IPhone 5-намалена скорост на мобилния интернет

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
viktor_k

IPhone 5-намалена скорост на мобилния интернет

Мнение от viktor_k »

Здравейте. Притежавам Iphone 5 от близо 2 месеца. Много съм доволен от телефона, но имам един проблем, който може и изобщо да не е проблем, но все пак бих искал да го споделя с вас.
Става дума за скоростта на мобилния интернет. Абонат на Мтел съм(ако има значение де). В началото, когато мерех скоростите измервах или много високи, или много ниски. (между 10-15 mbps и 0.5 mbps). След време обаче започнах да измервам само ниски скорости от рода на 0.5 mbps. Разбира се, първоначално си помислих, че проблемът е в мрежата, но се оказа, че не е така, тъй като навсякъде получавам гореспоменатата скорост. Инсталирах друго приложение, но резултатът беше същия. Измерих на едно и също място скоростта на моб. интернет с друг телефон Galaxy S4 и там проблеми нямаше. Дори при него отварянето на страниците става много по-бързо.
Според вас къде може да се крие проблемът? Ще ви бъда благодарен, ако ми помогнете :)
map13

Re: IPhone 5-намалена скорост на мобилния интернет

Мнение от map13 »

Каква е вероятността да си изчерпал интернета на максимална скорост и сега да си на минимална ? поне при мен това е проблема със скоростта
viktor_k

Re: IPhone 5-намалена скорост на мобилния интернет

Мнение от viktor_k »

За съжаление не е това причината. Иначе благодаря!

Едит: Ресетнах интернет настройките и звъннах на оператор. Като че ли се оправи проблема.
Публикувай отговор