iOS 7

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Публикувай отговор
icak

Re: iOS 7

Мнение от icak »

За хората, които забелязват малкия лаг на някои места при 4S, ето решението на проблема - "settings > general > accessibility > increase contrast - on".
Това изключва прозрачността на елементите, телефона се държи много по-добре без нея.
Sovar

Мнение от Sovar »

Аз не съм усетил лаг :)
justbones

Мнение от justbones »

Снощи около 23:30 успешно ъпдейтнах през Itunes от първия път, на 4-ка се държи много добре без никакъв лаг или зацепване на каквото и да било. И да попитам някой знае ли дали може да се направи цвета на менюто най-доло какъвто поискам или зависи от wallpaper-а ,става въпрос за там където се намират обажданията, сафарито, мюзик плейера, защото цвета се променя обаче е отвратителен. И вторият ми въпрос е автоматичният ъпдейт на приложения как може да се изключи и ако е включен само когато съм вързан към wi-fi ли ъпва или и през 3g-то?
fuji

Мнение от fuji »

Преди малко и аз ъпдейтнах минито.Харесвами новата визия,всичко мина без проблем,работи добре без забивания и лагове.
Iphone SE Ipad Mini
Аватар
Lupe_Fiasco

Мнение от Lupe_Fiasco »

Някой може ли да ми каже каква е тази грешка която ми изписва?

http://prikachi.com/images/762/6576762C.gif
iPhone 5 16GB black iOS 8.1.1 ФО
immelman

Мнение от immelman »

вече я имам и на ipad-овете в нас , 2 се държи прекрасно 4 и ipad mini е перфектен :))
Един мъж пуснал обява във вестника: „Търся съпруга“.
На следващия ден получил стотина писма. Във всички пишело: „Вземете моята“.
Аватар
ircninja
supporter

Мнение от ircninja »

Без звук при ънлок ли ще е вече? :)
Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
justbones

Мнение от justbones »

Lupe_Fiasco написа:Някой може ли да ми каже каква е тази грешка която ми изписва?

Виж това, не знам дали ще помогне
http://www.igeeksblog.com/fix-itunes-error-3194/
Аватар
Lupe_Fiasco

Мнение от Lupe_Fiasco »

justbones написа:
Lupe_Fiasco написа:Някой може ли да ми каже каква е тази грешка която ми изписва?

Помогна да,благодаря ти! :)
iPhone 5 16GB black iOS 8.1.1 ФО
xway

Мнение от xway »

има ли начин да направя от падащото меню горе като се отвори да ми показва примерно че е слънчево , да показва колко градуса е в момента в града . както беше при ios 6 ?
ivan_fsg

Мнение от ivan_fsg »

ircninja написа:Без звук при ънлок ли ще е вече? :)
явно, а забелязахте ли, че има ехо при заключване
iPhone 5S 32 GB - ФО
iPhone 5 16 GB - ФО
iPhone 4S 16 GB - ФО
iPhone 4 32 GB - ФО
filkata88

Мнение от filkata88 »

Ъпдейтнах и аз моята 4ка. Още не мога да свикна с новия дизайн, но това е нормално, все пак до сега съм бил само с официални ъпдейти ( без джейл). Време беше за нещо по-различно :) Има нови мелодии, при ънлок няма звук, клавиатурата е с нов дизайн(лично мен си ми по-харесваше старата O:-) )... Също така по-надолу в коментарите видях колега, когото и него го дразнеше цвета на менюто, където са главните иконки- не може да се променя(или поне аз не знам как). Падащото меню си е плюс за мен.Не ме кефи това,че като искам да изтрия определено повикване като преплъзна наляво и дам delete,не трие повикването,а влиза в инфото на самото повикване... Като цяло предната iOC си беше по-опростена или поне бях много привикнал към нея и си я харесвах много, но няма как искам да съм в крак с новите неща. Както си правя ъпдейт на програмите, така и на iOC си трябва :)) За тези, които се питат как се държи на 4ката- държи си се супер добре, без лагове( все пак това е Apple O:-) ). За батерията не мога да кажа още как е, но си мисля, че няма да има кой знае каква разлика с предната iOC :-w
Iphone 6 64GB No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
ivan_fsg

Мнение от ivan_fsg »

filkata88 написа:Ъпдейтнах и аз моята 4ка. Още не мога да свикна с новия дизайн, но това е нормално, все пак до сега съм бил само с официални ъпдейти ( без джейл). Време беше за нещо по-различно :) Има нови мелодии, при ънлок няма звук, клавиатурата е с нов дизайн(лично мен си ми по-харесваше старата O:-) )... Също така по-надолу в коментарите видях колега, когото и него го дразнеше цвета на менюто, където са главните иконки- не може да се променя(или поне аз не знам как). Падащото меню си е плюс за мен.Не ме кефи това,че като искам да изтрия определено повикване като преплъзна наляво и дам delete,не трие повикването,а влиза в инфото на самото повикване... Като цяло предната iOC си беше по-опростена или поне бях много привикнал към нея и си я харесвах много, но няма как искам да съм в крак с новите неща. Както си правя ъпдейт на програмите, така и на iOC си трябва :)) За тези, които се питат как се държи на 4ката- държи си се супер добре, без лагове( все пак това е Apple O:-) ). За батерията не мога да кажа още как е, но си мисля, че няма да има кой знае каква разлика с предната iOC :-w
Това с триенето на обажданията работи, плъзни от средата на името и после най-вдясно натисни изтрий, аз отначало също си помислих, че влиза в инфото защото плъзгах или инфо бутона или с дебелите ми пръсти натисках инфо вместо изтрий. Пробвай да видиш.
iPhone 5S 32 GB - ФО
iPhone 5 16 GB - ФО
iPhone 4S 16 GB - ФО
iPhone 4 32 GB - ФО
gost

Мнение от gost »

Дано разработчиците да се позабързат малко и вкарат новата клавиатура в апове като whatsapp, viber и messenger възможно най-скоро, че така различна е тъпо и повече ме радва новата.

П.С Докато писах излезна ъпдейт на фейсбук, доста е променен и е с новата клавиатура, дано скоро ъпдейтнат и месинджъра.
Iphone 5 16GB, iOS 7

Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Wesselin

Мнение от Wesselin »

Привет колеги,

Както всички, така и аз ъпнах, за момента съм горе-долу доволен. Но едно ме притеснява - преди имах възможност без да натискам "lock" бутона да прекъсвам обаждането, тъй като имаше опция "decline" не зависимо дали телефона е заключен или не. Докато тук не виждам тази опция или поне не съм я открил до сега. Ако някой е запознат моля да ме уведоми :)

Поздрави
ivan_fsg

Мнение от ivan_fsg »

Wesselin написа:Привет колеги,

Както всички, така и аз ъпнах, за момента съм горе-долу доволен. Но едно ме притеснява - преди имах възможност без да натискам "lock" бутона да прекъсвам обаждането, тъй като имаше опция "decline" не зависимо дали телефона е заключен или не. Докато тук не виждам тази опция или поне не съм я открил до сега. Ако някой е запознат моля да ме уведоми :)

Поздрави
Същото е, когато някой ти звъни натискаш лок бутона един път и спираш звука, натискаш го втори път и отказваш обаждането, има и опция да ти напомни примерно след час, че някой ти е звънял или да му пратиш съобщение (имаше го и на iOS 6)
iPhone 5S 32 GB - ФО
iPhone 5 16 GB - ФО
iPhone 4S 16 GB - ФО
iPhone 4 32 GB - ФО
filkata88

Мнение от filkata88 »

ivan_fsg написа:
filkata88 написа:Ъпдейтнах и аз моята 4ка. Още не мога да свикна с новия дизайн, но това е нормално, все пак до сега съм бил само с официални ъпдейти ( без джейл). Време беше за нещо по-различно :) Има нови мелодии, при ънлок няма звук, клавиатурата е с нов дизайн(лично мен си ми по-харесваше старата O:-) )... Също така по-надолу в коментарите видях колега, когото и него го дразнеше цвета на менюто, където са главните иконки- не може да се променя(или поне аз не знам как). Падащото меню си е плюс за мен.Не ме кефи това,че като искам да изтрия определено повикване като преплъзна наляво и дам delete,не трие повикването,а влиза в инфото на самото повикване... Като цяло предната iOC си беше по-опростена или поне бях много привикнал към нея и си я харесвах много, но няма как искам да съм в крак с новите неща. Както си правя ъпдейт на програмите, така и на iOC си трябва :)) За тези, които се питат как се държи на 4ката- държи си се супер добре, без лагове( все пак това е Apple O:-) ). За батерията не мога да кажа още как е, но си мисля, че няма да има кой знае каква разлика с предната iOC :-w
Това с триенето на обажданията работи, плъзни от средата на името и после най-вдясно натисни изтрий, аз отначало също си помислих, че влиза в инфото защото плъзгах или инфо бутона или с дебелите ми пръсти натисках инфо вместо изтрий. Пробвай да видиш.
Благодаря ти, стана :))
Iphone 6 64GB No Jailbreak
Ipad Air 16GB Wifi No Jailbreak
Аватар
maintf

Мнение от maintf »

Здравейте колеги, някой да знае как се пуска нотификацията за статус за времето? При мен нещо не е активно.

Изображение
First Generation iPhone 8GB with 2.1 FW
iPhone 6 128GB iOS 10
iPhone 7 256 GB Jet Black
iPhone 7 256 Plus GB Silver
CHTLSY

Мнение от CHTLSY »

Не знам, ама аз съм доста разочарован. Може би е от мен проблемът, но не ми допада това, че не мога и една дума да напиша, без значение дали в браузъра, когато търся в телефона, или където и да е другаде, без да ми забие телефонът.
iPhone 4 16gb, 6.1.3
xway

Мнение от xway »

много ма кефи плавното светване и изгасяне на екрана при отключване и заключване :)) . Новия iOS ми харесва . Давам му оценка 8 от 10 =)) . Единствено на моменти се усеща леко лаг с iPhone 4s съм
bvork
Обратна връзка:

Мнение от bvork »

maintf написа:Здравейте колеги, някой да знае как се пуска нотификацията за статус за времето? При мен нещо не е активно.

Изображение

Location Services must be enabled for the Weather app.
Go to Settings->Privacy->Location Services then scroll down to the Weather app and make sure its toggled on!!!!!!
bobybravo

Мнение от bobybravo »

За Weather и при мен го нямаше след като го стартирах от иконата намери текущата ми позиция и град. След това автоматично се появи в нотификейшъна и вече изписва температурата......
Аватар
alexsoon

Мнение от alexsoon »

justbones написа:

Аз въобще нямам такова нещо най от долу....
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
CHTLSY

Мнение от CHTLSY »

CHTLSY написа:Не знам, ама аз съм доста разочарован. Може би е от мен проблемът, но не ми допада това, че не мога и една дума да напиша, без значение дали в браузъра, когато търся в телефона, или където и да е другаде, без да ми забие телефонът.
Някой има ли предположение какво да направя, че да не се случва повече това.
iPhone 4 16gb, 6.1.3
tribaleo

Мнение от tribaleo »

чист рестор с 7.0
iPhone 5S FW 7.1.2
Публикувай отговор