iPhone 4 16 GB - тих при разговор

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Delyan9bs

iPhone 4 16 GB - тих при разговор

Мнение от Delyan9bs »

Здравейте наскоро си купих ябълката и си направих микро сим реших да пробвам как е телефона но при разговор е на МАКС звука и една се чува човека отсреща почти като шепот .. Гледах няма защитно фолио пробвахтова с духането духах духах здравата ама без промяна. Някой казват рестор други сгъстен въздух
въпросът ми е откъде да го взема този въздух от къде мога да го купя .. А и ако има някой друг начин или нещо телефона е iPhone 4 -16 gb iOS 6.1.3 няма Jailbreak
Ако направя рестор ще се оправи ли ? Иначе всичко друго си е нормално мелодийте си свирят игрите си свирят на макс само при разговор се чува много слабо едва едва се чува единственият начин е високоговорител но немога да ходя по учицата и да ме слушат всички .
Благодаря и чакам вашите предложения :)
Аватар
TheOriginal

Re: iPhone 4 16 GB - тих при разговор

Мнение от TheOriginal »

Една приятелка си взе iPhone 4 16GB ФО при 4.0.1 този проблем го нямаше, при 6.1.3 се появи. Явно е нещо софтуерно, така и не открих начин да го оправя..
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Дали пък не е хардуерно...?

Колега, в кой град си?
"Мисля-значи съществувам"
Delyan9bs

Мнение от Delyan9bs »

От Бургас съм .
А има ли начин да го върна на 4.0.1
Restore не съм пробвал защото ми е първи такъв телефон и не разбирам много как стават нещата и не ми се експерементира.
Всичко си е ок с звуците само при разговор ми е изключително тихо.
Soze

Мнение от Soze »

На 4.0.1 ме съмнява дали може да го върнеш ... освен ако нямаш запазени SHSH за 4.0.1 но лично мен ме съмнява да е от версията 6.1.3 понеже трябваше всички да се оплакват не само ти.
Чист рестор и без да връщаш от бекъп ... не се ли оправи си за сервиз.
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
Delyan9bs

Мнение от Delyan9bs »

Слагайте ключ на темата отидох на сервиз - изгоряло нещо на горния speaker - Alekserviz ми каза цена около 60-70 че може да струва а ми го оправиха за 20лв... Благодаря за коментарите.
Публикувай отговор