iOS 7
Re: iOS 7
Ма,проблема си е мой дали ми харесва или не!!! Това е форум и пишем мнения,а не БОГОТВОРИМ Apple!MartinS написа:Много обичаш да храниш нещо.. като не ти харесва андроид и си готов, стига си мрънкал като пет годишно дете.Dell написа:Една от 200-те промени! Ехооооооо!Scylla написа:Направо в ДФУ и рестор през тунето и се оправи, между другото зшука при заключване е същия но има нещо като ехо хаха
Сигурно броят и новите мелодии....
За разлика от теб не съм сляп и заблуден!
Voice search-a в youtube още не работи, а го следя от бета 4, половината неща не им работят пак...
Пс. много са се изложили доооста работи не работят, както не си работеха и при бета 6
Пс. много са се изложили доооста работи не работят, както не си работеха и при бета 6
Мерси за инфото. Ако може сподели след няколко дни и батерията как се държиMartinS написа:На iPhone 4 се държи много добре! Гладко като по вода:)

Няма проблем. Ще го заредя напълно сега и ще пиша тези дни как се държи.peppu написа:Мерси за инфото. Ако може сподели след няколко дни и батерията как се държиMartinS написа:На iPhone 4 се държи много добре! Гладко като по вода:)
iPhone 5 32gb black
MacBook Pro
MacBook Pro
- eclipse808
Не е зле ама много ме дразни тая лента на долните икони 

Супер е ъпдейтчето - ново, разнообразно и полезно. Допада ми като цяло. Виждам, че повече от вас недоволстват,но според мен вече не може да очаквате нещо, което да ви предостави същите емоции, като появата на айфон (примерно) и т.н. Аз лично подкрепям политиката на Епъл да не се правят грандиозни промени, защото това от една страна може да се окаже неоправдан риск. Не виждам нещо по-добро на пазара от Айфон и иОС. Не си мислете, че от компанията не могат да накичат софтуера с какви ли не щуротии и ще има много промени, но тогава повече от вас ще кажат "Абе какви са тези глупости, искаме си стария софтуер" и т.н.
iPhone 5
вероятно глупав въпрос, но ако ъпдейтна през телефона музиката ще се изтрие ли? че ми омръзна да правя плейлисти 

iPod Touch 1 16GB > iPod Touch 4 32GB > iPhone 4 16GB Black FW > iPhone 5 16GB Black Globul
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
iPhone 5c 16GB White iOS 8.4 ФО Jailbroken
iPod Touch 4 32GB Black iOS 6.1.5 Jailbroken
iPhone 2G 16GB iOS 3.1.2
Няма логика да се трие каквото и да е било,ако се притесняваш си направи един бекъп
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
Още не мога да го активирам .. :X
нямаharlamp написа:вероятно глупав въпрос, но ако ъпдейтна през телефона музиката ще се изтрие ли? че ми омръзна да правя плейлисти
iPhone 5S 32 GB - ФО
iPhone 5 16 GB - ФО
iPhone 4S 16 GB - ФО
iPhone 4 32 GB - ФО
iPhone 5 16 GB - ФО
iPhone 4S 16 GB - ФО
iPhone 4 32 GB - ФО
-
След като кликна на Update ми изписва " You dont have permission to accsess requested resource" ? От какво може да Е? ?
Дали ще се активира скоро? Мъча го от 15 минути...
Аз 3 часа си цъкам "Try again"...
Всички проблеми, които имате в момента са причинени от натовареността на сървърите.
и аз съм вече с 7-цата.стана бързо от 7-8 път но през телефона директно.за сега ми е малко странно но дано скоро свикна с новият вид на иконите
iPhone 5 - 64 GB(white) - iOS 6.0.1
iPhone 4s - 64 GB(black), iOS 5.1.1
iPhone 3G - 8 GB(black), last iOS
iPad 3G - 32 GB, iOS 5.1.1
MacBook Unibody - RAM DDR 3-4GB, 1067 MHz, 2.26 GHz
Magic Mouse
iPod touch 4 generation - 32 GB and 8 GB, iOS 5.1.1
iPod Nano 3rd generation - 4GB
iPod Nano - 8GB
iPhone 4s - 64 GB(black), iOS 5.1.1
iPhone 3G - 8 GB(black), last iOS
iPad 3G - 32 GB, iOS 5.1.1
MacBook Unibody - RAM DDR 3-4GB, 1067 MHz, 2.26 GHz
Magic Mouse
iPod touch 4 generation - 32 GB and 8 GB, iOS 5.1.1
iPod Nano 3rd generation - 4GB
iPod Nano - 8GB
Ще го натискам още половин час и ще лягам... без аларма. 

- keeponrollin
Съжалявам ако е питано преди-с 6.1.3 съм джейлбрейкнат с редсноу. Ако дам през телефона да се ъпдейтне до ос7, само джейлбрейка ли ще изчезне(за него ми е ясно)....снимки, контакти и смс-и нали ще си останат?
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Освен джейла изчезват и крадените приложения. Мисля, че контактите, снимките и съобщенията си остават, но за по-сигурно си направи backup за да си спокоен.keeponrollin написа:Съжалявам ако е питано преди-с 6.1.3 съм джейлбрейкнат с редсноу. Ако дам през телефона да се ъпдейтне до ос7, само джейлбрейка ли ще изчезне(за него ми е ясно)....снимки, контакти и смс-и нали ще си останат?
iPhone 5 32gb black
MacBook Pro
MacBook Pro
Току що получих автоматично ъп през iTunes-a (без рестори, връщания и прочие), който точно update до 11.1 като в момента съм/бях с последната beta. После ще пробвам и с пада.
Дано проблемите с източване на батерията изчезнат, че навсякъде се разкарвах с преносимо зарядно. Проблема с включването, по-скоро трудното включване също да е изчезнал.
Дано проблемите с източване на батерията изчезнат, че навсякъде се разкарвах с преносимо зарядно. Проблема с включването, по-скоро трудното включване също да е изчезнал.
iPhone 6+ (16GB)
iPhone 5 (16GB)
iPad 4 (32GB-3G)
iPod 5 (32GB)
MacBook Pro RETINA 13' late 2013 8/256
iPhone 5 (16GB)
iPad 4 (32GB-3G)
iPod 5 (32GB)
Тръгна!! 
Най-накрая! Всичко ми е малко ... странно, объркано и не мога да се ориентирам много. Изглежда добре, очаквах, че ще е по-зле, но определено ми трябва време да свикна с менюто. Лошото е, че от 13.6GB вече са налични 12.3GB. Малко е, особено за 5S .. при положение, че ще прави доста добри снимки и клипове .. Явно ще трябва поне 32GB, обаче Mtel не знам дали въобще ще се сетят, че има и 32GB версия ... а и приложенията ще са по-големи, заради 64-битовия процесор.

Най-накрая! Всичко ми е малко ... странно, объркано и не мога да се ориентирам много. Изглежда добре, очаквах, че ще е по-зле, но определено ми трябва време да свикна с менюто. Лошото е, че от 13.6GB вече са налични 12.3GB. Малко е, особено за 5S .. при положение, че ще прави доста добри снимки и клипове .. Явно ще трябва поне 32GB, обаче Mtel не знам дали въобще ще се сетят, че има и 32GB версия ... а и приложенията ще са по-големи, заради 64-битовия процесор.
Тръгна и при мен. Но music player-ът е просто... отвратителен.
На мен като цяло ми харесва доста .. 

М-другото някой беше споменал за "Ехо" при заключване, наистина го има, така че излишно беше нападането
Първи впечатления: от последната бетата са променени само ехо-то, звука на Сири-то при включване, уолпейпърите, звуците и камерата (при задържане прави серия от снимки; или поне до сега не бях пробвал хаха)

Първи впечатления: от последната бетата са променени само ехо-то, звука на Сири-то при включване, уолпейпърите, звуците и камерата (при задържане прави серия от снимки; или поне до сега не бях пробвал хаха)
iPhone 6+ (16GB)
iPhone 5 (16GB)
iPad 4 (32GB-3G)
iPod 5 (32GB)
iPhone 5 (16GB)
iPad 4 (32GB-3G)
iPod 5 (32GB)