iOS 7
Re: iOS 7
cannot be updated becaouse the fimware is not compatible ????
iPhone 3GS
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C BLUE
iPhone 5S GOLD
iPhone 6 SPACE GREY
iPhone 6S
iPhone 7 PLUS RED
Ако някой друг с 4ка ъпдейтва нека сподели мнение как се държи телефона и най-вече батерията 

Малко е рано за анализ на батерията ...
Е, имам предвид след няколко дни, не веднага 

Благодаря ти, намерих го и вече много се кефя на iOS-a!donchos написа:Най-долу има едно меню Classic.

Дано app-овете ги фикснат скоро, за да има по-завършен вид

iPhone 5 16GB
Има го и в бета 6, поне аз го имам.gost написа:След ъпдейта, ъпдейтнах и 2 приложения и тъкмо си нагласих да се ъпдейтват автоматично(една от новите функции на iOS7) и гледам имат едни сини точки под тях, това го нямаше в beta6.
Защо не иска да ми активира телефона?!?!
"Your iPhone could not be activated because the activation server cannot be reached. Try conecting your iPhone to iTunes to activate it, or try again in a couple minutes".
"Your iPhone could not be activated because the activation server cannot be reached. Try conecting your iPhone to iTunes to activate it, or try again in a couple minutes".
на ipada сваля го и иззведнъж казва ще го инстаирам и след минутка изписва : невъзможен ъпдейт в този момент , рестартирах и пак
ipad- mini
ipad- mini
Един мъж пуснал обява във вестника: „Търся съпруга“.
На следващия ден получил стотина писма. Във всички пишело: „Вземете моята“.
На 4S върви перфектно.При мен стана горе долу от 4-5 път след грешките 

Iphone 4S 16GB, IOS 8.0.2
Сървърите са претоварени заради трафика и предполагам това е причината.Sovar написа:Защо не иска да ми активира телефона?!?!
И аз зависнах на активиране на телефона... 

● iPhone X
● Apple Watch Series 1 38mm
● MacBook Pro Retina Early 2015
Аз доунгрейднах на 6.1.4 и сега не мога да си активирам телефона.....толкова много потребители яко ъпдейтват

-
Някой ,ще отговори ли на въпросите ... тези който са с бета версията на iOS 7 , какво правят ????
Даунгрейват до 6.1.3 или 6.1.4 и тогава ъпдейт до иос 7LubomirGradinarov написа:Някой ,ще отговори ли на въпросите ... тези който са с бета версията на iOS 7 , какво правят ????
върни на 6.1... и след това ъпгрейд на 7LubomirGradinarov написа:Някой ,ще отговори ли на въпросите ... тези който са с бета версията на iOS 7 , какво правят ????
Един мъж пуснал обява във вестника: „Търся съпруга“.
Пробвай с рестор към последната версия.
● iPhone X
Аз затова ще изчакам до утре, хем да ми е мирна главата, хем ще ми спести сума ти нерви.
Най - добре така, виж аз даунгрейднах до 6.1.4 и сега не може да ми активира телефона заради претоварване в сървърите, не знам утре как ще ми се обадят от спийди за доставката която трябва да получа. 
ПС. Май цяла вечер ще стоя и ще помпя ''Try again'' докато не стане.

ПС. Май цяла вечер ще стоя и ще помпя ''Try again'' докато не стане.

Последно промяна от Scylla на 18 Сеп 2013, 22:36, променено общо 2 пъти.
Защо даунгрейвате и тогава ъпдейтвате като можете да вкарате тела в DFU и после рестор 

След 00:00h, трябва всичко да е ок, според мен 

Аз имах проблем само при първите 3-4 опита, пишеше ми, че не е достъпен в момента, но сега трябва да е ок, защото аз го ъпдейтнах и на двата телефона.
iPhone 5S 32 GB - ФО
iPhone 5 16 GB - ФО
iPhone 4S 16 GB - ФО
iPhone 4 32 GB - ФО
iPhone 5 16 GB - ФО
iPhone 4S 16 GB - ФО
iPhone 4 32 GB - ФО