iOS 7
Re: iOS 7
Имам и друго питане: На номера на жена ми съм сложил снимка и като я набирам е размазана снимката, при вас така ли е? На 6.1.3 си беше както си трябва, а сега не можеш да видиш нищо!!! Някой дали има представа, дали това си е така? Аз попитах двама познати, който също са с 4S и при тях е също размазано!
Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
Батерията на 4-ка е ужасна снощи от 0 часа досега само с вкл edge е 10-на минути разговори през другото време на стендбай и вече е на 22%. Както казва колегата по-нагоре с 6-ца щеше да е над 50%, че и 60%. Ще връщам май на 6.1.3. Съжалявам, че си ъпрейтнах джейлнат 5.1.1 за 7-цата.
Добре де, на 7цата нямаше ли да става да видиш кое приложение колко батерия ти харчи? Някой знае ли как да проверим?
На тоя етап беше безсмислено май да го пускат за нас 4/4S, защото има доста неща да се доизпипат преди да е напълно функционална.
- ivan_aleksandrov90
При Iphone 4 работи ли този "parallax" 3D ефект
Apple Iphone 4S Black ФО (iOS 6.1.2 JB) --- T-Mobile Germany
Samsung Galaxy S4-I9505 White frost (Android 4.2.2) --- O2 England
Samsung Galaxy S4-I9505 White frost (Android 4.2.2) --- O2 England
Айде някой да каже, как се оправя това със снимките на контактите или то си е така?! Ама, ако си е така е мега глупаво, на 6.1.3 си се виждаше снимката както трябва, а тука е размазана и нищо не се вижда?! Какъв е смисала тогава да се добавя снимка на даден контакт, при положение, че не се вижда нищо на снимката?!?!
Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
-
До месец очаквам нов ъпдейт, че има дреболии за фиксване..
аз мисля сега да го направя...изтегля се 6.1.4,влизаш в iTunes и като натиснеш restore му посочваш файла където си го сложил...това е! Ше мина на 7-ца след като си оправят недомислията....sasho2210 написа:Някой ще каже ли как може да се върнем обратно на 6.1.3 ?
За 10 мин на 3g паднах от 20 на 1 процент.
Направиха пластмасов телефон и пластмасова операционна система. Егати андроида направиха.
Не, не работи.ivan_aleksandrov90 написа:При Iphone 4 работи ли този "parallax" 3D ефект
Батерията при мен е супер, 2:30 Usage, 11 Standby батерия на 81%. Същото е като на 6.1.4 ако не и по-добре. При мен винаги батерията е издържала поне 10 часа Usage, обаче Location services са ми off и brightness-а ми е сравнително нисък.
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Някой ще каже ли защо не може да се гледат сниманите клипове във хоризонтално положение.Не иска да завърта екрана автоматично.При вас така ли е.
Никакви проблеми, виж да не ти е заключен екрана, най-дясното отгоре в control center.fbikz75 написа:Някой ще каже ли защо не може да се гледат сниманите клипове във хоризонтално положение.Не иска да завърта екрана автоматично.При вас така ли е.
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Аз все още чакам някой добър разбирач,който да ми даде указания стъпка по стъпка как да си върна 6.1.3.
Страшно много ми лагва на iPhone 4,направо е ужасно все едно съм с някой супер стар телефон.Няма нищо общо с преди update.Успокояващото в случая е,че не само при мен е така явно.Много ми е шарено по детски някак.
Страшно много ми лагва на iPhone 4,направо е ужасно все едно съм с някой супер стар телефон.Няма нищо общо с преди update.Успокояващото в случая е,че не само при мен е така явно.Много ми е шарено по детски някак.
iPhone 4 16gb ФЗ
така можеш да върнеш назад (докато подписват обаче) :
http://www.redmondpie.com/downgrade-ios ... -tutorial/
http://www.redmondpie.com/downgrade-ios ... -tutorial/
Iphone 4 /FW4.3.3/ФЗ + Ipad 2 /FW4.3.3
Благодаря ти колега.Бил е заключен.А някакви забиване да имате понякога когато отваряте setting.При мен се случва понякога след отваряне направо да ме изхвърля.gost написа:Никакви проблеми, виж да не ти е заключен екрана, най-дясното отгоре в control center.fbikz75 написа:Някой ще каже ли защо не може да се гледат сниманите клипове във хоризонтално положение.Не иска да завърта екрана автоматично.При вас така ли е.
Сила на звънене
Здравейте, само на мен ли ми се струва, че с ъпдейта на ios 7, силата на звука при звънене драстично намаля. 

Аз на тая шарения няма да ъпдейтна,не и преди да излезе джейл.
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Колеги , да кажа че аз съм с iPhone 5 и след ъпдейт нямам абослютно нито един от описаните от вас проблеми. Не го казвам , за да се фукам , а да ви кажа че явно проблема е локален при всеки един от вас. Дори при батерията не виждам разлика.Приложенията сякаш зареждат по-бързо според мен.Много ми допада и новия интерфейс ,така че от мен само плюсове за новата iOs!
iPhone 5 16GB
върнах се на 6.1.4 без проблеми но като влязох в settings да видя какво е станало тази гад надуши че има по-нова версия и взе да си я тегли сама....Изчаках го и добре че не тръгна само да го инсталира а чака да му дам install now.... Е няма да му дам хахахаха,поне не скоро.Но за съжаление нямах направен backup с iCloud и ми се доплака като видях че всичко което съм качвал като програми,игри (всичките платени) са ми се затрили....и сега наново...уфффф

Здравейте,
първо се извинявам, ако е зачеквано, но нямам време да чета всичко и второ благодаря на отзовалите се.
Та проблема е следния - тръгнах да ъпдейтвам на iOS7 директно през телефона, той си правеше там неговите неща и в един момент поиска да го свържа към iTunes, свързах го и iTunes изписва "iTunes has detected an iPhone in recovery mode. You must restore this iPhone before it can be used with iTunes". Да обаче аз не желая да го ресторвам, защото всичко ще замине, а не желая. Както винаги прибързвам и не направих backup и си знам, че не трябва да ъпдейтвам, защото така си прецаках джейла от 6.1.2 на 6.1.3, но както и да е...... Моля за съвети!
първо се извинявам, ако е зачеквано, но нямам време да чета всичко и второ благодаря на отзовалите се.
Та проблема е следния - тръгнах да ъпдейтвам на iOS7 директно през телефона, той си правеше там неговите неща и в един момент поиска да го свържа към iTunes, свързах го и iTunes изписва "iTunes has detected an iPhone in recovery mode. You must restore this iPhone before it can be used with iTunes". Да обаче аз не желая да го ресторвам, защото всичко ще замине, а не желая. Както винаги прибързвам и не направих backup и си знам, че не трябва да ъпдейтвам, защото така си прецаках джейла от 6.1.2 на 6.1.3, но както и да е...... Моля за съвети!
Снощи сложиш iOS7 на iPhone 4, заредих го на 100% и си легнах.
В момента е на 39%
Usage: 4 Hours, 11 Minutes
Standby: 21 Hours, 6 Minutes
В момента е на 39%
Usage: 4 Hours, 11 Minutes
Standby: 21 Hours, 6 Minutes
Колеги да споделя и аз моето мнение за iOS7-та на 4-ка - определено работи по-бавно в сравнение на 6.1.3 (отварях приложение успоредно на две 4-ки с 2-та iOS-a)
Който държи на по-бързата работа-моят съвет е да не минава на 7-та 

Странно! Като цяло, много ми харесва Седмицата. Работи повече от добре на iPhone 5. Лагове-магове мен не ме притесняват. Само малко забавяне има при въртенето на клавиатурата, но не е болка за умиране. Предполагам, че в първият ъпдейт ще го оправят. Но имам един проблем, който при 6.1.4 го нямах. Когато получа позвъняване и вдигна телефона, като проближа слушалката към ухото си по някаъв начин с буза (колкото и трагикомично да звучи) натискам всеки път спийкърфон.
По един и същ начин си държа слушалката - на предната версия нямах този проблем, а сега го имам. Може би проблем с чувствителността на сензора!?

iPhone 5, ФО, iOS 7.1.2, BB 6.02.00
При 5-та е нормално да няма лаг, но нас 4-те ни бавиDGT написа:Странно! Като цяло, много ми харесва Седмицата. Работи повече от добре на iPhone 5. Лагове-магове мен не ме притесняват. Само малко забавяне има при въртенето на клавиатурата, но не е болка за умиране. Предполагам, че в първият ъпдейт ще го оправят. Но имам един проблем, който при 6.1.4 го нямах. Когато получа позвъняване и вдигна телефона, като проближа слушалката към ухото си по някаъв начин с буза (колкото и трагикомично да звучи) натискам всеки път спийкърфон.По един и същ начин си държа слушалката - на предната версия нямах този проблем, а сега го имам. Може би проблем с чувствителността на сензора!?

Да напиша и аз малко впечатления след 2 дни с iOS7 на Iphone 4. Дизайна като цяло много ми харесва, обаче този ъпдейт не е за 4ки. Има лек лаг при смяна на страниците, по-бавно отваря приложенията, а когато гледам албумите през Cover Flow е ТРАГИЧНО! Сравнително по-бавно става преминаването на 2ра страница след ънлок. Има обаче и доста неща от към дизайна които липсват при 4ки. Parallax 3d wallpaper-ите които са, може би, най-красивото от всичко в този ъпдейт, липсва при 4ката. Също така и Control Center-а е винаги сив, независимо дали съм изпрал опцията за контраста. За сметка на това за разлика от повечето коментари, които чета при мен няма абсолютно никакъв лаг при клавиатурата. Надявам се да има доста промени при следващата версия на ъпдейта.
От 2 дена съм със 7-цата на iPhone 4. Никакви проблеми нямам. Батерията все още я тествам как ще се държи, че днеска му правих пълен заряд. Има малко забавяне на места, но е съвсем малко. Има както много и полезни нови фукнции, така и такива, които вече ги няма и в момента малко ме дразнят.
Новото, което открих за момента:
- опция за връщане назад/напред в Сафари със плъзгане настрани
- AE/AF Lock опция на камерата (при задъжане на фокуса)
- Notification центъра ми е по-подреден
- Control центъра е супер, с малка забележка - можеше да го направя да си избираш какви настройки да ти се показват
- мултитаскинга е перфе в момента - лесно гасене на приложения и превключване между тях
Дразнят ме малки елементи, които са незначителни и може би със времето няма да им обръщам внимание:
- липсата на звука при отключвае
- променения звук при включване да се зарежда
- белия фон при бележките
- ненужния допълнителен албум само с видео клипове и липсата на опция за създаване на Private албуми
Това е за момента, което се сещам. Ще дам и още информация как се държи батерията, като за момента е 7 часа станд-бай и около 20 мин ползване и си седи на 100%
Новото, което открих за момента:
- опция за връщане назад/напред в Сафари със плъзгане настрани
- AE/AF Lock опция на камерата (при задъжане на фокуса)
- Notification центъра ми е по-подреден
- Control центъра е супер, с малка забележка - можеше да го направя да си избираш какви настройки да ти се показват
- мултитаскинга е перфе в момента - лесно гасене на приложения и превключване между тях
Дразнят ме малки елементи, които са незначителни и може би със времето няма да им обръщам внимание:
- липсата на звука при отключвае
- променения звук при включване да се зарежда
- белия фон при бележките
- ненужния допълнителен албум само с видео клипове и липсата на опция за създаване на Private албуми
Това е за момента, което се сещам. Ще дам и още информация как се държи батерията, като за момента е 7 часа станд-бай и около 20 мин ползване и си седи на 100%

● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015