Firmware 2.0.1

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
iphoneG1

Re: Firmware 2.0.1

Мнение от iphoneG1 »

Пробвах да направя ъпгрейд от 1.1.4. до 2.0.1 по начина във форума.Нещо се омаза,сега немога да направя рестор.Стои ми на Preparin iphone for restore...
Помогнете ми,моля ви!
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Абе ти в колко теми ще пишеш едно и също? Казах ти да чакаш. Става бавно. Ако не стане дава грешка, а не седи само там.
Аватар
huri
Обратна връзка:

Мнение от huri »

Имам някакъв яд с контактите... всичко хубаво, имам си ги, обаче не мога да записвам нови номера... не мога да редактирам старите...
2.0.1(5B108)
iPhone 5 16GB 8.1.3 Фабрично отключен
Аватар
tonywoolf
Обратна връзка:

Мнение от tonywoolf »

Същото се случи и при мен. Обикновено прехвърлям контактите през WinSCP от предварително записани файлове. Ето как реших проблема - синхрнизирах контактите с Microsoft Outlook, изтрих двата файла в /private/var/mobile/Library/AddressBook и синхронизирах отново. Вече мога нормално да създавам нови контакти и да редактирам старите. Надявам се това да помогне.
I HAVE THE BODY OF A GOD!!!
(Unfortunately it's Buddah)
Аватар
iphoneG1

Мнение от iphoneG1 »

И при мен беше така всеки път,когато ъпдейтвам софтуера,но му намерих цаката.Просто трябва да зададете права на файловете в Mobileadressbook 655 и всичко ще е ок.Поне при мен винаги е действало.
iPhone 8GB 3.0
Аватар
huri
Обратна връзка:

Мнение от huri »

Оправих си го с BossPrefs>More>Fix User Dir Permissions>Reboot :)
iPhone 5 16GB 8.1.3 Фабрично отключен
devilfromhell

Мнение от devilfromhell »

Аз имам следния проблем с 2.0.1
при разговор се чува мн тихо /другите ме чуват нормално/ - звука е до последно, пробвах с ресет но без резултат ?:-/
не съм убеден, че е от firm-a понеже го купих ъпгрейд-нат, но реших да питам тука с надеждата, че не е хардуерен проблема :|
Аватар
iphoneG1

Мнение от iphoneG1 »

Не съм попадал на подобно нещо досега.Обаче ми бчха казали,че пончкога се получавало така ако си инсталирал Volume boost.Ако телефона ти е 3G може би новия фирмуеър ще оправи проблема.Не знам...
iPhone 8GB 3.0
devilfromhell

Мнение от devilfromhell »

iphoneG1 написа:Не съм попадал на подобно нещо досега.Обаче ми бчха казали,че пончкога се получавало така ако си инсталирал Volume boost.Ако телефона ти е 3G може би новия фирмуеър ще оправи проблема.Не знам...
инсталирах "Volume boost" и има промяна в слиата на звънене, но не и при разговор :-/
ivobgv

Мнение от ivobgv »

при опит за ресторе към firmware 2.1 ми изписва : "The ipod could not be restored. An unknown error occurred (5)." Какво да правя???
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Опитай пак.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
ivobgv

Мнение от ivobgv »

е опитах хиляда пъти и с DFU режим и в нормален се така ми пише първо сложих itunes 8 и реших че това е проблема и пак върнах itunes 7 но пак не става...
p.s. с ipod touch 1.1.4 съм
Аватар
Adamov
iSupport
Обратна връзка:

Мнение от Adamov »

Нямам идея от тоя iPodtouch. Обърни се за помощв категория Всичко за iPodTouch. И обясни по-подробно какво си правил и какво искаш да се случи с тъч-а ти.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
ellencity

Мнение от ellencity »

Направих си ъпгрейд, но в iTunes ми излезе нещо от рода на "sim card inserted in this iphone does not appear to be supported" и на дисплея ми има само иконата на iTune,USB и надпис Emergency call. Четох, че сте говорили за някакви рестори, но най-малкото си нямам идея от такива работи, пък и никъде го няма бутончето рестор, та исках да попитам дали Universal Turbo Sim Card Unlock би ми свършило работа в случая.
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Бива ли да върнеш тема отпреди два месеца? +:)

Чети и изпълнявай от точка втора (след като си свалил всички програми/файлове, които Миро е дал като нужни) - http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 42&p=46002" onclick="window.open(this.href);return false;
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Публикувай отговор