Успях да си включа това с времето обаче само ми изписва температура без да ми показва иконки с времетоbvork написа:maintf написа:Здравейте колеги, някой да знае как се пуска нотификацията за статус за времето? При мен нещо не е активно.
Location Services must be enabled for the Weather app.
Go to Settings->Privacy->Location Services then scroll down to the Weather app and make sure its toggled on!!!!!!
iOS 7
Re: iOS 7
Да ви попитам дали някой знае дали iOS7 е съвместим със Gevey?
Здрайвете, сложих системата на 4-ката ми, ама не мога да направя никакъв ъпдейт на иконите. За фейсбук ясно, пише че става само за 5-ца, но пробвах с други приложения и пак не става.
Да съвместим е ако си със 4S !denis567 написа:Да ви попитам дали някой знае дали iOS7 е съвместим със Gevey?
- TheOriginal
При мен става.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Сега и при мен се ъпдейтнаха нещата, но други не се ....Батерията пада по бързо, поне при мен.
След дълга и натоварена нощ на сутринта успях да си активирам и моя 4S. Засега не съм особено очарован от представянето на iOS7. Виждам леко лагване, когато се завърта клавиатурата в messages става не плавно, а бавно и лагва, когато се заключва и се включва от power бутон има също лагване. Батерията също пада по-бързо май.
Сигурен ли си че е съвместим, защото много се чудя.
Опитах да downgrade-на до iOS 6.1.3 и телефонът влезе в Recovery Mode, wtf?
iPhone 4 16gb, 6.1.3
- keeponrollin
На мен ми дава:an error occurred downloading ios 7
И какво сега, просто цъкам пак Download & install и така докато стане?
(място имам)
(място имам)
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Да.keeponrollin написа:На мен ми дава:an error occurred downloading ios 7
(място имам)
iPhone 4 16gb, 6.1.3
Имам проблем с update-ите .. След като ми показа, че имам 6 нови приложения за update, натиснах update all и започнаха да се въртят кръгчетата, така от 30 минути .. Та въпроса ми е на някой друг случвало ли се е?
P.S. С iPhone 4 съм
P.S. С iPhone 4 съм

Да и аз имам проблем с ъпдейтите на приложенията с 4-ка съм...
На 4s и 5 няма проблем даже като ги пъдейтне седят с синя точка, може проблема да е в интернета ви.
iPhone 5S 32 GB - ФО
iPhone 5 16 GB - ФО
iPhone 4S 16 GB - ФО
iPhone 4 32 GB - ФО
iPhone 5 16 GB - ФО
iPhone 4S 16 GB - ФО
iPhone 4 32 GB - ФО
Рестартирах телефона и пак не стана работата.. И съм свързан към wi-fi от където винаги съм update-вал приложенията.. 

И аз така направих включвах, изключвах и пак същото.. И все пак се ъпдейтнаха някак си 4 5 приложения, но за сваляне и дума не може да става..
Аз също успях да направя update,но честно казано изобщо не ми допада новата iOS7.
Дизайна не ми допада и също така много ми лагва на iphone 4.
Има ли някой добър човек тук,който би ми помогнал с подробни стъпки как да направя downgrade.Изобщо не ги разбирам тези работи,нямам си понятие как се случват.
Телефонът ми е iPhone 4 ФЗ.
Дизайна не ми допада и също така много ми лагва на iphone 4.
Има ли някой добър човек тук,който би ми помогнал с подробни стъпки как да направя downgrade.Изобщо не ги разбирам тези работи,нямам си понятие как се случват.

Телефонът ми е iPhone 4 ФЗ.
iPhone 4 16gb ФЗ
- keeponrollin
Бахти та*ака са тия Епъл...не могат ли да купят още 2 пъти по толкова сървъри дето имат за да не се случват такива простотии и всеки втори да има някви грешки....при положение че продават устройства с продуктова реална цена 90-100$ с ШЕСТ пъти надценка, мисля че могат да си позволят ъпгрейд на насраните сървъри.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Май трябва да свържи към Itunes, но аз в момента нямам кабел...fresh_ написа:Рестартирах телефона и пак не стана работата.. И съм свързан към wi-fi от където винаги съм update-вал приложенията..
Е това е защото Apple потребителите са маниаци и 99% искат да си ъпдейтнат устройствата на момента. Няма смисъл да взимат допълнителни сървъри, след като натоварването ще е за 2-3 дни макс. И примерно iPhone 4s излиза 188$ да се произведе а iPhone 5 - 207$keeponrollin написа:Бахти та*ака са тия Епъл...не могат ли да купят още 2 пъти по толкова сървъри дето имат за да не се случват такива простотии и всеки втори да има някви грешки....при положение че продават устройства с продуктова реална цена 90-100$ с ШЕСТ пъти надценка, мисля че могат да си позволят ъпгрейд на насраните сървъри.
iPhone 5S 32 GB - ФО
iPhone 5 16 GB - ФО
iPhone 4S 16 GB - ФО
iPhone 4 32 GB - ФО
iPhone 5 16 GB - ФО
iPhone 4S 16 GB - ФО
iPhone 4 32 GB - ФО
- angelovarna
- Обратна връзка:
Добре, че разбираш от сървъри, та се изказа.
Знаеш ли от Apple какви сървърни помещения имат (с размерите на автомобилни заводи). Не е като да идеш до магазина да вземеш два компа и да им сложиш линукс, ... че "да купят 2 пъти повече сървъри"
Натоварването е огромно - устройствата не са хиляди, а десетки милиони, които се ъпдейтват по едно и също време!
Знаеш ли от Apple какви сървърни помещения имат (с размерите на автомобилни заводи). Не е като да идеш до магазина да вземеш два компа и да им сложиш линукс, ... че "да купят 2 пъти повече сървъри"

Натоварването е огромно - устройствата не са хиляди, а десетки милиони, които се ъпдейтват по едно и също време!
Последно промяна от angelovarna на 19 Сеп 2013, 13:11, променено общо 1 път.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Някой има ли представа, дали Air drop бачка само на 5, защото при мен на 5-та тръгва, на 4S го няма
4S няма да има дропчет 

Е, значи чакаме 6-таtuffy написа:Някой има ли представа, дали Air drop бачка само на 5, защото при мен на 5-та тръгва, на 4S го няма