С каква цел ? I phone и без това упражнение кара супер на батерия !mitku написа:Ъъъъъ... пак ли няма опция за изключване на 3G-то в iOS7?
Аз пък редовно си я "бърникам" тази опция, защото като изключа 3G-то и батерията кара с минимум 1/3 повече. 3G включвам само "on demand", когато ми трябва да ровя нещо в нета и да ми е по-бързо... през останалото време няма смисъл да ми хаби батерията само и стои само на 2G.
Apple Event 10 септември
Re: Apple Event 10 септември
Един мъж пуснал обява във вестника: „Търся съпруга“.
На следващия ден получил стотина писма. Във всички пишело: „Вземете моята“.
- keeponrollin
immelman написа:С каква цел ? I phone и без това упражнение кара супер на батерия !mitku написа:Ъъъъъ... пак ли няма опция за изключване на 3G-то в iOS7?
Аз пък редовно си я "бърникам" тази опция, защото като изключа 3G-то и батерията кара с минимум 1/3 повече. 3G включвам само "on demand", когато ми трябва да ровя нещо в нета и да ми е по-бързо... през останалото време няма смисъл да ми хаби батерията само и стои само на 2G.
Глупости.
Казаха ти с каква цел-повече батерия.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Е какво е един смартфон без 3G ?!!! Повече батерия ... колко повече? Ще ми звънне viber или skype и ще бъда на 2G, пълни глупости.
Аз чакам да прекарат по бързо 4G тук хората още на 2G джиткат заради батерия.
Аз чакам да прекарат по бързо 4G тук хората още на 2G джиткат заради батерия.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
1. Viber и Skype работят съвсем нормално и на 2G (в моят случай - току що тествах на EDGE и няма грижи разговора през Вайбър).
2. Предпочитам аз да избера как да работи, а не някой да е "решил" вместо мен.
А батерията "колко повече" - вече казах по-горе... изкарва средно между 1/4 и 1/3 повече на 2G, отколкото на 3G. Но естествено това много зависи и къде се намираш и как са организирани клетките на оператора около теб. Има места, където на 2G изкарва и да кажем над 2 пъти повече, отколкото на 3G.
Както и да е... нямам намерение да споря. Всеки си има глава, за да си преценява.
2. Предпочитам аз да избера как да работи, а не някой да е "решил" вместо мен.
А батерията "колко повече" - вече казах по-горе... изкарва средно между 1/4 и 1/3 повече на 2G, отколкото на 3G. Но естествено това много зависи и къде се намираш и как са организирани клетките на оператора около теб. Има места, където на 2G изкарва и да кажем над 2 пъти повече, отколкото на 3G.
Както и да е... нямам намерение да споря. Всеки си има глава, за да си преценява.

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Ха вярно аз изобщо не бях влизал в тези настройки. Иначе за фена на 2G - споко има си го превключвателя, даже е в основното меню и не се влиза в general.
Gm работи добре при мен на 4s без забележки изобщо. Плюс над 10 нови фона вече подходящи за новите шрифтове!
Gm работи добре при мен на 4s без забележки изобщо. Плюс над 10 нови фона вече подходящи за новите шрифтове!

Бенчмаркове не ползвам, казвам го от опит. И аз съм на мнение, че от сток ром по хубаво нещо няма, доста пъти съм флашвал къстъми ама всичките са било дръвце.immelman написа:bir40o0 написа:Колегите които казват, че SGS4 лагвал и се бавел и че андройда не ставал искам да ги попитам колко време са ползвали телефона и с какъв ром?
Имам самсунг и айфон, докато айфона отвори еда страница самсунга е отворил 4, докато ми отвори телефона, на другя съм набрал вече. Айфона е напълно празен, че иначе всичко се отваря със скороста на календара.
ПС: бях голям фен на епъл и не исках да чуя за друфа платформа, бях накупил компютри, таблети, телефони, общо взето всичко в къщи само и единствено епъл докато не видях и не осъзнах, че има доста по-палави и по бързо платформи от техните.
още имам един в джоба си , и моля само да не си говорим за самодейните изцепки на XDA-то че като зачета ултрафастовете им бълни с бъгове фиксове ромове ядра и други подобрения от които само може някак лошо ти стане и ако си утепаш телефона да ти покажат среден пръст..... хубу да си го ползваш със здраве
Ако някой не вярва колко е бавен ИОС-а с 6.1.3 само с телефони на него и viber да ми пише лично да го види на живо.
Бирчо наистина ме разсмя ! Влез в XDA и чети по-внимателно един ром без бъгове няма ! Стоковия Андроид е 100% оптимизиран за машината която ползваш , наистина си разбирач и ти пожелавам весело изкарване в света на илюзията !
Митку щом смяташ бавния интернет на 2g за по-пестелив на енергия , кой съм аз да те съдя .... купих си бисквитка на WIMAX за да имам по-добър нет в колата , къде на таба къде на телефона
Всичко е въпрос на това за какво ти трябва
и да ти кажа купих си от Милано едно соларно зарядно ...29 Евро еднократна инвестиция
Митку щом смяташ бавния интернет на 2g за по-пестелив на енергия , кой съм аз да те съдя .... купих си бисквитка на WIMAX за да имам по-добър нет в колата , къде на таба къде на телефона

-
- Обратна връзка:
аз ползвам iOS7 на моя айфон4 откакто излезе бета5. За съжаление бая проблеми излязоха, аз не издържах понеже съм леко гиййк и веднаха си го исталнах. Половината апликации зареждат хипер бавно ( твитър хич го няма ) а не говорим че бъгва мн често. А откакто съмс последният ъпдейт ми излиза доста често - СИМ КАРД НОТ ИНСТАЛЕД...
И та така, моят съвет е да изчакате още малко и да си ползвате финалният официален ъпдейт.
Чувам че хора с 4с са си ОК.
Поздрави от Торонто
И та така, моят съвет е да изчакате още малко и да си ползвате финалният официален ъпдейт.
Чувам че хора с 4с са си ОК.
Поздрави от Торонто
Като пример: С 6.1.3 Garageband върви чудесно,но с iOS 7 GM крашва и се държи като програма за Андроид....
Нещо не са го измислили добре 7-мицата.
С айфон 5 ли си ?Dell написа:Като пример: С 6.1.3 Garageband върви чудесно,но с iOS 7 GM крашва и се държи като програма за Андроид....
Scylla написа:С айфон 5 ли си ?Dell написа:Като пример: С 6.1.3 Garageband върви чудесно,но с iOS 7 GM крашва и се държи като програма за Андроид....
В продавалника продават I Phone 4 или 5 с гигнгербред

Във виваком вече правят записване за айфон 5с и 5s давате капаро .. до края на месеца трябва да са тук !
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Хич не ми се вярва до края на месеца да са тук... Имам познат управител във ВиваКом и утре ще се виждам с него и ще го попитам! 

Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
А и Виваком не продават iPhone по принцип.Поне до сега не са.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
Продават под масата доколкото знам само за корпоративни клиенти.В магазините им не се продава iPhone.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
Продават при това на доста високи цени 

Не е много по темата,но дали някой знае какъв ваучер дават от техномаркет за 4s или 5 в кампанията върни стария си телефон? За галакси с3 дават 460 лв ваучер
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
До края на месеца ще е друг път в България. Кога сте видяли iPhone да излиза 2 седмици след световното му пускане в развитите страни
Пък и Виваком да са първите със записване, при положение, че досега не са продавали продукти на Apple.... никакъв шанс 

5S Ноември/Декември по-скоро по Коледа. До края на месеца в страни като Англия и Германия.
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Аз попитах моя познат, който е управител в магазин на ВиВаКом и ми каза, че те не предлагали iPhone-и в самите магазини и въобще няма да го има до края на месеца... И другото което е, че телефоните се дават само на фирми и то с някакви си схеми от мениджърите на ВиВаКом! Следователно, ако имаш познат мениджър, той ще може да ти продаде iPhone "под масата" и да го изпише на някоя фирма, но от тяхен магазин и то с капаро, просто забрави! 

Очакван отговор. Не знам как може да се мисли, че ще е в България до края на месеца

И аз не знам как може да очакват до края на месеца и то точно във ВиВаКом... Просто отговарям на този човек - Iphone4, за да си знае. 

Колеги,ще е нужно ли да правя бекъп като упдейтвам към iOS 7?
Питам понеже в 9to5mac има статия за това как да направим бекъп преди да ъпдейтнем към новата ОС
Питам понеже в 9to5mac има статия за това как да направим бекъп преди да ъпдейтнем към новата ОС
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb