Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Пич, ти говориш глупости.. С iOS 6 с shift+update телефона ми стоя 2 дена като играчка преди един девелопър да се смили да ми регне UDID-а Всеки сам си решава, аз препоръчвам да изчакате
iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
1. Backup to icloud.
2. Restore to 6.1.3
3. Set up as new phone - do not restore from backup.
4. Upgrade and manually select ios7 file.
5. Let it do it's thing
6. When it rebooted i Put in wifi password and restored from icloud backup.
7. Done
A few things, software is deinfately very beta. Inconsistent keyboard behaviour, massive amount of pop ups after the restore so obviously some kinks there. List goes on, looks interesting though. From the looks of things though, it's very much designed for an iphone 5 size screen, iphone 4 seems too short for the interface and choice in design.
Dude, thank you!! This worked perfectly, for everyone else, just backup your iDevice and restore to ios 6.1.3 or if you have an iPhone 5 just restore to 6.1.4. After you've restored to your respective firmware, set up as a NEW PHONE, DO NOT set up from backup. Once completed, press Shift + Click Update button in iTunes and browse for your iOS 7 beta 1 software and let it do its own thing. It WILL NOT ask for activation rather it will boot you the home screen and afterwards you are free to backup your device.
Ако все пак някой се осмели да го пробва, нека каже дали всичко е наред.
Абе вие все едно бомба ще обезвредявате. Какво може да не е наред? До сега телефон взривил се от инсталирана бета версия не знам. Качвате бетата, радвате се ден-два на новата визия, виждате колко е бъгава, връщате на ОС 6 и чакате следващата бета.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Пичове, имам един въпрос. В момента съм с jailbreak-нат iOS 6.1.2 и искам да restore-на 6.1.3 след това да сложа 7.
Доколкото знам apple подписват само 6.1.4, та мисълта ми е ще мога ли да сложа безпроблемно 6.1.3 и след това да мина на 7.
Другото което е, имам 6.1.2 със запазен shsh. Ако не мога да инсталирам 6.1.3 проблем ли ще е да restore-на 6.1.2 със запазения shsh и след това да сложа 7?
И последен въпрос, ако след като сложа 7 възможно ли ще е да се върна на 6.1.2 със запазения shsh?
iPhone вече ще прилича на поредния андроид/symbian боклук! Нямам думи за тия. Новите функции са страхотни, но интерфейса никога не е бил по-грозен. Особено тия двете черни икони в началния екран стоят ужасно.Иконите вече не са лъскави и не си пасват със самата изработка на телефона.
Аз бях този 'дето най-много искаше обновен интерфейс, но ако знаех, че ще е такъв... :X Аз лично няма да ъпдейтвам поне докато не се принудя 'щото е ясно, че бъдещите приложения ще работят с iOS7 само.Надявам се поне до декември да мога да си карам с моята версия.
ПОТРЕСЕН СЪМ! Никога не съм мислил, че iPhone ще прилича на nokia n8.
D3an написа:iPhone вече ще прилича на поредния андроид/symbian боклук! Нямам думи за тия. Новите функции са страхотни, но интерфейса никога не е бил по-грозен. Особено тия двете черни икони в началния екран стоят ужасно.Иконите вече не са лъскави и не си пасват със самата изработка на телефона.
Аз бях този 'дето най-много искаше обновен интерфейс, но ако знаех, че ще е такъв... :X Аз лично няма да ъпдейтвам поне докато не се принудя 'щото е ясно, че бъдещите приложения ще работят с iOS7 само.Надявам се поне до декември да мога да си карам с моята версия.
ПОТРЕСЕН СЪМ! Никога не съм мислил, че iPhone ще прилича на nokia n8.
+10
Това не беше в стила на Стив, според мен никога не би го направил, защото той мразеше Андроид, а това нещо сега доста напомня на Андроид. А колкото до новата им версия на Мак ОС - даже името и е тъпо.
Току що го инсталирах на 4S (отключен) - нямам девелопърски акаунт нито съм се регистрирал за нещо. Свалих .dmg файла от thepiratebay - за 4S разбира се. Файла се отваря с DMG Extractor - безплатна програмка - той извлича от вътре .ipsw файла. Точното име на файла който е вътре е: iPhone4,1_7.0_11A4372q_Restore.ipsw