Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Ако очаквате с нетърпение новини, свързани с нови продукти и услуги на Apple, е добре да отбележите в календара си датата 10 юни. Тогава ще започне тазгодишното издание на събитието WWDC, което традиционно е място за премиера на нови разработки на американската компания. То ще продължи до 14 юни и отново ще се състои в центъра Moscone West в Сан Франциско. Компанията обяви, че ще пусне билетите в продажба сутринта на 25 април, а като имаме предвид колко бързо свършиха местата миналата година, през тази свободните едва ли ще се задържат за повече от няколко часа.
Live на живо 20:00
Последно промяна от VLa-wot на 10 Юни 2013, 19:26, променено общо 1 път.
Най-вероятно е ориентирано към iOS 7 и новия OSX. Тим Куук беше казал, че ни очакват нови премиери през есента, т.е. айфон и айпад, но до тогава нищо, а часовници и телевизори евентуално догодина
"Imagination rules the world" - Napoleon Bonaparte
С тоя Тим Кук може само да очакваме Iphone 4. За мен той е доста ограничен и не смее да представя с размах както г-н Джобс. Не го ли сменят само надолу ще върви тази компания, то се вижда нявсякъде от както дойде той, колко проблеми и т.н. има.
Джобс какви размахи е правил? От 3G към 3Gs, от 4 към 4S? Реално не са големи, но доста иновативни.
Apple си се движат с техните си темпове и грам не ги грее другите производители какви лопати изкарват. Така и трябва. Но поне очаквам iOS7 наистина да бъде по-разчупен и да има основателна причина да си взема 5S есента.
Почти съм убеден, че ще запазят стандартните цветове Черно/Бяло без да има добавки. Иначе това за иконите е страхотно предположение и може да се окаже Достоверно, та че – ще поживеем, ще видим!
Идеята за иконите ми се вижда по-достоверна. Пък и цветови комбинации на тези iPhone-и са направо ужасни. Не вярвам Apple да пусне такива шарении. Едноцветен гръб - да, но това - не.
Soze написа:За къде си се разбързал ? С няколко месеца няма да свърши света. За джел няма ли да питаш ?
Аз за къде съм се разбързал си е моя работа! Не разбирам каква потребност изпитват някои хора само и само да напишат нещо като коментар. Нито ми отговаряш на въпроса нито нищо. Какъв ти е проблема? Само да ти кажа, че е джеЙл (от jailbreak)...айде със здраве!