iOS 7
Re: iOS 7
Моля някой който има представа и може да даде компетентен отговор на питанията ми, нека бъде така добър и да го направи!!! (Погледнете горните ми постове!) Благодаря!
Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
Да попитам , само при мене ли е така или не съм единствен. С 5ца съм и преди няколко часа ъпдейтнах до ios7, та въпроса е там, че при отключване, като натисна хоум бутона има много голям интервал от време при натискането на бутона и светването на дисплея..
iPhone 5 white
Струва ли си да се лишиш от jailbreak зареди ios 7?
Още се двоумя дали да направя ъпдейт.
Още се двоумя дали да направя ъпдейт.
^^Чак пък много голям не, но има някакво забавяне да. При мен се случва да лагва и при скролване между аповете с новия мултитаскинг. Increase contrast ми е на on. Дано до 2 седмици пуснат ъпдейт да си оправят простотиите.
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ами при мене е нещо от порядъка на секунда , и ми се струва че е малко много 

iPhone 5 white
Увеличение на контраста. С пояснение: Подобряване на контраста в някои от фоновете с цел подобряване читаемостта на текста.Sovar написа:За какво е този контраст?
Как влияе това върху бързината нямам на идея както се твърди в някои от постовете тук.
Нелогично е , но наистина помага за лага.operacom написа:Увеличение на контраста. С пояснение: Подобряване на контраста в някои от фоновете с цел подобряване читаемостта на текста.Sovar написа:За какво е този контраст?
Как влияе това върху бързината нямам на идея както се твърди в някои от постовете тук.
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
При OFF ми лагва, при ON - лети. Досега съм бил на OFF, без да го сменям аз. Сега няма лаг при клавиатурата ...ircninja написа:Така с два телефона съм в ръцете в момета и двата са 4S и двата са с iOS7 и на двата телефона Increase contrast е на Off, само че на едният лагва(сече), а на другият Не?!?!?Някой да има представа, защо е така и от къде може да е проблема?! (Да добавя и на двата Location Services е Off!)
P.S.
Мале, тоя телефон литна

- keeponrollin
Някой може ли да систематизира кои са нещата които може да направим, с цел да върви по-бързо ОС-а на iphone4/4s...ясно че ОС-а им идва тежко, но все пак, докато пристигне 5S, какво можем да вкллючим/изключим за да стане малко по-бързо и плавно.
Засега видях Increase contrast-ON.
Засега видях Increase contrast-ON.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Има случаи, в които при "ON" лагва, ако видиш моя коментар и по-точно - цитирания текст в него.
За съжаление при increase contrast на On се губи част от чара на системата, control центъра го рекламираха Юни, че е като хамелеон и се променя спрямо бекраунда, а при контрасна на on си е винаги сив. 2 снимки за пример. Дано скоро пуснат ъпдейт и дори да си е на off това да си работи без лаг.
Increase Contrast на On

Increase Contrast на Off

Increase Contrast на On

Increase Contrast на Off

Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ммм, да. Вече съм на "OFF". Може да е по-бавно, но е толкова грозен този сив цвят, който ми излиза сега ..
Ето и нещо, което го пробвах и работи!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... CRUj8#t=49
Ето и нещо, което го пробвах и работи!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... CRUj8#t=49
Имам 1 тъп въпрос но какво да се прави това increase contrast от аир дроп ли се включва и за какво служи защото при мен няма опция он имам само off contacts only и everone
От настройките в менюто се прави няма нищо общо с airdrop.
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
да оправих се но аир дропа за какво е ... само при мен ли wi fi се губи просто се 1 се изключва май става като си заключа телефона и го отключа след 2 3 мин той просто не се стартира автоматично ами трябва да отиде в настройките му и почва да търси веднага мрежата ..
Последно промяна от firesing на 20 Сеп 2013, 02:57, променено общо 2 пъти.
За пращане на неща. Изгледай презентацията на ios 7 от сайта на Apple. Не се задържа, слайдваш ги нагоре.
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
gost е обяснил кво прави increase contrast, просто изключва прозрачния ефект, който явно още не е доизпипан, щом лагва дори при 5-цата..
Не изглежда много яко без него, ама предпочитам да си върви гладко всичко, отколкото да насича като 3G, като си въртя телефона в снимки или съобщения.
Ще го оправят скоро бе.. кво сте се депресирали
Не изглежда много яко без него, ама предпочитам да си върви гладко всичко, отколкото да насича като 3G, като си въртя телефона в снимки или съобщения.
Ще го оправят скоро бе.. кво сте се депресирали

На същото място в настройките има опция Reduce Motion -като е на on спира паралакс ефекта с иконите и фона. Надявам се и това да помогне малко, но при мен лагва дори клавиатурата докато пиша това.
То този ефект така и така го няма при 4/4С.. Така че при петиците само се губиgost написа:За съжаление при increase contrast на On се губи част от чара на системата, control центъра го рекламираха Юни, че е като хамелеон и се променя спрямо бекраунда, а при контрасна на on си е винаги сив. 2 снимки за пример. Дано скоро пуснат ъпдейт и дори да си е на off това да си работи без лаг.
Increase Contrast на On
Increase Contrast на Off
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
Потвърждавам безпроблемно работа на Gevey ultra s на IPhone 4s.
Оф, хора, пазете се от големи разбирачи, че навсякъде са се навъдили. И как точно определени, че го няма на 4S?iTouch написа:То този ефект така и така го няма при 4/4С.. Така че при петиците само се губи
-
Здравейте колеги!
Искам да ви попитам за IOS7 - как се държи на Iphone4, и трябва ли да кача до 6.1.3 понеже сега съм с 6.0.1?
Искам да задам и друг въпрос - мястото му може да не е за тук за което се извинявам - форумът регистриран ли е в тапаталк и ако е може ли да ме упътите от къде да погледна как да го настроя.
Благодаря предварително!
Искам да ви попитам за IOS7 - как се държи на Iphone4, и трябва ли да кача до 6.1.3 понеже сега съм с 6.0.1?
Искам да задам и друг въпрос - мястото му може да не е за тук за което се извинявам - форумът регистриран ли е в тапаталк и ако е може ли да ме упътите от къде да погледна как да го настроя.
Благодаря предварително!
- svetoslav ivanov
Като ъпдейтнах с ios7 на Iphone 5 имах проблеми с набирането или мен да ме набират.Провеждам няколко разговора и се губи обхвата и като ме набере някои и му показва че телефонът ми е изключил.Спрях Data roaminga и за сега проблема изчезна.А спрямо батерията ми се струва че свършва по барзо от IOS 6.1.4.Абе има какво да се желае още и да но със следващия ъпдейт да си оправт софта.
Iphone 5S 16GB Space Grey
[quote="viktor_k"]Снощи и аз ъпдейтнах до iOS 7. С Айфон 5 съм.
Първите ми впечатления са, че телефонът е съвсем малко по-бавен. При набиране има леко забавяне, докато в 6-цата го нямаше това. Екранът се отваря плавно, а не веднага. На пръв поглед батерията държи по-малко. Направих ресет на телефона и като че ли проблемът долу горе се оправи, но все пак поне с около 30% по-малко държи.
Преди като излезе iOS 6 също имаше проблеми с батерията и заграяване на телефона, но след това беше пуснат ъпдейт, който оправи проблемите. Има ли надежда да има ъпдейт и за 7-цата, защото започвам да съжалявам, че ъпдейтнах. Имах по-големи очаквания? Но пък новите възможности са много добри.[/quote
Чета доста коментари и се чудя как може да сте толкова дребнави ....
Първите ми впечатления са, че телефонът е съвсем малко по-бавен. При набиране има леко забавяне, докато в 6-цата го нямаше това. Екранът се отваря плавно, а не веднага. На пръв поглед батерията държи по-малко. Направих ресет на телефона и като че ли проблемът долу горе се оправи, но все пак поне с около 30% по-малко държи.
Преди като излезе iOS 6 също имаше проблеми с батерията и заграяване на телефона, но след това беше пуснат ъпдейт, който оправи проблемите. Има ли надежда да има ъпдейт и за 7-цата, защото започвам да съжалявам, че ъпдейтнах. Имах по-големи очаквания? Но пък новите възможности са много добри.[/quote
Чета доста коментари и се чудя как може да сте толкова дребнави ....
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD