"Новият" iPhone ще бъде софтуерен и хардуерен ъпгрейд на 5-цата. Каквата беше разликата между 4/4S. По-добър процесор, камера и сега, може би, ще видим повечко RAM. Не съм качвал iOS7, но сппред мен ми изглежда малко тежък. Може би заради цялата шарания. Ако 5C изглежда така, както виждаме на "изгеклата" информация, това ще бъде мнооогооо грозно цветово изпълнение. Не знам каква е таьи цветова мания, която се върти с главата на г-н Кук, но определено ще излезнат от стандартите, които Джобс заложи. Това е лично мнение, но се превръщат с едни последователи на Андройд. Трудно ми е да повярвам, че след някой друг месец ще се кефя на пряк път до Wi-Fi, контраст и т.н. , при положение, че тези неща са заложени от преди години в телефони, които попадат в бюджетния клас. Не знам дали трябва да се смеем на Самсуняците, че дават 1000лв. за пластмаса или те да се змеят на нас, че даваме 1000лв. за стъкло/метал с, нека да си признаем, доста орязана OS, която се развива със скоростта на развитие на ... не мога да се сетя

Въпреки всичко, Apple, държи позиции заради заложеното от Джобс, но според мен, Apple с времето ще почнат да губят позиции, ако не направят наистима нещо интересно. Защото много производители наблягат на качествените материали (Sony, HTC) + един оторен OS, се получава добър резултат. Андройд не е голкова бъгав, колкото го помним и знаем.
Въпреки всичко, оставам голям фен на Apple, пък дано скоро да видим магията, за която всички сме потребители на Apple.