Apple Event 10 септември

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Заключено
immelman

Re: Apple Event 10 септември

Мнение от immelman »

mitku написа:Ъъъъъ... пак ли няма опция за изключване на 3G-то в iOS7?
Аз пък редовно си я "бърникам" тази опция, защото като изключа 3G-то и батерията кара с минимум 1/3 повече. 3G включвам само "on demand", когато ми трябва да ровя нещо в нета и да ми е по-бързо... през останалото време няма смисъл да ми хаби батерията само и стои само на 2G.
С каква цел ? I phone и без това упражнение кара супер на батерия !
Един мъж пуснал обява във вестника: „Търся съпруга“.
На следващия ден получил стотина писма. Във всички пишело: „Вземете моята“.
Аватар
keeponrollin

Мнение от keeponrollin »

immelman написа:
mitku написа:Ъъъъъ... пак ли няма опция за изключване на 3G-то в iOS7?
Аз пък редовно си я "бърникам" тази опция, защото като изключа 3G-то и батерията кара с минимум 1/3 повече. 3G включвам само "on demand", когато ми трябва да ровя нещо в нета и да ми е по-бързо... през останалото време няма смисъл да ми хаби батерията само и стои само на 2G.
С каква цел ? I phone и без това упражнение кара супер на батерия !

Глупости.

Казаха ти с каква цел-повече батерия.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
Soze

Мнение от Soze »

Е какво е един смартфон без 3G ?!!! Повече батерия ... колко повече? Ще ми звънне viber или skype и ще бъда на 2G, пълни глупости.
Аз чакам да прекарат по бързо 4G тук хората още на 2G джиткат заради батерия.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Аватар
mitku
Обратна връзка:

Мнение от mitku »

1. Viber и Skype работят съвсем нормално и на 2G (в моят случай - току що тествах на EDGE и няма грижи разговора през Вайбър).
2. Предпочитам аз да избера как да работи, а не някой да е "решил" вместо мен.
А батерията "колко повече" - вече казах по-горе... изкарва средно между 1/4 и 1/3 повече на 2G, отколкото на 3G. Но естествено това много зависи и къде се намираш и как са организирани клетките на оператора около теб. Има места, където на 2G изкарва и да кажем над 2 пъти повече, отколкото на 3G.
Както и да е... нямам намерение да споря. Всеки си има глава, за да си преценява. :-w
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3

* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
sasho2210

Мнение от sasho2210 »

Ха вярно аз изобщо не бях влизал в тези настройки. Иначе за фена на 2G - споко има си го превключвателя, даже е в основното меню и не се влиза в general.
Gm работи добре при мен на 4s без забележки изобщо. Плюс над 10 нови фона вече подходящи за новите шрифтове! ;)
bir40o0

Мнение от bir40o0 »

immelman написа:
bir40o0 написа:Колегите които казват, че SGS4 лагвал и се бавел и че андройда не ставал искам да ги попитам колко време са ползвали телефона и с какъв ром?
Имам самсунг и айфон, докато айфона отвори еда страница самсунга е отворил 4, докато ми отвори телефона, на другя съм набрал вече. Айфона е напълно празен, че иначе всичко се отваря със скороста на календара.

ПС: бях голям фен на епъл и не исках да чуя за друфа платформа, бях накупил компютри, таблети, телефони, общо взето всичко в къщи само и единствено епъл докато не видях и не осъзнах, че има доста по-палави и по бързо платформи от техните.

още имам един в джоба си , и моля само да не си говорим за самодейните изцепки на XDA-то че като зачета ултрафастовете им бълни с бъгове фиксове ромове ядра и други подобрения от които само може някак лошо ти стане и ако си утепаш телефона да ти покажат среден пръст..... хубу да си го ползваш със здраве :)
Бенчмаркове не ползвам, казвам го от опит. И аз съм на мнение, че от сток ром по хубаво нещо няма, доста пъти съм флашвал къстъми ама всичките са било дръвце.

Ако някой не вярва колко е бавен ИОС-а с 6.1.3 само с телефони на него и viber да ми пише лично да го види на живо.
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

ХАХАХАХАХАХА.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
immelman

Мнение от immelman »

Бирчо наистина ме разсмя ! Влез в XDA и чети по-внимателно един ром без бъгове няма ! Стоковия Андроид е 100% оптимизиран за машината която ползваш , наистина си разбирач и ти пожелавам весело изкарване в света на илюзията !

Митку щом смяташ бавния интернет на 2g за по-пестелив на енергия , кой съм аз да те съдя .... купих си бисквитка на WIMAX за да имам по-добър нет в колата , къде на таба къде на телефона :) Всичко е въпрос на това за какво ти трябва :) и да ти кажа купих си от Милано едно соларно зарядно ...29 Евро еднократна инвестиция
sagopakajmer
Обратна връзка:

Мнение от sagopakajmer »

аз ползвам iOS7 на моя айфон4 откакто излезе бета5. За съжаление бая проблеми излязоха, аз не издържах понеже съм леко гиййк и веднаха си го исталнах. Половината апликации зареждат хипер бавно ( твитър хич го няма ) а не говорим че бъгва мн често. А откакто съмс последният ъпдейт ми излиза доста често - СИМ КАРД НОТ ИНСТАЛЕД...

И та така, моят съвет е да изчакате още малко и да си ползвате финалният официален ъпдейт.

Чувам че хора с 4с са си ОК.

Поздрави от Торонто
Dell

Мнение от Dell »

Като пример: С 6.1.3 Garageband върви чудесно,но с iOS 7 GM крашва и се държи като програма за Андроид....
Нещо не са го измислили добре 7-мицата.
Scylla

Мнение от Scylla »

Dell написа:Като пример: С 6.1.3 Garageband върви чудесно,но с iOS 7 GM крашва и се държи като програма за Андроид....
С айфон 5 ли си ?
immelman

Мнение от immelman »

Scylla написа:
Dell написа:Като пример: С 6.1.3 Garageband върви чудесно,но с iOS 7 GM крашва и се държи като програма за Андроид....
С айфон 5 ли си ?

В продавалника продават I Phone 4 или 5 с гигнгербред :) По 2 сим карти и телевизия O:-)
Iphone4

Мнение от Iphone4 »

Във виваком вече правят записване за айфон 5с и 5s давате капаро .. до края на месеца трябва да са тук !
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
Аватар
ircninja
supporter

Мнение от ircninja »

Хич не ми се вярва до края на месеца да са тук... Имам познат управител във ВиваКом и утре ще се виждам с него и ще го попитам! :))
Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот!
nikolay80

Мнение от nikolay80 »

А и Виваком не продават iPhone по принцип.Поне до сега не са.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Продават, просто са ФО.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
nikolay80

Мнение от nikolay80 »

Продават под масата доколкото знам само за корпоративни клиенти.В магазините им не се продава iPhone.
iPhone 5 16GB iOS 10.1.1 Sim Free
iPhone 6 16GB iOS 10.1.1 Telenor
peppu

Мнение от peppu »

Продават при това на доста високи цени :)
beaver

Мнение от beaver »

Не е много по темата,но дали някой знае какъв ваучер дават от техномаркет за 4s или 5 в кампанията върни стария си телефон? За галакси с3 дават 460 лв ваучер
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
Sovar

Мнение от Sovar »

До края на месеца ще е друг път в България. Кога сте видяли iPhone да излиза 2 седмици след световното му пускане в развитите страни :D Пък и Виваком да са първите със записване, при положение, че досега не са продавали продукти на Apple.... никакъв шанс :)
gost

Мнение от gost »

5S Ноември/Декември по-скоро по Коледа. До края на месеца в страни като Англия и Германия.
Iphone 5 16GB, iOS 7

Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Аватар
ircninja
supporter

Мнение от ircninja »

Аз попитах моя познат, който е управител в магазин на ВиВаКом и ми каза, че те не предлагали iPhone-и в самите магазини и въобще няма да го има до края на месеца... И другото което е, че телефоните се дават само на фирми и то с някакви си схеми от мениджърите на ВиВаКом! Следователно, ако имаш познат мениджър, той ще може да ти продаде iPhone "под масата" и да го изпише на някоя фирма, но от тяхен магазин и то с капаро, просто забрави! :))
Sovar

Мнение от Sovar »

Очакван отговор. Не знам как може да се мисли, че ще е в България до края на месеца :D :D :D
Аватар
ircninja
supporter

Мнение от ircninja »

И аз не знам как може да очакват до края на месеца и то точно във ВиВаКом... Просто отговарям на този човек - Iphone4, за да си знае. :)
beaver

Мнение от beaver »

Колеги,ще е нужно ли да правя бекъп като упдейтвам към iOS 7?
Питам понеже в 9to5mac има статия за това как да направим бекъп преди да ъпдейтнем към новата ОС
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
Заключено