Apple Event 10 септември

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Заключено
Аватар
donchos

Re: Apple Event 10 септември

Мнение от donchos »

Аз мисля, че това не е точно бюджетен телефон, а го произвеждат просто защото им излиза по-евтино от 5-ца.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
gost

Мнение от gost »

donchos написа:Аз мисля, че това не е точно бюджетен телефон, а го произвеждат просто защото им излиза по-евтино от 5-ца.
Има логика, щом спират 5, на това намирисва. То реално са 1:1 като перформънс само корпуса, а на 5 корпуса е по-скъп.
Iphone 5 16GB, iOS 7

Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Аватар
nistel
Обратна връзка:

Мнение от nistel »

Това им е надеждата да пробият в Китай, където все още имат много минимални продажби. Затова и от първия ден ще е наличен там. При тая цена абсурд.
Dell

Мнение от Dell »

R.I.P Apple.....
И Nokia така правеха преди,а вече няма да има телефони с име Nokia....
Oт високо се пада лесно...
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Усещам как всички които сте си купили 5-ци скоро се късате от яд в момента, защото осъзнавате, че 5s е по-добър.
- Steve Jobs
Collapse86

Мнение от Collapse86 »

Направо тая вечер няма да мога да спя, ще се хварлям цяла вечер в леглото заради 5s и 5c =))
iPhone 6 Plus Space Gray 64GB
Dell

Мнение от Dell »

donchos написа:Усещам как всички които сте си купили 5-ци скоро се късате от яд в момента, защото осъзнавате, че 5s е по-добър.
Винаги ше има по-добри телефони от това което имам в момента. Просто не мога да давам 1000 всяка година за телефон,който е с 2-3 неща плюс и с 0.02 секунди по-бърз от моя.
Не че не искам,а нямам....
А и да имам е глупаво да си харчиш парите за телефон,защото е просто телефон,остарява,поевтинява,става бавен....

P.S
Въобще не ме е яд,че 5s е по бърз от 5! Яд ме е че сме в Булгаристан! Яд ме е че тука цените с в пъти по високи,а доходите в пъти по ниски! Яд ме е,че не пуснаха iOS 7 днес!
Яд ме е че се дразня на Apple а нямам друга алтернатива!
Последно промяна от Dell на 11 Сеп 2013, 00:01, променено общо 1 път.
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Аз ще сънувам 5s.
- Steve Jobs
Аватар
basssforever

Мнение от basssforever »

Мене ми е трета 5ца,и веднага си взимам 5с като излезе.Направо няма да спя от яд
iPhone 6s White FO iOS 9.2
iPhone 5 White FO iOS 7.1 (beta1)
IPad 3 iOS 7.0.4 JB
IPad MINI i0S 7.0.4 JB
IPad MINI 2 ios 9.3.2
immelman

Мнение от immelman »

Аз ще съмувам Алесандра Амбросио как тича по оскъдно облекло и ми носи една златна 5s -ка :))
Един мъж пуснал обява във вестника: „Търся съпруга“.
На следващия ден получил стотина писма. Във всички пишело: „Вземете моята“.
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Само внимавай да не ти го носи Тим Кук хахаха.
- Steve Jobs
Аватар
nistel
Обратна връзка:

Мнение от nistel »

GоldenMaster версията излезе днес. По-късно вечерта или утре ще се намират и линкове за нея. Досега всички такива версии е можело да се инсталират и в последствие са се оказали финалния build. Така, че може да се каже, че iOS7 излезе днес ;)

Ето и линковете:

http://downloadbox.me/ios-7-gold-master/184581/
icem@n

Мнение от icem@n »

Изисква ли developer-ски акаунта? И може ли направо да се инсталира, чрез restore, а не да се връщам към 6 и после ъпдейт към 7?
Аватар
nistel
Обратна връзка:

Мнение от nistel »

Все още не съм намерил информация. Ами и като гледам с каква скорост се сваля ще ти кажа утре ;)
gost

Мнение от gost »

Дано да е оправен живота на батерията, че спрямо 6.1.4 беше ужасен с бета 6, също така да работи по-бързо, че в бетите скоростта не беше задоволителна спрямо 6.1.4.
Iphone 5 16GB, iOS 7

Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
icem@n

Мнение от icem@n »

nistel написа:Все още не съм намерил информация. Ами и като гледам с каква скорост се сваля ще ти кажа утре ;)
И при мен скоростта е много бавна. След около 2-3 часа ще се изтегли.
MaxT

Мнение от MaxT »

Братя българи.

Новите телефони ми харесват, но по-голям fail от тия мизерни кейсове няма.
Computers are like air conditioners- they stop working if you open Windows. :lol:
Аватар
donchos

Мнение от donchos »

Оле да, вярно. Ужасни са с тея дупки отзад. И цената им не е от най-скромните.
- Steve Jobs
nicklaus

Мнение от nicklaus »

Какво ще рече GоldenMaster версия?
icem@n

Мнение от icem@n »

До сега винаги това се е оказвало финалната версия на iOS, но я пускат за developer-и в деня на представянето и след около седмица я пускат за всички останали.
MaxT

Мнение от MaxT »

Apple Intros Space Gray iPod Touch, iPod Nano, Shuffle

Изображение

Following today’s announcement, the company quietly introduced the celestial color to its iPod touch, Nano and Shuffle lines
Computers are like air conditioners- they stop working if you open Windows. :lol:
nicklaus

Мнение от nicklaus »

Има ли смисъл да тегля или да изчакам да я пуснат?
Аватар
mirki4a

Мнение от mirki4a »

donchos написа:Усещам как всички които сте си купили 5-ци скоро се късате от яд в момента, защото осъзнавате, че 5s е по-добър.
Всички знаем,че 5s ще бъде по-добър от 5, така както знаем,че 6 ще е по-добър от 5s...
Купих си бяла 5-цата в края на юни и честно казано не съжалявам - платих 1200 лева,а толкова ще струва "Бюджетният" 5c.Фрапиращи разлики между 5 и 5s не виждам.Да,сензора е готин,а камерата е добра стъпка напред (макар, че и 5-цата прави супер снимки на тъмно).Може би единственото, за което ме е яд е че много ми хареса златната версия(вижда ми се много луксозна),но ако и тя се драска като черната 5-ца...Три години карах с Nokia 5800 и не можех да чакам до декември-януари за 5s, а пък и кой знае колко повече щях да платя за почти същият телефон...Просто няма смисъл.Ще чакам 6-цата,пък ако не е и тя голям скок напред сигурно 6s...За батерията не им вярвам.Искам да видя как тоя iPhone ще изкара 10 дни на stand-by или 10 часа в 3g.АБСУРД!Не ми хареса в 5s, че home бутона няма квадратчето.Като го погледна и сякаш нещо липсва.Също така копчето можеше да мига,когато имаме пропуснати повиквания/съобщения/нотификации.Не ми харесва и че iOS7 ще я пускат чак на 18.
Иначе за 5c не ми се говори.Убиха целият стил на iphone-ите... И аз не мисля,че Стийв щеше да одобри!
iPhone 5 16GB
jafara_1

Мнение от jafara_1 »

Не знам за Вас хора, но за мен 4s си остава най-приятния телефон за момента. Говоря за дизайн, качество на материалите, изпълнение, издържливост и така нататък!! Не може 5-цата на два месеца да има такива надирания и така нататъка, а 4s-ката на година да изглежда като нов телефон !!! Липсва Стив!!
Ако бяха представили вчера, една 4s-ка но с по-силна камера и по-мощен процесор и батерия, мисля че щеше да се хареса повече отколкото този 5s....и с този ios7 ... някак си ми лъха на nokia ... много шарена..а за 5c - не ми се коментира !!!
beaver

Мнение от beaver »

С този 5С имаха възможността да измислят всякакъв дизайн,заради който не малко хора щяха си го купят и някрая изпраскаха тая сапунерка...
5s е логичен упгрейд,който apple следват при всяко S устройство и не знам кой е очаквал нещо друго от подобрена 5-ца?
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
Заключено