведнъж,
много често на една от 3-те апликации и остава просто иконката, прозорчето го няма, но иконката седи и
трябва 2-ри път да слайдна нагоре за да се махне.
Пс2. И тва го имаше и в бета 4 :)) :)) :))
victor11

Re: Проблем с ъпдейт на iOS 7

Мнение от victor11 »

dos. написа:Имам iphone 4 заключен към Мтел. Вчера реших да сложа ios 7 и след като я изтеглих през телефона влезе в цикъл който само показава ябълката и изгася. Компютъра не го засича. На някой случвало ли му се е и идея как да се оправи ?
Теглиш новия iTunes, DFU, рестор и Set as New.
filkata88

Мнение от filkata88 »

Здравейте, по-рано казах, че ще споделя мнение за батерията при iOS 7. Значи телефона вечерта след г/д 20:00 не беше използван, погледнах в 22:00 процента на батерията беше на 38%. Сутринта ставам и поглеждам в 9:00 батерията е на 11 % ... :-S Имах отворено само обажданията, понеже не излизам от тях, включено 3G, loc serv включени естествено, но само най-важните. С теси същите неща включени си карах и с iOS 6...Така,че не знам защо така ми изяде батерията, но съм разочарован o_O Ще пробвам с тези неща които колегата над мен е споделил за удължаване живота на батерията, дано има подобрения ?:-/
Последно промяна от filkata88 на 21 Сеп 2013, 10:50, променено общо 1 път.
Iphone 6 64GB No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
icqlite

Мнение от icqlite »

Няма индикация при iOS 7 за пълно зареждане на батерията , или греша?
IPhone 5s
fuji

Мнение от fuji »

Да питам има ли вариянт клавиатурата да е черна както е при сърча,а не бяла както е при другите програми?
Iphone SE Ipad Mini
peppu

Мнение от peppu »

Аз да попитам има ли как location service да ми дърпа от батерията, когато телефона е с изключени 3Г и wifi? Тази сутрин като се събудих стрелкичката стоеше горе до часовника и се учудих, защото по принцип не ползвам location service и той е изключен за всички приложения освен за weather. Да не би да има някаква опция, при която през определено време се обновява времето независимо дали съм включил/изключил нета?
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

На мен доста ми харесва iOS7. На 4S си работи отлично. Е, все още май малко по-бързо ми хаби батерията (все още не може да се прецени твърдо, че не е минало достатъчно време в тестване), въпреки настройките; а също и не ми харесват плоските икони, плоският цветен фон без предишните "материали" и най-вече - бъркащият в здравето фон на док-а (много е грозен o_O ). Но иначе работи отлично и останалите неща и ефекти - кефят. А в новата версия на Сафари, направо съм "влюбен", за това как минава във фул скрийн и крие/показва контролите и статуса и т.н. Като цяло съм доволен от иОС7... ако малко пипнат батерията и махнат фона на док-а, с някой следващ ъпдейт. :-w
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Аватар
svetoslav ivanov

Мнение от svetoslav ivanov »

Само на мен ли ми забива мобилната мрежа и немога да набирам или да ме търсят.Ресвам тела и се оправя направо много се изложиха с тоя ИОС 7.
Iphone 5S 16GB Space Grey
HarryJ

Мнение от HarryJ »

Проблема и при мене го има с мобилната мрежа -има си обхват и data , но пък изведнъж немога да набирам , нито да бъда избиран. Сработва след рестарт на тел. - но само вчера го направих 2пъти. телефона е IPhone 5 ,заключен към МТЕЛ?
Аватар
vipbob1ty

Мнение от vipbob1ty »

Момчета можете ли да ми кажете как да заключвам екрана да не се върти???
Аватар
svetoslav ivanov

Мнение от svetoslav ivanov »

И при мен е така на iphone 5 ФО 16GB.Някой незнае ли как се оправя тоя проблем че ми писна постоянно да следя телефонада ли има мрежа или няма пффффф.Май ще се връщам на иос 6 там нямах никакви проблеми.
Iphone 5S 16GB Space Grey
Публикувай отговор