Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Тегаво работи на 4s, а и батерията замина доста бързо. Щом мене ме дразни дето имам и андроид в джоба... Това си е направено за мощна машина - за новия 5s и за 5-ца евентуално. Иначе ми харесва.
whitesnake84 написа:Аз съм с 4S бета 6,нито на Itunes нито на телефона имам update
какво става?
Колега и при мен е същото положението,не излиза никакъв ъпдейт финална версия на iOS7,и аз съм с бета версията на ios7 за програмисти още от юни месец.Някой ако знае нещо да помогне,
Някой може ли да ми каже някаква програма за сваляне на SMS-ите от телефона на компа и как да си ги върна после, не искам да връщам бекъп от айклауд-а защото ще правя рестор и сет ас ню, с Iphone 4s 6.1.2. jailbreak съм.
maintf написа:Аз забелязвам следното нещо. Преди, когато ти звънне някой и му затвориш със Sleep бутона излизаше нотификация на диспеля. Сега нищо.
Да това е доста кофти пропуск..
А сега затваряш като натиснеш два пъти power бутона!
Винаги се е затваряло с две натискания на power бутона, първо натискане просто спира да звъни мелодията и второто
натискане е за затваряне, а пък мен доста ме кефи че не се показва след затваряне пропуснато, щом съм затворил значи не е
пропуснато
Това е повече от ясно , проблема е, че няма нотификация на кой си затворил и на кой трябва да се обадиш после [/quote]
Натискаш Remind me и то даже ти прави Reminder [/quote]
Благодаря! Ето това беше професионален отговор
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW iPhone 6 128GB iOS 10 iPhone 7 256 GB Jet Black iPhone 7 256 Plus GB Silver
След цял ден ползване на телефона, мога да кажа, че има още какво да се изисква.
Забелязвам, че сякаш работи по-бавно телефонът. При отключване с код се забелязва забавяне спрямо iOS 6.
При отваряне на Settings има забавяне и се появява лек лаг, за съжаление.
При iMessages има бъг. Дал съм "отметка" да не изпраща съобщение, ако се загуби интернет връзката, обаче, той смело си праща SMS-чета, който се таксуват.
Изглежда ми и по-бавничък при смяна на екраните.
Има лаг при "обръщане" на клавиатурата, когато се пише SMS.
Батерията също пада по-бързичко. За 33 минути разговори (има го вече в iOS7), интернет през Cellular (доста малко), слушане на музика, пращане на СМС-и и e-mail - резултата е 3 часа usage, 7 stand, 48% батерия.
Вярно има лаг при обръщане на клавиатурата в messages, ей сега пробвах, а съм с 5тица. Та явно проблема не е телефона, е нещо от самата ОС, сигурен съм че и на новия 5S ще лагва така. Иначе цялостно на 5 си работи идеално, но това се очакваше все пак 5 е 1:1 с 5C, а трябва да си продават новата пластмаса 5C. Намирам някой неща по-бързи от преди(сравнение с iOS 6), като мултитаскинга, а някои леко по-бавни като например времето от отключване докато може да се слайдне до 2рия скрийн примерно, преди на 6 можеше докато иконите още се "движат" а тук докато не си дойдат на местата няма мърдане.
Ако някой е видял някой готин wallpaper за хоум скрийна да пусне линк, че тези вградените нещо не ме радват динамичнитие, някак си ми дразнят очите и не се виждат добре иконите.
georgilsfc написа:Някой може ли да ми каже някаква програма за сваляне на SMS-ите от телефона на компа и как да си ги върна после, не искам да връщам бекъп от айклауд-а защото ще правя рестор и сет ас ню, с Iphone 4s 6.1.2. jailbreak съм.
Пробвай с DiskAid,но е платена!
iDon't Know Where i'M Going But i'M Sure Where i'Ve Been...
За всички на който им излиза ерор 3159 и аз имах същия проблем обаче се ядосах изтрих всичко от компюъра като свалени версий и свалих на ново официалната версия на иос7 и всичко си дойде на мястото:)
iPhone 3GS iPhone 4S iPhone 5 iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD iPhone 6 SPACE GREY iPhone 6S iPhone 7 PLUS RED
Колеги,при предишния iOS 6 при обаждане с плъзгане нагоре се появяваше опция за изключване на обаждането...а при iOS 7 не става.Има опция само за подсещане след 1 час и то два пъти трябва да натисна,което е адски неудобно и дразнещо според мен...Няма ли друг начин?
Искам да попитам от 2-3 седмици съм с iPhone 5. Още съм много слабо подготвен и затова ме интересува , сега в Software Update ми излиза iOS 7. Въпроса ми е има ли нещо по-специално, което трябва да направя или просто трябва да го инсталирам и това е ? Поздрави
Имам въпрос: Някой успял ли е да накара 5цата да се връзва автоматично с някакво хендсфри. Искам като се качвам в колата като си включа bluetooth да се връзва сам с вграденото хендсфри в колата... А не всеки път да влизам в Settings - Bluetooth - и да цъкам върху съответното устройство...
Пробвал съм на различни коли и различни хендфри слушалки...
Как може нещо толкова просто да го няма Поне при ios7 няма ли го
Аз съм с 4S направих ъпдейта през телефона и ми се вижда лееекоо бавничко(лагнато)!!!
Иначе за батерията: Usage: 2 Hours, 30 Minuts, Standby: 18 Hours, 58 Minutes. На 59% е батерията, само на разговори, WhatsApp, Cellular и Wi-Fi. Не е толкова зле... Само лага(забавянето ме дразни), дано го изчистят, как мислите?