iPhone 5 Загрява отзад?!
iPhone 5 Загрява отзад?!
Здравейте,
Купих си телефона преди 5 месеца от Щатите и до сега го пазя в същото състояние, както е излезнал от епъл..(скрийнпротектори отпред отзад, кейсове, бъмпъри и т.н) Купих го с iOS 6,1 и до сега е така, не съм го изтървал, несъм го мокрил или нещо такова, напоследък като си вися във фейсбук или ибей и ми загрява ужасно много отзад където е ябълката и малко по-нагоре. Не е включено 3Г, работя само с уайфай? Нямам никаква идея защо така... Някакви предложения ? Проблема е от 4 дни и постоянно се повтаря
Купих си телефона преди 5 месеца от Щатите и до сега го пазя в същото състояние, както е излезнал от епъл..(скрийнпротектори отпред отзад, кейсове, бъмпъри и т.н) Купих го с iOS 6,1 и до сега е така, не съм го изтървал, несъм го мокрил или нещо такова, напоследък като си вися във фейсбук или ибей и ми загрява ужасно много отзад където е ябълката и малко по-нагоре. Не е включено 3Г, работя само с уайфай? Нямам никаква идея защо така... Някакви предложения ? Проблема е от 4 дни и постоянно се повтаря
Re: iPhone 5 Загрява отзад?!
При тези високи температури + яркост на дисплея и сърфиране в интернет и моят айфон загрява,айпада -също
Iphone 5 16gb, ipad mini 16gb
Нормално е ... Все пак това процесорче пък и другите чаркалъци няма какво да ги охлажда ...
Жените са като захарта - сладки са но ти вдигат кръвното !
Iphone 5s 16GB Space Gray ФО iOS 8.4
Iphone 5 16GB Black ФО iOS 9.0.1
Ipod Touch 4 White 32GB + Razer Hammerhead Headphones
Iphone 5s 16GB Space Gray ФО iOS 8.4
Iphone 5 16GB Black ФО iOS 9.0.1
Ipod Touch 4 White 32GB + Razer Hammerhead Headphones
И аз го имам същия проблем. Като че ли се появи след като смених протектора за гърба, а може и преди да е било така. Неприятно е определено, става направо горещ.
Iphone 6 Gold 16GB
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
Ipad Air 32gb wifi only
Macbook Air 11'' 128GB SSD 4GB RAM, model 2011
Apple watch sport 42mm
да пробваме да махнем протекторите отзад ? ма ква връзка има тва
Не е заради протекторите, просто защото времето е по-топло.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
И моята 5-ца загравя. Бях го оставил на таблото в колата със зарядно на припек с вкл. GPS, location, 3g и за по-малко от 20мин ми изписа: TEMPERTURE ALERT! Има си протектори и беше в бъмпър. После малко на сянка и се оправи 

Iphone 5 16Gb
Ама отзад ли загря или отпред? 

Редовно ми се случва като го забравя на директна слънчева светлина, последния път беше на плажа.

Това със загряването е напълно нормално,и другите телефони загряват също не само iPhone...