Проблем: самоизключва се
Проблем: самоизключва се
Привет на всички.
Значи имам следния проблем:Брат ми изпусна Iphona ми и от тогава не спира да се изключва.Даже понякога не мога да го включа...Просто докато водя разговор или играя на някоя игра...Ако го оставя,без да го пипам,няма да се изключи.С 4.3 съм,Фабрично Отключен ми е Iphona и ми е на 2 седмици.Ходих да попитам хората там,откъдето го купих, и те казаха,че щом е изпуснат представителството на Епъл в България няма да ми помогне с каквото и да било(защото отдоло при изпускането съвсем леко е загрубяло отзад,но е трудно да се забележи).Така че ако може някой да ме посъветва какво да направя..Рестор или да кача 4.3.1..Но ми казаха,че проблема не е софтуерен...Който знае нещо по въпроса,ще съм му много благодарен.
ПП:Видях,че има подобна тема,но не е за 4ка.
Благодаря предварително!
Значи имам следния проблем:Брат ми изпусна Iphona ми и от тогава не спира да се изключва.Даже понякога не мога да го включа...Просто докато водя разговор или играя на някоя игра...Ако го оставя,без да го пипам,няма да се изключи.С 4.3 съм,Фабрично Отключен ми е Iphona и ми е на 2 седмици.Ходих да попитам хората там,откъдето го купих, и те казаха,че щом е изпуснат представителството на Епъл в България няма да ми помогне с каквото и да било(защото отдоло при изпускането съвсем леко е загрубяло отзад,но е трудно да се забележи).Така че ако може някой да ме посъветва какво да направя..Рестор или да кача 4.3.1..Но ми казаха,че проблема не е софтуерен...Който знае нещо по въпроса,ще съм му много благодарен.
Благодаря предварително!
Re: Iphone 4 проблем:самоизключва се
Замисли се за сервиз. Явно има нанесена хардуерна щета.
"Legio Patria Nostra"
Re: Iphone 4 проблем: самоизключва се
от днес нататък почвам всеки ден да се моля да не ми се случи и на мен такова нещо ...
Найстина се отчаях...Ходих до няколко сервиза и ми казаха,че проблема е специфичен и не знаят какво точно да сменят..за по сигурно трябвало да сменят почти всичко...и все пак имам фактура,че си закупих Iphona на 16.03..Не е минал и месец и все пак имам ли право да поискам от магазина,от където го купих,да оправят проблема...Нали уж имам 2 години гаранция към съответния магазин и 1 към Apple...Просто такава безизходица не ми се е случвала...Дадох 1250 за телефона,само да е от магазин и сега не мога да си го оправя...А и отгоре на всичко не иска да се включи...Като го включа да се зарежда изписва иконката за зареждане и не се маха...2 дни непрестанно да се зарежда и да не мога да го включа...незнам просто...
По принцип щета, причинена от собственика (в случая изпускане), не се покрива от гаранцията. Можеш да направиш следното: Правиш се на "леко заблуден" и се пробваш да мине гаранционно. Второ- Предприемаш воаяж до София, където ще намериш два сервиза, които ще ти помогнат със съвет и евентуално ремонт.
"Legio Patria Nostra"
Ти нормален ли си да казваш в сервиза че си го изпуснал???????????????????????????cskar43t0 написа:Привет на всички.
Благодаря предварително!
iPhone 5S FW 7.1.2
Може ли малко по подробно за втория вариант,понеже първия не става-вече казах,че е възможно да е изпуснат и едва ли не сега да отричам няма как да стане...Аз иначе съм от София и ако може пратими координатите на тези 2 сервиза на ЛС,но продължавам да се чудя защо от Епъл не могат да ми поемат сервиза...Пред тях ще се правя на ударен...А човека,от който го купих ми каза,че Ифона трябва да е в ПЕРФЕКТН0 състояние,ако искаш да ти го сменят за нов или ремонтират,в което не намирам никаква логика.Моя няма почти никакви следи от употреба,освен 1 драскотина по екрана...Както и да е мерси за бързите отговори и се надявам да си оправя Iphona за по-малко от половината му цена,защото ще ми излезне соленичкоhousemd70 написа:По принцип щета, причинена от собственика (в случая изпускане), не се покрива от гаранцията. Можеш да направиш следното: Правиш се на "леко заблуден" и се пробваш да мине гаранционно. Второ- Предприемаш воаяж до София, където ще намериш два сервиза, които ще ти помогнат със съвет и евентуално ремонт.

Виж, занеси го в магазина, от който си го взел, за да го оставиш за ремонт...дори да не ти поемат гаранцията поне ще ти окажат по-адекватна помощ за ремонта...недей разчита на случайни сервизи...все пак това е скъпа вещ, за която и ти каза, че си броил много пари, така че по-добре да мине през германнос, мтел или откъдето там си го купил...cskar43t0 написа:Може ли малко по подробно за втория вариант,понеже първия не става-вече казах,че е възможно да е изпуснат и едва ли не сега да отричам няма как да стане...Аз иначе съм от София и ако може пратими координатите на тези 2 сервиза на ЛС,но продължавам да се чудя защо от Епъл не могат да ми поемат сервиза...Пред тях ще се правя на ударен...А човека,от който го купих ми каза,че Ифона трябва да е в ПЕРФЕКТН0 състояние,ако искаш да ти го сменят за нов или ремонтират,в което не намирам никаква логика.Моя няма почти никакви следи от употреба,освен 1 драскотина по екрана...Както и да е мерси за бързите отговори и се надявам да си оправя Iphona за по-малко от половината му цена,защото ще ми излезне соленичкоhousemd70 написа:По принцип щета, причинена от собственика (в случая изпускане), не се покрива от гаранцията. Можеш да направиш следното: Правиш се на "леко заблуден" и се пробваш да мине гаранционно. Второ- Предприемаш воаяж до София, където ще намериш два сервиза, които ще ти помогнат със съвет и евентуално ремонт.
iPhone 3GS, iOS4.3.4 "VIVACOM"
До Криейтив Център ходи ли? Намира се близо до Полиграфическия комбинат на 2-3 мин от Орлов мост.
iPhone 6 Space Gray 16GB iOS 8.0
Iphone 5 изключва се
От 2 седмици телефона ми прави проблеми като отначало искаше по 2 пъти на ден да го ресторвам чрез itunes , дадох го да го видят ,оправиха го уж, но сега се изключва когато си поиска, може 2 дена да е наред и на 3 ден да се изключи 6-7 пъти, като изключването става като дисплея постепенно угасва и накрая умира сякаш дисплея му изгаря.Някой ако може малко светлина да хвърли ще съм много благодарен.
Re: Проблем: самоизключва се
Нямам гаранция, от Варна съм, ако някой знае добър сервиз?