+1GPower написа:Някой да има идея как мога да разкарам баджа от Turns?
Apple WWDC 2013 ще стартира на 10 юни
Re: Apple WWDC 2013 ще стартира на 10 юни
iPhone 5 16GB white/ iOS 7 Beta 1/ ФЗ M-tel
iPad 1st Gen 32GB/ iOS 5.0.1 Sn0wbreeze/ Corona untethered
Някой с линкове за Beta2 ?
П.П. - Доволен съм от новата бета; телефона не грее и батерията се държи чудесно!
П.П. - Доволен съм от новата бета; телефона не грее и батерията се държи чудесно!

Откъде я свали? Аз пробвам през ОТА, но става много бавно.
Много благодаря!
Settings, General, Software update стана за секунди свалянето.
И как е положението? Скайп работи ли или пак крашва на съобщения?
Crash! Дано да е това само болката! 

бях качил до IOS7, но много ми се бавеше. Върнах на 6.1.3, но след като се опитвам да вляза с Apple ID ми дава incorect ID or passowrd. През сайта на епъл влизам без проблем, но през телефона не иска. С 4-ка ФО съм идей?
EDIT: подкарах го с друг акаунт, след тов въведох моя. Някакво обяснение?
EDIT: подкарах го с друг акаунт, след тов въведох моя. Някакво обяснение?
Проблем с iphone4s-16GB.
Здравейте приятели,имам iphone4s от М-тел,проблемите ми започнаха след инсталиране на новата OS.Инсталирах бета версията на iOS 7.0,сега вече се обнови и съм с Beta2 версия на iOS7.Ta значи откогато съм с новия софтуер имам само проблеми.Освен нормалните бъгове,вчера телефона напълно ми блокира.Първо батерия започна да се изтощтава много бързо за около 6 часа от напълно заредена се разреди напълно.Когато капацитета на батерията стана 15% телефона напълно отkаза да работи.Тъчскрийна напълно отказа и нищо не работеше.Въобще не реагираше.Изтощи се напълно заредих го и тръгна,сега работи.Въпроса ми е към колегите съфорумци имате ли и вие подобни проблеми?С новата ios 7.При вас батерията средно колко време ви изкарва?Ако искам да се върна към старата версия на iOS 6.1.3 как става това.Как се прави downgrade?
Благодаря предварително за отговорите.
Благодаря предварително за отговорите.
DFU MODE>Shift+Restore и посочваш 6.1.3.
A как се влиза в DFU mode?
с търсачката най вероятно !
iPhone SЕ 9.3.1
iPad3 mini 10.2
iPad3 mini 10.2
FALWOK IOS 7
Здр, днес видях, че има вариант да си свалиш IOS 7 beta1 за Iphone 5. Както всички и аз нямам търпение и не ми се чака до септември за това искам да подраня с инсталирането на новата версия. Въпроса ми някои ползва ли IOS 7 beta
с FALWOK с по старата версия преди ъпдейта са софтуера ? На официалната страница пише:
The All FalWok Unlock sim card Support iOS 7 ,Please rest assured purchase.
с FALWOK с по старата версия преди ъпдейта са софтуера ? На официалната страница пише:
The All FalWok Unlock sim card Support iOS 7 ,Please rest assured purchase.
-
iPhone 4 & iOs 7 Beta 1 .. Проблемче
Здравейте , значи проблема ми е следния , от ios6 минах на бетата , за да я тествам , след като я заредих.. телефона вече не се свързва с компа , бях с iTunes 10.7 когато ъпдейтнах и след ъпдейта пуснах айтунс , като той изписа,че е прекалено стар за версията на телефона и трябва ъпдейт , ъпдейтнах на iTunes 11 ,но нищо не стана , преинсталирах го , изтрих всички работи на 11ката , върнах се на 10.7 .. същото положение : ( преди бях с 11 и телефона не ми се свързваше с компа, изтрих го и тогава стана , но сега.. нищо
Някакви идеи ? Благодаря за обърнатото внимание предварително : )

Re: iPhone 4 & iOs 7 Beta 1 .. Проблемче
Като за начало пробвай на друг компютър. С последния итюнс
-
Re: iPhone 4 & iOs 7 Beta 1 .. Проблемче
Пробвах на 2 компа , като на единия не иска да се инсталира итюнс ( дава грешка при инсталирането на Apple Mobile Substrate ) и до там , на другия.. никва реакция ! Интересното е ,че телевизора ми намира телефона и позволява да се разглеждат направени снимки..
iOS 7 Въпрос
Здравейте, имам няколко въпроса свързани с iOS 7. Имам 5-ца, закупен от М-тел на лизинг. Проблем ли ще е да инсталирам новата операционна система и това засяга ли гаранцията ? Имам предвид по този начин : http://www.youtube.com/watch?v=u-iTuDtZneY . Другият ми въпрос е дали, ако не ми хареса ще може да се върна към старата версия чрез рестор и дали ще се запазят снимките и другите данни. Благодаря 

iPhone 5
Колеги, помощ. Кой фаил ios7 за iphone 5 трябва да сваля- Model A1428 или Model A1429?
iphone 5 фз м-тел
iphone 5 фз м-тел
A1429 GSM-CDMA-С Мтел и аз,и винаги ми сваля GSM+CDMA.
iPhone5-16GB-FU-iOS 7.0.4-JB
мерси 

iOS 7 restore без девeлопърски акаунт!?
Здравейте,
Не съм регистриран девелопеър на игри и мисля да използвам показания в това клипче вариант да се сдобия с бета 2 на iOS 7.
http://www.youtube.com/watch?v=VJD023rOPjA
Интересува ме дали след като го направя, ще мога да се впиша с акаунта ми и да си ресторна всичко от iCloud или ще ме разпознае че нямам право да използвам iOS 7 ??
Устройството на което ще пробвам е iPhone 4s 16 GB
Благодаря предварително.
Не съм регистриран девелопеър на игри и мисля да използвам показания в това клипче вариант да се сдобия с бета 2 на iOS 7.
http://www.youtube.com/watch?v=VJD023rOPjA
Интересува ме дали след като го направя, ще мога да се впиша с акаунта ми и да си ресторна всичко от iCloud или ще ме разпознае че нямам право да използвам iOS 7 ??
Устройството на което ще пробвам е iPhone 4s 16 GB
Благодаря предварително.
- littlegreen
iPhone 4S + iOS7 Beta 2
Здравейте!
Гледам из нета има "безплатна" бета2 на новата iOS7. Пише, че безплатно се ъпгрейдва през iTunes 11 (Shift + Check for Updates), а после може и спокойно да се Downgrade-не обратно на 6.1.3 и всичко да е ОК.
Принципно не съм си хаквал телефона по никакъв начин, предимно защото е все още гаранционен - та се чудех... има ли шанс да ми падне гаранцията ако си инсталирам 7-цата и после върна назад?
Искам само да я прегледам като цяло, пък обмислям да върна телефона в сервиз, че батерията ми е жив ужас напоследък...
Поздрави!
и
Гледам из нета има "безплатна" бета2 на новата iOS7. Пише, че безплатно се ъпгрейдва през iTunes 11 (Shift + Check for Updates), а после може и спокойно да се Downgrade-не обратно на 6.1.3 и всичко да е ОК.
Принципно не съм си хаквал телефона по никакъв начин, предимно защото е все още гаранционен - та се чудех... има ли шанс да ми падне гаранцията ако си инсталирам 7-цата и после върна назад?
Искам само да я прегледам като цяло, пък обмислям да върна телефона в сервиз, че батерията ми е жив ужас напоследък...
Поздрави!
и
Re: iPhone 4S + iOS7 Beta 2
Можеш да качиш бета без да се притесняваш за гаранцията на телефона, но ако мислиш, че батерията ще ти държи повече нещо си се заблудил.
- littlegreen
О това с батерията не се надявам и за миг, че софтуерно ще се реши като проблем 
Въпроса ми беше да не се заядат нещо от магазина, че е сменяван софтуер нещо... не съм наясно с Apple продуктите... отскоро ги ползвам и въобще не знам в bootloader-и бърка ли се при ъпдейта и т.н. ... да не се сгафи нещо и да остана без гаранционно обслужване

Въпроса ми беше да не се заядат нещо от магазина, че е сменяван софтуер нещо... не съм наясно с Apple продуктите... отскоро ги ползвам и въобще не знам в bootloader-и бърка ли се при ъпдейта и т.н. ... да не се сгафи нещо и да остана без гаранционно обслужване