iPad 2 счупен дисплей

Таблетът iPad на Apple се явява нещо като големият брат на iPhone. Устройството разполага с голяма част на функциите и възможностите на мобилния телефон, без функционалност на телефон, но е с по-мощен хардуер и по-голям екран.
remote

iPad 2 счупен дисплей

Мнение от remote »

Здравейте,

Бих искал да попитам някой има ли опит с този проблем. Дъщеря ми натисна айПада без да иска и спука дисплея отдолу под тъч панела. Тъч панела си работи според мен, защото успях да го изгася на сляпо, защото знам къде е слайдера.

Гаранционен е към Технополис. За да си ползвам гаранцията трябва там да го отремонтирам нали? Колко може да струва дисплея?!

Поздрави
iPhone 5 16GB (MTel) iOS 8+
iPad 4 32GB WiFi (White) iOS 8+
Аватар
donchos

Re: iPad 2 счупен дисплей

Мнение от donchos »

След като смениш дисплея,гаранцията няма да важи.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
genev

Re: iPad 4 счупен дисплей

Мнение от genev »

Опа и моят Ipad 4 се прецака. Изтървах го от супер малка височина и дисплеят се напука целият и сега какво правим в гаранция е. От магазина ми казаха, че могат да ми го сменят с нов, но трябва да доплатя 659лв хаха. Някой някакви идеи какво да правя и от къде да си намеря дисплей по евтин?!
dakata8706

Мнение от dakata8706 »

Аз знам на техническия, че поставят оригинални на по разумни цени. Но така мисля че ще ти отпадне гаранцията
Iphone 4s 16gb black
Ipad2 wi fi 16gb
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Май изтриха темата за "сервиза" до техническия, иначе щеше да прочетеш доста интересни неща за тях...
"Мисля-значи съществувам"
genev

Мнение от genev »

Като какви например. Звъннах им и ми казаха 250 лв. Ама кажи за тях, че мисля да го пращам.
skotis

Мнение от skotis »

Aйде, айде всички сервизи почти сте едни и същи. алексервиз също не е цвете. Ходил съм и беше едно гледане на криво, ала бала, все едно ги моля за без пари да ми сменят дисплея. Доста отдавна беше, но ме отказаха за винаги.
iPhone 5G 16GB 6.0.1
iPad MINI 16GB 6.0.1
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Ще ти кажа три неща:
1. Нямам нищо общо с алексервиз, просто съм доволен от тях. Аз, се занимавам САМО със софтуер, при това самостоятелно. Сменяли са части на мои телефони и на мои познати - с гаранция. Монтиран там тъчскрийн, отказа след две седмици. Звъннах - заповядайте за смяна.
2. За "сервиза" до техническия имаше разследване на кражба на части и измама. Няма смисъл да го обсъждаме - направи си извода.
3. Къде видя да насочвам някого, някъде???
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

Нали си Алекс и сладура с петте телефона те свърза с Алекс сервиз :D
skotis

Мнение от skotis »

1. Не знаех че нямаш нищо общо.
2. И този до техническия не става, и бушона не става и в други съм ходил, които не стават, затова леееко обобщавам, без да изключвам възможността да има някъде и качествен сервиз, където ще ми сложат оригинален дисплей, ако ми се наложи.
3. viewtopic.php?f=11&t=52230&p=312219#p312219 ето в тази тема насочваш към въпросния сервиз и защото има лека връзка с никнейма ти, просто свързах нещата, ако не е така се извинявам.
iPhone 5G 16GB 6.0.1
iPad MINI 16GB 6.0.1
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Приемам. Понякога давам оферта, защото както казах, аз самият съм доволен. Ако беше мой сервизът - как мислиш, дали нямаше да си прасна линк в подписа?

П.П. Подписът ти е по - дълъг от постовете :)
Публикувай отговор