iOS 7

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
Аватар
ircninja
supporter

Re: iOS 7

Мнение от ircninja »

Моля някой който има представа и може да даде компетентен отговор на питанията ми, нека бъде така добър и да го направи!!! (Погледнете горните ми постове!) Благодаря!
Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
joreto_pz

Мнение от joreto_pz »

Да попитам , само при мене ли е така или не съм единствен. С 5ца съм и преди няколко часа ъпдейтнах до ios7, та въпроса е там, че при отключване, като натисна хоум бутона има много голям интервал от време при натискането на бутона и светването на дисплея..
iPhone 5 white
code

Мнение от code »

Струва ли си да се лишиш от jailbreak зареди ios 7?
Още се двоумя дали да направя ъпдейт.
gost

Мнение от gost »

^^Чак пък много голям не, но има някакво забавяне да. При мен се случва да лагва и при скролване между аповете с новия мултитаскинг. Increase contrast ми е на on. Дано до 2 седмици пуснат ъпдейт да си оправят простотиите.
Iphone 5 16GB, iOS 7

Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
joreto_pz

Мнение от joreto_pz »

Ами при мене е нещо от порядъка на секунда , и ми се струва че е малко много :D
iPhone 5 white
gost

Мнение от gost »

Секунда е много, не е толкова при мен.
Iphone 5 16GB, iOS 7

Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
operacom

Мнение от operacom »

Sovar написа:За какво е този контраст?
Увеличение на контраста. С пояснение: Подобряване на контраста в някои от фоновете с цел подобряване читаемостта на текста.
Как влияе това върху бързината нямам на идея както се твърди в някои от постовете тук.
gost

Мнение от gost »

operacom написа:
Sovar написа:За какво е този контраст?
Увеличение на контраста. С пояснение: Подобряване на контраста в някои от фоновете с цел подобряване читаемостта на текста.
Как влияе това върху бързината нямам на идея както се твърди в някои от постовете тук.
Нелогично е , но наистина помага за лага.
Iphone 5 16GB, iOS 7

Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Sovar

Мнение от Sovar »

ircninja написа:Така с два телефона съм в ръцете в момета и двата са 4S и двата са с iOS7 и на двата телефона Increase contrast е на Off, само че на едният лагва(сече), а на другият Не?!?!?Някой да има представа, защо е така и от къде може да е проблема?! (Да добавя и на двата Location Services е Off!)
При OFF ми лагва, при ON - лети. Досега съм бил на OFF, без да го сменям аз. Сега няма лаг при клавиатурата ...

P.S.

Мале, тоя телефон литна :D :D
Аватар
keeponrollin

Мнение от keeponrollin »

Някой може ли да систематизира кои са нещата които може да направим, с цел да върви по-бързо ОС-а на iphone4/4s...ясно че ОС-а им идва тежко, но все пак, докато пристигне 5S, какво можем да вкллючим/изключим за да стане малко по-бързо и плавно.

Засега видях Increase contrast-ON.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Sovar

Мнение от Sovar »

Има случаи, в които при "ON" лагва, ако видиш моя коментар и по-точно - цитирания текст в него.
gost

Мнение от gost »

За съжаление при increase contrast на On се губи част от чара на системата, control центъра го рекламираха Юни, че е като хамелеон и се променя спрямо бекраунда, а при контрасна на on си е винаги сив. 2 снимки за пример. Дано скоро пуснат ъпдейт и дори да си е на off това да си работи без лаг.
Increase Contrast на On
Изображение

Increase Contrast на Off
Изображение
Iphone 5 16GB, iOS 7

Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Sovar

Мнение от Sovar »

Ммм, да. Вече съм на "OFF". Може да е по-бавно, но е толкова грозен този сив цвят, който ми излиза сега ..

Ето и нещо, което го пробвах и работи!

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... CRUj8#t=49
firesing

Мнение от firesing »

Имам 1 тъп въпрос но какво да се прави това increase contrast от аир дроп ли се включва и за какво служи защото при мен няма опция он имам само off contacts only и everone
gost

Мнение от gost »

От настройките в менюто се прави няма нищо общо с airdrop.
Iphone 5 16GB, iOS 7

Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
firesing

Мнение от firesing »

да оправих се но аир дропа за какво е ... само при мен ли wi fi се губи просто се 1 се изключва май става като си заключа телефона и го отключа след 2 3 мин той просто не се стартира автоматично ами трябва да отиде в настройките му и почва да търси веднага мрежата ..
Последно промяна от firesing на 20 Сеп 2013, 02:57, променено общо 2 пъти.
gost

Мнение от gost »

За пращане на неща. Изгледай презентацията на ios 7 от сайта на Apple. Не се задържа, слайдваш ги нагоре.
Iphone 5 16GB, iOS 7

Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
icak

Мнение от icak »

gost е обяснил кво прави increase contrast, просто изключва прозрачния ефект, който явно още не е доизпипан, щом лагва дори при 5-цата..

Не изглежда много яко без него, ама предпочитам да си върви гладко всичко, отколкото да насича като 3G, като си въртя телефона в снимки или съобщения.

Ще го оправят скоро бе.. кво сте се депресирали :))
sasho2210

Мнение от sasho2210 »

На същото място в настройките има опция Reduce Motion -като е на on спира паралакс ефекта с иконите и фона. Надявам се и това да помогне малко, но при мен лагва дори клавиатурата докато пиша това.
Аватар
iTouch

Мнение от iTouch »

gost написа:За съжаление при increase contrast на On се губи част от чара на системата, control центъра го рекламираха Юни, че е като хамелеон и се променя спрямо бекраунда, а при контрасна на on си е винаги сив. 2 снимки за пример. Дано скоро пуснат ъпдейт и дори да си е на off това да си работи без лаг.
Increase Contrast на On
Изображение

Increase Contrast на Off
Изображение
То този ефект така и така го няма при 4/4С.. Така че при петиците само се губи
...за един по-съвършен свят...
*iPhone 6S 128GB, Apple Macbook Pro 15' 2012, Apple Watch Steel 42mm, iPod Shuffle 2nd gen*
plamenhh

Мнение от plamenhh »

Потвърждавам безпроблемно работа на Gevey ultra s на IPhone 4s.
Android4o

Мнение от Android4o »

iTouch написа:То този ефект така и така го няма при 4/4С.. Така че при петиците само се губи
Оф, хора, пазете се от големи разбирачи, че навсякъде са се навъдили. И как точно определени, че го няма на 4S?
vassil_gamzoff

Мнение от vassil_gamzoff »

Здравейте колеги!
Искам да ви попитам за IOS7 - как се държи на Iphone4, и трябва ли да кача до 6.1.3 понеже сега съм с 6.0.1?
Искам да задам и друг въпрос - мястото му може да не е за тук за което се извинявам - форумът регистриран ли е в тапаталк и ако е може ли да ме упътите от къде да погледна как да го настроя.
Благодаря предварително!
Аватар
svetoslav ivanov

Мнение от svetoslav ivanov »

Като ъпдейтнах с ios7 на Iphone 5 имах проблеми с набирането или мен да ме набират.Провеждам няколко разговора и се губи обхвата и като ме набере някои и му показва че телефонът ми е изключил.Спрях Data roaminga и за сега проблема изчезна.А спрямо батерията ми се струва че свършва по барзо от IOS 6.1.4.Абе има какво да се желае още и да но със следващия ъпдейт да си оправт софта.
Iphone 5S 16GB Space Grey
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

[quote="viktor_k"]Снощи и аз ъпдейтнах до iOS 7. С Айфон 5 съм.
Първите ми впечатления са, че телефонът е съвсем малко по-бавен. При набиране има леко забавяне, докато в 6-цата го нямаше това. Екранът се отваря плавно, а не веднага. На пръв поглед батерията държи по-малко. Направих ресет на телефона и като че ли проблемът долу горе се оправи, но все пак поне с около 30% по-малко държи.

Преди като излезе iOS 6 също имаше проблеми с батерията и заграяване на телефона, но след това беше пуснат ъпдейт, който оправи проблемите. Има ли надежда да има ъпдейт и за 7-цата, защото започвам да съжалявам, че ъпдейтнах. Имах по-големи очаквания? Но пък новите възможности са много добри.[/quote

Чета доста коментари и се чудя как може да сте толкова дребнави ....
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Публикувай отговор