ще е безплатен само за 5c и 5saliencheto написа: някой може ли да даде отзив iWork възможен ли е за сваляне безплатно след restore, тоест при нова активация предоставя ли ги free

ще е безплатен само за 5c и 5saliencheto написа: някой може ли да даде отзив iWork възможен ли е за сваляне безплатно след restore, тоест при нова активация предоставя ли ги free
Предполагам, че да. Иначе не виждам друга причина за проблема.scorch написа:При положение, че вече съм изтеглил ъпдейта това има ли значение?peppu написа:Заради трафика еscorch написа: Излиза ми това след като дам Update Now, през вече готов изтеглен ъпдейт. Някой има ли идеи от какво може да е?
beaver написа:Миркич,то това е от много отдавна
Има ли някаква разлика с бета 6 ? И ъпдейта минава ли безпроблемно ?nikolay80 написа:Току що ъпдейтнах от Бета 6 през iTunes директно до официалния релийз.Няколко пъти ми даваше грешка преди това, заради трафика вероятно ,но после тръгна.
Една от 200-те промени! Ехооооооо!Scylla написа:Направо в ДФУ и рестор през тунето и се оправи, между другото зшука при заключване е същия но има нещо като ехо хаха
При мен мина безпроблемно.Единственото ново от Бета 6 което забелязах засега е ,че има ехо щракането при заключване.LubomirGradinarov написа:Има ли някаква разлика с бета 6 ? И ъпдейта минава ли безпроблемно ?nikolay80 написа:Току що ъпдейтнах от Бета 6 през iTunes директно до официалния релийз.Няколко пъти ми даваше грешка преди това, заради трафика вероятно ,но после тръгна.
Може би някъде в пространството между ушите ти е ехтялоpeppu написа:При мен винаги си е имало ехооо
Много обичаш да храниш нещо.. като не ти харесва андроид и си готов, стига си мрънкал като пет годишно дете.Dell написа:Една от 200-те промени! Ехооооооо!Scylla написа:Направо в ДФУ и рестор през тунето и се оправи, между другото зшука при заключване е същия но има нещо като ехо хаха
Сигурно броят и новите мелодии....