БГ пакет за 2.0
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Re: БГ пакет за 2.0
И аз изгорях 

И аз
- два пъти...
След няколко неуспешни рестора телефона се оправи и после пак инсталирах ъпдейта и айде наново...

След няколко неуспешни рестора телефона се оправи и после пак инсталирах ъпдейта и айде наново...
ами просто няма да деинсталирате пакета...нали работи?! какъв е проблема?
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Има пуснат фикс за всички, които съм прецакал
Казва се iPhonetic Upgrade Fix. Сложете го само ако сте ъпдейтнали програмата, а не сте я инсталирали наново. След това махнете iPhonetic Upgrade Fix и проблема ви ще е решен. 
Извинявам се на всички, които са били засегнати от проблема.

Извинявам се на всички, които са били засегнати от проблема.
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999

- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Как така пак си инсталирал/а ъпдейта?!?!?! Ако си направил/а рестор и след това си си сложил/а iPhonetic, не виждам защо отново си рестор-вал/а.Еmii написа:И аз- два пъти...
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
MacBook Pro - $1999

Наложи се да ресторна отново до 2.0.2, защото след като инсталирах Iphonetic w/o logos телефона се омаза и не можеше да отвори нито една иконка. Опитах се да рестартирам няколко пъти, но единственото нещо, което се появи беше ябълката с въртящо се кръгче върху нея.
Въпреки всичко, оценявам труда ти, както и на повечето момчета от форума. Огромно благодаря!
Въпреки всичко, оценявам труда ти, както и на повечето момчета от форума. Огромно благодаря!
-
- Обратна връзка:
Всички много благодарим, просто трябваше да напишеш в описанието "НЕ ЪПГРЕЙДВАИТЕ" 
Благодаря за положения труд.

Благодаря за положения труд.
<<<-XcIt3->>>
-
Как се пуска българска клавиатура?
При keyboard не ми се появява.
При keyboard не ми се появява.
Доста объркваща информация се е насъбрала.
Аз днес минах от 2.0.1 на 2.0.2. Следвах всички инструкции и си инсталирах BG Keyboard, след това инсталирах iPhonetic и респрингнах, обаче БГ клавиатурата не се появяваше (при натискане на глобусчето space bar-ът показва, че преминавам на BG PHO, но клавишите не се променят). Реших да инсталирам iPhonetic Upgrade Fix, след което от тази тема разбрах, че е само за тези, които са ъдейтнали. Махнах фикса, махнах и iPhonetic и пак респрингнах. После пак инсталирах iPhonetic, този път без да слагам фикса, респрингнах но клавиатурата пак я няма.
Някакви идеи?
Мерси предварително!
П.С. Влад... все пак браво за положените усилия да усъвършенстваш пакета
П.С. 2 Работя на MAC, но в случая това едва ли има значение?!?
EDIT:
Нещата при мен се оправиха, след като махнах абсолютно всичко... клавиатури, фиксове, локализации...
След това инсталирах първо iPhonetic и след това БГ клавиатурата. Първо през BossPrefs респрингнах и ми се появи БГ Клавиатурата. Понеже не ми се появяваше логото на МТел реших да ребуутна и хоп... сега всичко е наред. Работи клавиатурата, локализацията, логото и т.н.
Още веднъж... Мерси на Влад за страхотната работа!!!!!!!!!!!!!!
Аз днес минах от 2.0.1 на 2.0.2. Следвах всички инструкции и си инсталирах BG Keyboard, след това инсталирах iPhonetic и респрингнах, обаче БГ клавиатурата не се появяваше (при натискане на глобусчето space bar-ът показва, че преминавам на BG PHO, но клавишите не се променят). Реших да инсталирам iPhonetic Upgrade Fix, след което от тази тема разбрах, че е само за тези, които са ъдейтнали. Махнах фикса, махнах и iPhonetic и пак респрингнах. После пак инсталирах iPhonetic, този път без да слагам фикса, респрингнах но клавиатурата пак я няма.
Някакви идеи?
Мерси предварително!
П.С. Влад... все пак браво за положените усилия да усъвършенстваш пакета

П.С. 2 Работя на MAC, но в случая това едва ли има значение?!?
EDIT:
Нещата при мен се оправиха, след като махнах абсолютно всичко... клавиатури, фиксове, локализации...
След това инсталирах първо iPhonetic и след това БГ клавиатурата. Първо през BossPrefs респрингнах и ми се появи БГ Клавиатурата. Понеже не ми се появяваше логото на МТел реших да ребуутна и хоп... сега всичко е наред. Работи клавиатурата, локализацията, логото и т.н.
Още веднъж... Мерси на Влад за страхотната работа!!!!!!!!!!!!!!
iPhone 5, 64GB - 6.1.3
iMac (old)
iPad 2, 64 gb
iPod 20 GB - 2003 година
iMac (old)
iPad 2, 64 gb
iPod 20 GB - 2003 година

Сори за тъпи въпрос но искам да ползвам оригиналните шрифтове. Има ли начин да си ги върна по-лесно от това да преименувам файловете през ssh?
DejaVu никак не ми харесва.
DejaVu никак не ми харесва.
- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Не няма по лесен начин от това да ги преименуваш ръчно през ssh.
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
MacBook Pro - $1999

Владко, сега остава само да актуализираш шапката на темата...и цена няма да имаш 
Поздрави,

Поздрави,
Нямам в мемонта връзка със безжичен интернет , но искам да си сложа и аз такъв бг пакет
Та... Има ли нещо като приложение ( кракнато ) което да инсталирам и да стане
?

- Grievous
- Обратна връзка:
Ето.
Можете да си сложите пакета от Cydia. Първо трябва да добавите сорса - става от Manage -> Sources -> Edit -> Add. Сорса е http://www.quantx.org/iphone/. След като го добавите, натискате Done. Отивате в Sections -> Localization и там трябва да имате iPhonetic
ПРЕДИ ДА ГО ИНСТАЛИРАТЕ, ТРЯБВА ДА МАХНЕТЕ BG Fix на avatar, иначе Cydia не позволява да се инсталира (двата пакета модифицират два еднакви файла и Cydia казва "Батенцееее, НЕ!
Доста хитра функция
)
Надявам се да ви хареса, като аз ще продължавам да добавям нови функции (имам няколко идеи
). Ако видите грешки в превода - не се колебайте, а ми пишете, за да ги оправя.
Можете да си сложите пакета от Cydia. Първо трябва да добавите сорса - става от Manage -> Sources -> Edit -> Add. Сорса е http://www.quantx.org/iphone/. След като го добавите, натискате Done. Отивате в Sections -> Localization и там трябва да имате iPhonetic

Надявам се да ви хареса, като аз ще продължавам да добавям нови функции (имам няколко идеи

Последно промяна от Grievous на 06 Сеп 2008, 20:54, променено общо 2 пъти.
Няма free bg localization има само iPhonetic, iPhonetic Upgrade Fix, Iphonetic w/o logos
Grievous, човекът пише, че няма достъп до интернет на телефона в момента... чети първо 
marto1914, Free BG Localization - старо име, iPhonetic - ново име.

marto1914, Free BG Localization - старо име, iPhonetic - ново име.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
- iFlashFreak
Още веднъж благодаря за пакета много е добър
И безпроблемен
Само не разбирам защо се казва iPhonetic.... като не качва фонетиката.. или не е това логиката? Нямаше ли да е по-удачно iBulgarization .. в крайна сметка то това прави - "побългарява" телефона, в хубавия смисъл на думата

Само не разбирам защо се казва iPhonetic.... като не качва фонетиката.. или не е това логиката? Нямаше ли да е по-удачно iBulgarization .. в крайна сметка то това прави - "побългарява" телефона, в хубавия смисъл на думата

А най-историческо вярно ще е iBulgaristan ....
Прочетох цялата тема, и също искам да отправя свойте поздравления на автора за положения труд!
Сега имам и един въпрос. Ако инсталирам този пакет и си "по-българя" телефона а след това си преименувам всички контакти от латиница на кирилица, ще ми работи ли сортирането по имена?
Тоест, "Александър" ще бъде ли при буквата "А", Янко при буквата "Я" и така?
Поздрави!
Сега имам и един въпрос. Ако инсталирам този пакет и си "по-българя" телефона а след това си преименувам всички контакти от латиница на кирилица, ще ми работи ли сортирането по имена?
Тоест, "Александър" ще бъде ли при буквата "А", Янко при буквата "Я" и така?
Поздрави!
iPad 4.2, iPhone 4G 4.2.1, iPhone 3GS 4.2.1, iPhone 2Gx2
- Това е невъзможно! казала Причината
- Това е безрасъдство! казал Опитът
- Това е безполезно! отсякла Гордостта
- Опитай! прошепнала Мечтата
- Това е невъзможно! казала Причината
- Това е безрасъдство! казал Опитът
- Това е безполезно! отсякла Гордостта
- Опитай! прошепнала Мечтата
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Не, разбира се. Александър ще бъде на буквата С(ашо), а Янко на буквата П(иянко) 

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Здравейте, можете ли да напишете как да махнем логото и да върнем нормалния шрифт ?
Ето отговора от предишната страница:varty написа:Здравейте, можете ли да напишете как да махнем логото и да върнем нормалния шрифт ?
VladTheImpaler написа: Също така, понеже доста хора ме помолиха за това, пускам и същия пакет, но без логота за операторите. Настройките за EDGE си остават, само логотата са махнати. Този пакет се казва iPhonetic w/o logos. За да можете да го сложите, ще трябва да махнете Free BG Localization или iPhonetic, ако вече сте сложили някой от тях
За логото добре , сега и за шрифтовете 

Извинявам се предварително, ама нещо не можах да го намеря... отговора 
Как да изключа тъпата автоматична корекция при писане и с англ. и с руската клавиатура? На 2.0.2съм.

Как да изключа тъпата автоматична корекция при писане и с англ. и с руската клавиатура? На 2.0.2съм.
iPhone 2G 8GB FW 2.1
Ех, Сали, Салииииsallie-e написа:Извинявам се предварително, ама нещо не можах да го намеря... отговора