В Music player-a еSovar написа:Аз никъде не виждам това iRadio.. Къде е?
iOS 7
Re: iOS 7
iPhone 5 - 64 GB(white) - iOS 6.0.1
iPhone 4s - 64 GB(black), iOS 5.1.1
iPhone 3G - 8 GB(black), last iOS
iPad 3G - 32 GB, iOS 5.1.1
MacBook Unibody - RAM DDR 3-4GB, 1067 MHz, 2.26 GHz
Magic Mouse
iPod touch 4 generation - 32 GB and 8 GB, iOS 5.1.1
iPod Nano 3rd generation - 4GB
iPod Nano - 8GB
Magic Mouse
iPod Nano - 8GB
аз съм вече с впечатлението, че не си заслужава да се качи седмица на айфон 4. Направих на една четворка рестор за да изтрие всичко и да качи 7. доста мудно работи дори да се изключат функциите, опоменати до сега в темата и с контраст на ОН. батерията не се справя добре и телефона грее.
върнах на 6.1.3 и имах чувството че новата и подобрена система е шестицата
върнах на 6.1.3 и имах чувството че новата и подобрена система е шестицата

...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Това iradio и при мен го няма никъде.
На 4S с батерията нямам никакви проблеми, единствено лага с клавиатурата, но с контраста се оправя.
Да напиша и аз моите забележки от iOS7 iP 5
1.Много ме дразни факта, че не е оправен гласовото търсене в тубата още от бета 4.
2.Спотлайт сърча винаги забива при първото пускане, ама ВИНАГИ !
3.Когато си влезна в музиката (1400-1500 песни) и си пусна на landscape mode и слайдна върху албумите които излизат
нямам думи колко много забива, може би там забива повече от всякаде.
4.Да не говорим колко крашват приложенията. Доста....
5.Гадничко е че няма бърз аксес до 3г, а трябва да се ръчкам в настройките, щеше също да е яко да има бърз бутон до location services.
Поне батерията ми държи доста повече от преди. Не знам как но държи.
1.Много ме дразни факта, че не е оправен гласовото търсене в тубата още от бета 4.
3.Когато си влезна в музиката (1400-1500 песни) и си пусна на landscape mode и слайдна върху албумите които излизат
5.Гадничко е че няма бърз аксес до 3г, а трябва да се ръчкам в настройките, щеше също да е яко да има бърз бутон до location services.
И сега наново.Пърият ми пост в темата просто изчезна.
Аз направих update само защото преди седмица си загубих джейла поради замяна на телефона. Добре познатия на всички проблем с Power Button, който просто спира да работи. Тъй като се намирам в Дубай и тук Face Time е скрит в OS-а, единственият начин да го ползваш е след джейл. Та реших, че така и так няма джейл то поне да видя новите функции.(които са доста добри и много отдавна трябжаше да са там....)
Та сега:
1. Новият вид не ми харесва. Дока е ужасен. Лентата там би трябвало да я няма за да изгкеъда поне малко по-добре. Когато сложиш цнимка за Lock Screen Wallpaper, то не можеш да нагласиш как да изглежда.Системата сама избира и става ужас...Сега просто трябва да ползваш това ковто е в менюто на Wallpaper-а за да изглежда прилично. Каква тъпня.
2. Супер тъпо е че сега мога да отказвам обажданичта само когато телефона е отключен. Това е ужасно недомислено,а и с известните проблеми на точно този бутон това решение е наистина странно.
3. Face Time няма, заради договореностите на местните оператори и Apple. Това добре, но защо Apple са оставили някои настройки? За да ме дразнят още повече или да да ида да си купя един от Щатите. Преди всичко липсваше.
4. При мен времето е само с текст. Къде са иконките - слънчево,облачно и т.н?
5. Батерията - никога не ми е пречило че пада малко по бързо от очакванията (от 2007 ползвам само iPhone), но това е вече върха. Освен че имам зарядно в къщи, в колата и в офиса но и сега ще трябва да си го нося в чантата....
6. Лаг са сега нчмам,5-цата е ок. 4S-а ще го държа как то е за да мога поне на него да си ползвам Face Time-a
7. И последно Сири е много бавна, но може и да е от това че сърварите са доста натоварени.
И нещо странно за накрая. Когато упдейтнах и синхронизирах телефона ми се появиха апп-ове инсталирани през Инстолус и други подобни. Лошо няма, но те не работят.Даже и не крашват.Стоятс си просто на страницата. Можеш да ги изстриеш но при следжащото синхронизиране те пак са там. Хякои да помага че ме влудяват.Преди тези апп-ове не се инсталираха изобщо ако нямаш необходимият джейл и съответния пач от Сидия.
Edit : И още нещо след упдейта и синхронизацията някои от албумите ми са без снимка. В iTunes снимките са там но в телефона ги няма. А сега чуди се
Аз направих update само защото преди седмица си загубих джейла поради замяна на телефона. Добре познатия на всички проблем с Power Button, който просто спира да работи. Тъй като се намирам в Дубай и тук Face Time е скрит в OS-а, единственият начин да го ползваш е след джейл. Та реших, че така и так няма джейл то поне да видя новите функции.(които са доста добри и много отдавна трябжаше да са там....)
Та сега:
1. Новият вид не ми харесва. Дока е ужасен. Лентата там би трябвало да я няма за да изгкеъда поне малко по-добре. Когато сложиш цнимка за Lock Screen Wallpaper, то не можеш да нагласиш как да изглежда.Системата сама избира и става ужас...Сега просто трябва да ползваш това ковто е в менюто на Wallpaper-а за да изглежда прилично. Каква тъпня.
2. Супер тъпо е че сега мога да отказвам обажданичта само когато телефона е отключен. Това е ужасно недомислено,а и с известните проблеми на точно този бутон това решение е наистина странно.
3. Face Time няма, заради договореностите на местните оператори и Apple. Това добре, но защо Apple са оставили някои настройки? За да ме дразнят още повече или да да ида да си купя един от Щатите. Преди всичко липсваше.
4. При мен времето е само с текст. Къде са иконките - слънчево,облачно и т.н?
5. Батерията - никога не ми е пречило че пада малко по бързо от очакванията (от 2007 ползвам само iPhone), но това е вече върха. Освен че имам зарядно в къщи, в колата и в офиса но и сега ще трябва да си го нося в чантата....
6. Лаг са сега нчмам,5-цата е ок. 4S-а ще го държа как то е за да мога поне на него да си ползвам Face Time-a
7. И последно Сири е много бавна, но може и да е от това че сърварите са доста натоварени.
И нещо странно за накрая. Когато упдейтнах и синхронизирах телефона ми се появиха апп-ове инсталирани през Инстолус и други подобни. Лошо няма, но те не работят.Даже и не крашват.Стоятс си просто на страницата. Можеш да ги изстриеш но при следжащото синхронизиране те пак са там. Хякои да помага че ме влудяват.Преди тези апп-ове не се инсталираха изобщо ако нямаш необходимият джейл и съответния пач от Сидия.
Edit : И още нещо след упдейта и синхронизацията някои от албумите ми са без снимка. В iTunes снимките са там но в телефона ги няма. А сега чуди се
Последно промяна от komodeno на 20 Сеп 2013, 15:31, променено общо 2 пъти.
Magic Mouse
iPod Nano - 8GB
Magic Mouse
iPod Nano - 8GB
Хора, имам проблем. Телефона ми е фабрично заключен към Мтел с версия 5.1 джейлнат. Тръгнах направо от телефона да го ъпдейтвам и сега стои само в рековъри мод и иска свързване с iTunes. Като се свърже иска restore и след това update чрез iTunes. Натискам restore и ми излиза грешка 3 и нещо, както при другите. махнах онези два реда от host, рестартирам и пак същата работа... какво да правя ?
Колеги,ако натисна restore в iTines какво ще последва?? ще се затрият ли всичките приложения и каква ще е iOS ??
- Angel-Petkov
Аз не съм особено очарован как върви на iPad 4. Прекалено много насича, на моменти зацикля. Най - бавно е като искам да си сменя тапета - докато отвори който и да е от тапетите, минават около 4-5 секунди и тогава чак ги отваря...
iPhone 7 Plus / iPhone 6 / iPhone 5C / iPhone 5 / iPhone 4
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
И пак не виждам това радио в "Music". Гледах, рових и нищо.
Батерията е ужасна. Ползвам го както и преди. Батерията ми в момента е на 28%. С iOS 6 по това време със същот ползване е над 50%.
Батерията е ужасна. Ползвам го както и преди. Батерията ми в момента е на 28%. С iOS 6 по това време със същот ползване е над 50%.
отвори Music и долу w ляво е радиото!radiwwww написа:Това iradio и при мен го няма никъде.
Magic Mouse
iPod Nano - 8GB
Magic Mouse
iPod Nano - 8GB
Току що и аз ъпдейтнах моята 4ка. Първите ми впечатления от iOS 7 са положителни.
Предполагам, че с времето ще свикна с новата визия и дизайн. Иначе не усещам лаг, може би има съвсем леко забавяне от 1 секунда, но не е фатално. Смятам го за съвсем нормално, а и съм сигурен, че на iPhone 5 върви доста по-гладко заради по-добрия процесор. Има някои неща, които може би трябваше да бъдат добавени, но поради една или друга причина не са. Едно от тях е пряк път към връзка с мобилният нет (3G). Мисля че са могли да го добавят в Control center и се надявам да го оправят при някой от ъпдейтите след време. Времето от предната iOS в нотификацийте също ми липсва, но и това не е болка за умиране. Орязана е в сравнение с iPhone 5, но това се знаеше още от самото начало. Харесва ми и засега не съжалявам, че ъпдейтнах.
Предполагам, че с времето ще свикна с новата визия и дизайн. Иначе не усещам лаг, може би има съвсем леко забавяне от 1 секунда, но не е фатално. Смятам го за съвсем нормално, а и съм сигурен, че на iPhone 5 върви доста по-гладко заради по-добрия процесор. Има някои неща, които може би трябваше да бъдат добавени, но поради една или друга причина не са. Едно от тях е пряк път към връзка с мобилният нет (3G). Мисля че са могли да го добавят в Control center и се надявам да го оправят при някой от ъпдейтите след време. Времето от предната iOS в нотификацийте също ми липсва, но и това не е болка за умиране. Орязана е в сравнение с iPhone 5, но това се знаеше още от самото начало. Харесва ми и засега не съжалявам, че ъпдейтнах.
За iRadio трябва да се смени региона на Apple ID-то на Unated States..
iPhone 5 32GB Black
MacBook Pro 15" Core i7 Retina
Scylla написа:Да напиша и аз моите забележки от iOS7 iP 5
Само за батерията не мога да споделя мнението ти. При мен на 4Ската фърчи доста по-бързо. Иначе има много неща да изпипват, докато стигнат до нивото на iOS6. Говоря като бързина предимно.
Току що ъпдйтнах на айпада, засега се държи добре има лек лаг на клавиатурата, но не е толкова фатално.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
Като стартирам например Viber и в началото го отваря горе самата програма премигва някакво много шантаво и Facebook също . само при мен ли е така ?
M@Rteen написа:За iRadio трябва да се смени региона на Apple ID-то на Unated States..
Откъде се сменяше?
Някой знае ли на 7цата от къде мога да видя кое колко батерията ми дърпа ?
А снощи сложих iOS7,но честно казано много повече съм доволен от 6.1.4.Със iphone5 съм.Скапан ъпдейт е,това е лично мнение.Не мога да гледам клиповете които съм направил,на цял екран хоризонтално(landscape).Просто екрана не се завърта
.Даже и снимките не мога да завърти автоматично.Трябва примерно да започна да снимам клип в нормално положение,прав телефон,след което да го завъртя в landscape докато снимам.След това при преглеждането на клипа се гледа както трябва.При вас колеги има ли го това дранещо и глупаво нещо.Не виждам настройка в менюто за автоматично завъртане.Моля споделете как работи камерата при вас.

Settings/iTunes & App Store клик върху ID-то, View Apple ID, Country/Region избираш US(първа в списъка)Sovar написа:M@Rteen написа:За iRadio трябва да се смени региона на Apple ID-то на Unated States..
Откъде се сменяше?
iPhone 5 32GB Black
Който има проблем с набирането, т.е не се чува никакъв сигнал, ето го и решението.
Reset all content and settings-->Set up as new---> Reset all network settings. Мисля, че може и само с последното.
Reset all content and settings-->Set up as new---> Reset all network settings. Мисля, че може и само с последното.
На 4с с 6.1 отключен с гевей ако го ъпдейтна дали ще проработи? Някой да е пробвал.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
Имах за ъпдейт Скайп и Вайбър, ъпдейтнах ги и пак си останаха в Updates, всички ъпдейтнати приложения ли ще си остават в Updates? Преди не беше така, след ъпдейт си изчезваха?!
Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
На айпада е яка на петицата несъм я сложил заради джейла, а на приятелката на 4с ката заради гевея. Но като цяло все едно съм с ново устройство и ме кефи много.
6S factory unlocked
Ipad 4 wifi
Ipad 4 wifi
Някой ще каже ли как може да се върнем обратно на 6.1.3 ?
За 10 мин на 3g паднах от 20 на 1 процент.
Направиха пластмасов телефон и пластмасова операционна система. Егати андроида направиха.
За 10 мин на 3g паднах от 20 на 1 процент.
Направиха пластмасов телефон и пластмасова операционна система. Егати андроида направиха.
Последно промяна от sasho2210 на 20 Сеп 2013, 17:54, променено общо 1 път.