Apple WWDC 2013 ще стартира на 10 юни
Re: Apple WWDC 2013 ще стартира на 10 юни
Все още не е излезнала.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
Виждам, че темата за 5S е заключена, но ме интересува дали цената на 5S ще поскъпне, след като излезне нискобюджетния iPhone, който всъщност няма да е много нискобюджетен, а ще е около 600долара. Тоест, 5S 16GB нов. Какво мислите?
Някъде четох, че бюджетният може да е $400 или $500, но за $600 не съм чувал. Според мен цената на 5S ще е като тази на 5 в момента, а бюджетният iPhone просто ще замести 4S или 5, а може и двата.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
WSJ: Apple ще представи два нови телефона през септември

С наближаване на очакваната премиера на новия iPhone на 10 септември не се съмняваме, че слуховете около новия модел ще се засилят. Този път Wall Street Journal публикуват информация, която би трябвало да потвърди слуховете до момента, че Apple всъщност подготвят два нови модела на смартфона - наследник на iPhone и версия с по-ниска цена. Според източника на изданието американската компания е поискала от Foxconn да започне доставките на двата в началото на следващия месец.
Макар че новината не е съпроводена с много подробности, тя включва информацията, че наследникът на iPhone 5 ще е със същия размер на дисплея и резолюция и с алуминиев корпус. От публикацията на Wall Street Journal става ясно и това, че Apple очаква да продаде повече бройки от нискобюджетния телефон, отколкото от водещия модел, и първоначално са направили заявка за повече части за него.
Източник: mobilebulgaria

С наближаване на очакваната премиера на новия iPhone на 10 септември не се съмняваме, че слуховете около новия модел ще се засилят. Този път Wall Street Journal публикуват информация, която би трябвало да потвърди слуховете до момента, че Apple всъщност подготвят два нови модела на смартфона - наследник на iPhone и версия с по-ниска цена. Според източника на изданието американската компания е поискала от Foxconn да започне доставките на двата в началото на следващия месец.
Макар че новината не е съпроводена с много подробности, тя включва информацията, че наследникът на iPhone 5 ще е със същия размер на дисплея и резолюция и с алуминиев корпус. От публикацията на Wall Street Journal става ясно и това, че Apple очаква да продаде повече бройки от нискобюджетния телефон, отколкото от водещия модел, и първоначално са направили заявка за повече части за него.
Източник: mobilebulgaria
MacBook Air
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
-
Здравейте, реших да пробвам и аз бета версията, преди бях качил бета 2, но заради бъговете по скайп върнах на 6.1.4 сега искам пак да кача бетата, но ми дава грешка 3194 при опита за упдейт. Пробвах всичко, което бях прочел за промяна по хост файла, но не мога да премахна тази грешка, някой има ли идея от какво може да е ? Благодаря предварително
Става въпрос за iphone 5 заключен към Мтел
Става въпрос за iphone 5 заключен към Мтел
доколкото разбрах от поста трябва да сложа най- новата бета ?
Благодаря много сега само трябва да намеря от къде да я дръпна, защото линковете дадени от гоги71 не ми ги отваря.
http://everythingidevice.com/ios-7-beta-downloads/ тук има. За фз към мтел е A1429 нали ?radiwwww написа:Благодаря много сега само трябва да намеря от къде да я дръпна, защото линковете дадени от гоги71 не ми ги отваря.
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Сваляш това :
iPhone 5 CDMA (Model A1429)
iPhone 5 CDMA (Model A1429)
Мерси, така и направих като четох назад в темата. От посочения линк който дадох с shift + update стана идеално на 5 ФЗ към Мтел, никакви грешки и се инстална за по-малко от 10 минутки. Смятах да чакам до официалния релийз, ама не издържах 
По първо впечатление работи супер бета6.
Камерата снима страашно бързо, dslr апарата ми е 10fps i май го минава.

По първо впечатление работи супер бета6.
Камерата снима страашно бързо, dslr апарата ми е 10fps i май го минава.
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
- Angel-Petkov
Някой има ли представа защо не иска да ми селектира за инсталация iOS 7? Вързал съм iPhone 5 за Macbook Air, кликвам Alt и искам да избера софтуера, но ми излиза в сиво и не ми разрешава да го селектирам и съответно инсталирам?
iPhone 7 Plus / iPhone 6 / iPhone 5C / iPhone 5 / iPhone 4
iPad Pro 12.9" / iPad Air / iPad 4
Macbook Air Late 2011
Macbook Air Late 2011
Всичко върви добре, ама ей сега пробвах да влезна в app store-a и ми дава cannot connect, само при мен ли е проблема ?
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
При мен няма проблем.
Apple iPhone 6 64GB
Аpple iPad Аir Wi-Fi 16GB
Аpple iPad Аir Wi-Fi 16GB
Рестартирах телефона и се оправи, boot up time-а е плачевен 

Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
- Angel-Petkov
Аз май продължавам с глупавите въпроси, но наистина не разбирам. Alt и Option не са ли един и същи бутон на клавиатурата? Натискам го, заедно с кликване върху Software update и ми излиза това прозорче, само, че софтуера е в сиво:gogi71 написа:Alt+Option

Macbook Air Late 2011
Macbook Air Late 2011
iPhone5,2_7.0_11A4449d_Restore.ipsw-липсва "W" 

- Angel-Petkov
Пфф, знаех си, че проблема ми е изключително глупав! Много благодаря за помощта, всичко е наред, вече съм с iOS 7. Уникална е!
Някой има ли представа от къде може да се свали и за iPad? Скоро гледах в нета iOS 7 и на iPad.

Някой има ли представа от къде може да се свали и за iPad? Скоро гледах в нета iOS 7 и на iPad.
Macbook Air Late 2011
Macbook Air Late 2011
Да,виж линка на колегата @gost !
И когото искаш да снимамаш Декстопа :
Просто задръж:
Shift+CMD+4 и очертай това което искаш да Снимаш !
Shift+CMD+3-целия Декстоп !
И когото искаш да снимамаш Декстопа :
Просто задръж:
Shift+CMD+4 и очертай това което искаш да Снимаш !
Shift+CMD+3-целия Декстоп !
- Angel-Petkov
Хаха, винаги ми е било интересно как става тая екстра на Mac. Благодаря ти пак и спирам да пиша, че стана много спам. 

Macbook Air Late 2011
Macbook Air Late 2011
То хубаво се оправи App Store-a ама не мога да инстална нищо, стоят си на waiting и нищо.
Iphone 5 16GB, iOS 7
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1
Ipod Touch 2G 8GB, 4.2.1